UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 3 no 5
Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: nelietis ()
Datums: 21/12/2007 03:01

Vienīgaos mierinājums, ka tas vairs nav uz ilgu laiku, vēlākais no nākamā pavasara pasūtītājs pasūtīs mūziku, nevis celtnieks čībās.tā Vilhelms

HE HE HE Zinjās dzirdēji!!! Neskatoties uz valdības centieniem apkarot inflāciju,piemērojot kredītiem nodokli,celtniecības apjomi nav samazinājušies,bet tiešhi pretēji palielinājušies par 13%!!!
Kā jūs to varētu komentēt???
ASV speciālisti ari izteicās ka vēl pēc 10 gadiem Latvijā trūks dzīvokļi!!!
HE HE HE.

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: norm.chalis ()
Datums: 21/12/2007 03:02

Nu par ASV speciaalistiem shaubos,bet to ka lielaas firmas apjomus taisaas tikai paaugstinaat teicu jau kaadu meenesi atpakalj. ;)

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: jurka ()
Datums: 21/12/2007 05:33

Nelieti
Tu laikam no mēness šodien nokriti,ieslēdzi televizoru un ziņās kautko saklausīji.Jau tagad ir lielas problēmas ar jauniem objektiem,pat baisi iedomāties,kas ar jums lielu daļu,tā saucamajiem, celtniekiem būs nākošgad.Tiesa labiem celtniekiem,kas savu darbu pieprot un nevienu nav piečakarējis,domāju,ka problēmu nebūs.

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: nelietis ()
Datums: 21/12/2007 12:13

Man gan liekas,ka jūsu šitā bļaušana par celtniecības apjomu samazināšanos ir maza bērna sapņi,vai varbūt taktisks solis,lai nosistu cenas.Var jau būt ka visi mēdiji maldās un ka tas gudrākais un zinošākais esi tu,bet tad izstāsti kapēc teiksim tepat delfu mājas lapā ir rakstīts,ka pēdējā mēneša laikā mājokļa labiekārtošanas un remonta izmaksas ir augušas.Tikai nesaki ka dēļ inflācijas.:D

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: jurka ()
Datums: 21/12/2007 15:26

Nu var jau būt,ka sapņi:),bet reālā situācija ir tāda,kāda ir,jo jauniem projektiem naudas vairs nav!Visi vēl strādā vecajos projektos!Personīgi pazīstus lielus uzņēmējus,kas savas celtās mājas Ķekavā gadu atpakaļ tirgoja par 240000tk Ls,bet tagad nevar pārdot par 150000tk un ir iesaldējuši daudzus projektus!

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: Bubulis ()
Datums: 21/12/2007 18:26

Vakardien sieva saka ka tās draudzene ar vīru taisoties uz īriju kratīties, jo redz vīrs celtniecībā nespējot vairs tik daudz nopelnīt, bet ļīzingotais mersis ta ir jāatmaksā :D

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: Puiks ()
Datums: 21/12/2007 18:48

Kadu menesi atpakal, mums darba darisanas, vajadzeja izbraukat visus jaunuzceltos, toposos un planotos pierigas ciemus. Man tika Marupe, Jaunmarupe, Katlakalns, Balozi, Kekava, Baldone, Babite, Spilve. Secinajumi - zinaju, ka cel daudz, bet, ka tados apjomos, tiesam nedomaju. Vel kas iekrita acis - bija vesela kaudzite toposo ciematu, kur majas ir puspabeigtas, uz piebraucama cela sargabuda ar sargu un slakbaumis - nekadas darbibas nenotiek. Domaju, ka tie ir ari ir tie attistitaji, kas uzravusies uz pretinflacijas plana. Vel bija paris plavu ciematu, kur bija iesakts taisit velus (noskureta velena, uzvestas skembas, izlidzinatas un pamests lidz labakaiem laikiem, par ko liecinaja skembu apaugsana ar zali..
Par 13% apgrozijumu - tas ir pieaugums naudas izteiksme, nevis m2.Plika inflacija.

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: kalle janis ()
Datums: 27/12/2007 01:21

Aptuvenas izmaksas var atrast buv.lv iztirzatas pa etapiem, bet reali jaruna ar savu meistaru uz vitas objekta, kur var redzet apjomu un sarezgitibas pakapi, ja kadam liekas ka darbi ir parak dargi lai pamegina pats varbut pratins atgriezisies tad , kad bus ieberzies uz patereta matreala rekina , visiem stastiska pats ir kruts meistars, bet klusiba pie sevis grauzis nagus.

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: Aivis ()
Datums: 06/01/2008 03:57

Ar tām izmaksām ir tā. Šis būs klientu viedoklis. Ieņemu vadošu amatu rajona pilsētā.Strādāju 8 stundas un saņemu ~ 400 uz rokas.Nav īpaši daudz.Bet sieviete, kura uzņēmās nošpaktelēt un nokrāsot telpu nedēļas laikā saņem 300 Ls. Pie tam varētu vēl diskutēt par darba kvalitāti. Biju domājis ņemt meistarus, bet tagad špaktelēšu un krāsošu pats. Varbūt nebūs ideāli, bet nedomāju ka sliktāk. Neesmu spējīgs samaksāt sievietei par darbu 42 lati dienā.Pie tam diena viņai beidzas ~15.00 .:)))

Re: Remontdarbu izcenojumi.
Autors: EjTakTu ()
Datums: 06/01/2008 07:00

Tagadiņ ziemā dienas īsas :D

Pašreizējā: 3 no 5


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  ********  **      **  **      **  ********  
 **  **  **  **    **  **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **      **    **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **     **     **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **    **      **  **  **  **  **  **  **     ** 
 **  **  **    **      **  **  **  **  **  **  **     ** 
  ***  ***     **       ***  ***    ***  ***   ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727