UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Pašreizējā: 5 no 5
Re: Koka vai plastmasas logi
Autors:
ruukiitis
(194.8.16.---)
Datums: 19/11/2008 15:09
Pēc pieredzes.
Es būvēju sem māju un man kaimiņš ar būvē - jaliek logi :
Es ieliku plasmasas, kaimiņš koka, daži secinājumi :
1. koka tomēr izskatās labāk. (neprot smukus uztaisīt plasmasniekus).
2. nekas nav noticis ne ar koka ne ar plasmasas logiem.
3. kociniekus grūtāk tīrīt - mazums kāds putns trāpa uz rāmja...
4. "dzīvosim zaļi liekam koku"-šķiet tik daudz ķīmijas cik kociniekā ir iesūcināts lai tas neuzbriestu utt. pietiktu lai uztaisītu 2 plasmasniekus.
5. gaisa apmaiņa - grūti spriest, visticamāk identiska.
fakti :
1.pamatīgi atšķiras cena un ja ir jāieliek daudz logu tas ir būtiski. (tagad puika spļaudās, ka labāk būtu licis plasmasu un pa starpību 1 stāvu noflīzējis).
2. atkārtošos - koka tomēr izskatās labāk. (neprot smukus uztaisīt plasmasniekus).
3. sērijveida mājā (dzīvoklī) likt kocinieku logu - kāds jau iepriekš par auto runāja, 86 gada Opel Kadet uzlikt vēja antispārnu un baltu svītru pāri vāģim uzkrāsot nav padomā?
Es būvēju sem māju un man kaimiņš ar būvē - jaliek logi :
Es ieliku plasmasas, kaimiņš koka, daži secinājumi :
1. koka tomēr izskatās labāk. (neprot smukus uztaisīt plasmasniekus).
2. nekas nav noticis ne ar koka ne ar plasmasas logiem.
3. kociniekus grūtāk tīrīt - mazums kāds putns trāpa uz rāmja...
4. "dzīvosim zaļi liekam koku"-šķiet tik daudz ķīmijas cik kociniekā ir iesūcināts lai tas neuzbriestu utt. pietiktu lai uztaisītu 2 plasmasniekus.
5. gaisa apmaiņa - grūti spriest, visticamāk identiska.
fakti :
1.pamatīgi atšķiras cena un ja ir jāieliek daudz logu tas ir būtiski. (tagad puika spļaudās, ka labāk būtu licis plasmasu un pa starpību 1 stāvu noflīzējis).
2. atkārtošos - koka tomēr izskatās labāk. (neprot smukus uztaisīt plasmasniekus).
3. sērijveida mājā (dzīvoklī) likt kocinieku logu - kāds jau iepriekš par auto runāja, 86 gada Opel Kadet uzlikt vēja antispārnu un baltu svītru pāri vāģim uzkrāsot nav padomā?
Autors:
dadzis
(---.lmt.lv)
Datums: 22/11/2008 09:11
es ar stuteju māju, ekon0omijas nolūkso saliku plastmasniekus gan jumta gan parastos. ārā brūni, iekšā balti. pagaidām nav nekādu pretenziju, sākšu dzīvot, viosu pabeigs varbūt domāšu citādāk. bet ekonomija ir svarīgs aspekts vēl jo vairāk, ja gala rezutltāts neko daudz neatšķiras.
labs: "86 gada Opel Kadet uzlikt vēja antispārnu un baltu svītru pāri vāģim uzkrāsot nav padomā?" :)))
ja būvē māju pa labo - liek visu to labāko iekšā, tad jāliek ar koka logi. bet ja cenšas ekonomēt un siltumsūk';na vietā izvēlas malkas apkuri, tad plastmasnmiekus un nezināsi bēdu!
labs: "86 gada Opel Kadet uzlikt vēja antispārnu un baltu svītru pāri vāģim uzkrāsot nav padomā?" :)))
ja būvē māju pa labo - liek visu to labāko iekšā, tad jāliek ar koka logi. bet ja cenšas ekonomēt un siltumsūk';na vietā izvēlas malkas apkuri, tad plastmasnmiekus un nezināsi bēdu!
Autors:
Pow
(62.85.110.---)
Datums: 24/11/2008 09:42
"ja būvē māju pa labo - liek visu to labāko iekšā, tad jāliek ar koka logi. bet ja cenšas ekonomēt un siltumsūk';na vietā izvēlas malkas apkuri, tad plastmasnmiekus un nezināsi bēdu!"
Un ko darīt, ja ieliek siltumsūkni, bet logus plastmasas? Iet kārties?
Un ko darīt, ja ieliek siltumsūkni, bet logus plastmasas? Iet kārties?
Autors:
taapat vien
(195.13.247.---)
Datums: 24/11/2008 10:05
"ekon0omijas nolūkso saliku plastmasniekus gan JUMTA gan parastos"
es kaut ko nesaprotu vai tomēr? Tu ko jumtā iebliezi parastus plastmasa logus ? Ja tā tad jau tagad vari likt spaini apakšā jo viņi 100 % tecēs.
es kaut ko nesaprotu vai tomēr? Tu ko jumtā iebliezi parastus plastmasa logus ? Ja tā tad jau tagad vari likt spaini apakšā jo viņi 100 % tecēs.
Pašreizējā: 5 no 5