UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 13 no 20
Re: Ideāla ventilācija, pieredze un ieteikumi
Autors: DsKs ()
Datums: 23/01/2013 13:38

Charger,manuprat esi nozombets ar Paul tapat ka Menerga ir nozombejusi visus pasvaldibu darbiniekus ar savu 'unikalo' produktu kurs maksa 2x vairak ka visi parejie ... siekalas iet pa gaisu aizstavot savu produktu ...

Focusam 34w paterins ir pie 103m3 jaudas un 101Pa ...

un ta ir liela starpiba 150 vai 100 ... tas tavs Normal rezims ari ir tie 103 m3

Systemair pie tadiem kubiem un paskaliem attiecigi ir nedaudz virs 57w ... starpiba ir 33w ... jeb tie pasi 28 lati ... skaties ka gribi ... atrak ka 10 gadu laika si iekarta pa nullem nenostajas :)

Datums: 23/01/2013 13:44

Ja gribi pastrideties,piedavaju Systemair modeli SAVE VTC 300 L
103m3/100Pa - 30.3w elektribas paterins = 2.16 Ls menesi

Kalorifera jauda 0.5 kw strada ar 28 % jaudu pie minus 20 ... Pieplude plus 18 = 0.14KW ... jeb 10.08Ls menesi

p.s.

maksa ar paulu viena cena aptuveni

Autors: Charger ()
Datums: 23/01/2013 13:49

Nu labi skaitīt var dažādi. Kam vajadzīgi 100Pa, kam 150Pa. Bet galvenais jautājums bija un palika par atgrieztajiem grādiem ieplūdē. Cik Systemair pūš iekšā, ja mājā ir 21C un ārā ir -5C. Bez piesildīšanas...?

Speciālists, kas ieprojektēja iekārtu skaidri un gaiši pateica šādu savu domu kopsavilkumu: Varam likt Systemair, bet tad jāliek niknāka apkure - granulas, zemes ss. Tu taču piekritīsi, ka pie ieplūdes temperatūras 13C, māja tiek pastiprināti dzesēta vai pie 18C el. skaitītājs arī aizies orbītā.

Zinu pašvaldības ēku, kur ielika Systemair un ventilāciju ziemā nedarbina, vai darbina uz pasākumiem. Vasarā gan, bet vasarā var arī atvērt logus, ne?

Datums: 23/01/2013 14:01

Labs ir! Es vairs nestrīdos.

Vari oponēt ar ražotāja uzrādītajiem datiem cik uziet. Es veicu mērījumu savā mājā un pasaku skaidri un gaiši kā ir. Cik el. tērēju... cik grādus ieplūdē nomērīju.

Kā jau teicu melo visi, jo arī FOCUSAM sanāk 85% efektivitāte nevis 92% kā šie raksta.

Kā redzi, nevienas SYSTEMAIR iekārtas nav tabulā, ko cilvēks ievietoja, starp efktīvākajiem aparātiem...teorētiski būtu jābūt.

PAUL-i visi pēc kārtas stāv rindā starp labākajiem, bet, maitas, dārgi- piekrītu.

Datums: 23/01/2013 14:25

Es jau ari nestridos ... ja ir loti daudz naudas,ludzu ... bet manuprat vairakums kas seit apgrozas doma vispar par tadu extru ( ja,ventilacija ir extra ) ka ventilacija un uzreiz piedavat cilvekam Paul ... nu atvaino,cilveks vienkarsi nobisies un aizmuks un nekad vairs nedomas par ventilaciju ...

tadel jau ir jarada optimals risinajums ... Tu esi iebuvejis ventilaciju par paris tukstosiem ... es uzskatu ka ir alternativas tadu uzbuvet par nepilniem 1000 latiem uz 100m2 telpu ... nu bus vina nedaudz mazak efektiva,bet stradas ...

p.s.

ja uzmanigak palasa aprakstus par iekartam tad pie uzraditas efektivitates paradas tada nianse ka - up to .... % .... jeb nevis konkreti piemeram 92% , bet lidz 92% ... uz to ari razotajs spele un piechakareties vinam nevar

Datums: 23/01/2013 14:46

jeb Charger gadijuma tas teksts skan sadi pec prospekta -

atšķirīgi rādītāji var rasties no dažādiem pārbaužu veidiem un gaisa apmaiņas daudzumiem

Autors: Spuldzīte ()
Datums: 23/01/2013 15:20

DsKs - parādi lūdzu, kur tieši var skatīties Systemair produkciju un cenas, kurš kantoris tos tirgo un serviso?

Teiksim man cilvēkam no ielas ir mājas projekta papīri, kur es varu doties pie menedzera/inženiera lai man sazīmētu provizorisko risinājumu un piedāvātu cenu?

Datums: 23/01/2013 15:32

DsKs!

Nu tev domāšana, kā lielam vairumam!

Skaties:
1) 1.0k Ls par labu rekuperāciju ir Normāli? Normāli!
2) 3k...3.5k Ls par labu granulu katlu normāli? Normāli!
3) Radiatori ar trubām 1k normāli? Normāli!

Kopā 5,0 k Ls

vai tomēr mans variants:

1) Laba rekuperacija 2,5 k Ls- Dārgi? dārgi!
2) El. infrasaraknie radiatori 0.8 k Ls lēti? Lēti!

Kopā 3,3 K Ls

Datums: 23/01/2013 15:44

EDIT
pirmajā gadījumā gribēju rakstīt- viduvēja rekuperācija...

Datums: 23/01/2013 16:04

Systemair SIA
Balasta dambis 80a
LV-1048 Riga Lativa
Tel: + 371 67 601 841
Fax: + 371 67 601 844

cenas online nebus - tikai pec pieprasijuma privatiem ... uznemumiem protams ir cenu katalogi un savas atlaides ( lielas :) )

Charger - katram sava versija par so ir , katram ir savi materiali , situacija , sakari kur tos nopirkt , sfera kura vins strada , utt. neaiziesim atkal nevajadzigas diskusijas

Pašreizējā: 13 no 20

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    **     **   *******   **     **  **        
 **    **   ***   ***  **     **  **     **  **    **  
 **         **** ****  **     **  **     **  **    **  
 **   ****  ** *** **   ********  *********  **    **  
 **    **   **     **  **     **  **     **        **  
  ******    **     **   *******   **     **        **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727