UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5
Reģipša darbu cenas
Autors: Armands! ()
Datums: 26/11/2014 14:29

Cik šobrīd maksā sienu/griestu apdare ar ģipškartonu? Profili, vate un plēve, pats reģipsis. Dzīvoklis ~50 m2, griestu augstums 2.5m, darbs vienkāršs -daudz lielu virsmu, nav nekādu grūti aizsniedzamu nišu, pa kurām būtu jārāpo u.tml. Man bija doma ir ap 7.00 -8.00 EUR/m2, meistari prasa 11.00 EUR, par starpsienu izbūvi 16.00 EUR? Tā būtu normāla cena?

Re: Reģipša darbu cenas
Autors: Praktiķis ()
Datums: 26/11/2014 17:24

Meistari ir dažādi-tik pat dažādas ir cenas par kurām tie gatavi strādāt. 7-8 eur ir maksimālā cena par vienkāršu griestu konstrukciju+riģipsis vidēji lielām telpām (10-20 m/2). Tādu pašu sienu apšūšana ar siltināšanu- 5-7 eur m/2. Starpsienas, pat ar divām kārtām riģipša katrā pusē līdz 10 eur m/2.

Autors: Armands! ()
Datums: 27/11/2014 10:04

Šie ciepari tā ka vairāk atbilst manam priekšstatam!

Autors: vecais2 ()
Datums: 27/11/2014 21:02

Dažādi meistari,tikpat dažāda darba kvalitāte-laba kvalitāte sākas no 60-70 ēriki par 8st.darba dienu ēnmeistariem.Puskodēji dara arī lētāk.Dzīvokļos biš stāvi arī nosaka ciparus-uz 8stāvu tas materiāls pats nekāps.Kādreiz par logiem bij latiņš par stāvu.

Autors: parks2007 ()
Datums: 27/11/2014 21:46

No pieredzes varu teikt,ka arī par 60-70eur dienā kvalitāte mēdz būt nekāda...piemēram,reģipša griesti uzlikti šķībi,jo es(saimnieks) esot atvedis mitru reģipsi un tas esot izliecies !!!!!!,palodzes,kuras, pirms sapūst apkšā putas,nav pienācīgi nostiprinātas un tiek ar putām paceltas uz augšu, veidojot vēderu,arī es esot jau atvedis izliektas...utt.,tagad atceroties smiekli nāk,bet tajā brīdī ,ka ko tādu Tev stāsta,gribas vienkārši iedot pa muti....

Autors: specs ()
Datums: 02/12/2014 17:02

Jautājums, kas šo cenu piedāvā? Firma ar visām no tā izrietošām sekām, vai meistars - privātpersona.

Mana šī rudens pieredze ar mestaru privātpersonu ir:
1) 8eur/kvm par starpsienas izveidi no profiliem ar vates pildījumu un reģipsi vienā kārtā no katras puses,
2) 4eur/kvm griestu izveide no profiliem + reģipsis
3) 3eur/kvm sienas apšūšana ar reģipsi, tas ir, profili + reģipsis vienā kārtā.

Meistari labi, kvalitāte teicama.

Ticiet man, pat ar šādām cenām un šiem meistariem kopējā tāme nav maza. Negribu iedomāties to kosmosu, kas sanāk ar augtāk redzamajos ierakstos redzamajām cenām.

Autors: Praktiķis ()
Datums: 02/12/2014 18:09

Specam. Tā ir normāla cena,tikai dažs labs meistars izdomā,ka durvju ,logu aiļu izveide karkasā maksā nav iekļauta,aiļu apšūšana atsevišķi,tvaika izolācija atsevišķi,vate atsevišķi un katra lieka skrūve arī jāapmaksā atsevišķi-tā var izstiept līdz minētajiem cipariem vai pat vēl vairāk. Būtisks ir izcenojums gatavam produktam.

Autors: zigmars ()
Datums: 02/12/2014 18:44

specs Wrote:
-------------------------------------------------------
> Jautājums, kas šo cenu piedāvā? Firma ar
> visām no tā izrietošām sekām, vai meistars -
> privātpersona.
>
> Mana šī rudens pieredze ar mestaru
> privātpersonu ir:
> 1) 8eur/kvm par starpsienas izveidi no profiliem
> ar vates pildījumu un reģipsi vienā kārtā no
> katras puses,
> 2) 4eur/kvm griestu izveide no profiliem +
> reģipsis
> 3) 3eur/kvm sienas apšūšana ar reģipsi, tas
> ir, profili + reģipsis vienā kārtā.
>
> Meistari labi, kvalitāte teicama.
>
> Ticiet man, pat ar šādām cenām un šiem
> meistariem kopējā tāme nav maza. Negribu
> iedomāties to kosmosu, kas sanāk ar augtāk
> redzamajos ierakstos redzamajām cenām.

Tādi izcenojumi varētu būt ja apjoms ir tūkstošos kvadrātu.

Autors: specs ()
Datums: 03/12/2014 10:09

Objekts bija dzīvoklis, aiļu apdare/izveide 4eur/m.

Nav ko filazofēt, cenas ir par darbu par gatavu produktu, apjomi līdz 100kvm.

Protams, var maksāt, cik grib, bet jāatceras, ka cenas lielums vai mazums neraksturo kvalitāti, bet gan konkrētais darītājs.

Pavasarī kolēģis tāmēja sērijveida trīsistabnieka kapitālo remontu - visu norauj līdz betonam un tad atpakaļ līdz pilnai apdarei. Brigadieris ar vissarkanāko degunu satāmēja 30tk eur!!!, tas ir 500eur/kvm!!! Pēc kolēģa vešanas pie prāta, reālās remonta izmaksas bija nedaudz virs 200eur/kvm. Interesantākais, ka ir tas, ka sarkandegunis bija tā nokritizējis "pārējos" meistarus, ka kolēģi bija diezgan grūti atrunāt no sākotnējās tāmes. Sarkandeguņa pārdošanas taktika bija, nevis stāstīt, ko un kā viņš darīs, bet gan lasīt lekciju, kādi visi citi ir nelieši un kā tiek lietas darītas nepareizi - tā teikt, iedvest klientā bailes izdarīt jebkuru citu izvēli.

Autors: vecais2 ()
Datums: 05/12/2014 18:35

Pa dārgo ne vienmēr būs kvalitatīvi,pa lēto nekad nebūs kvalitatīvi--flozofē vai nē.Piem.dzīvoklis 5stāvs,griesti vienā istabā apm.-20m2.Pēc speca cenām=80ēriki uz diviem.Darbs diviem māsteriem visai dienai smuki strādājot.Itogo par tādu ciparu bada laikā varbūt var atrast ,kas to izdarīs puslīdz labi,bet es drīzāk teiktu neiespējamā misija.Un ja vēl 2 istabas klāt, apm.40m2-tas neko nemaina-vairāk vienā dienā tāpat neizdarīs.

Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   *******   ********   **     **  **    ** 
  **  **   **     **  **     **  **     **  ***   ** 
   ****           **  **     **  **     **  ****  ** 
    **      *******   ********   **     **  ** ** ** 
    **      *******   ********    *******   **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727