UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 3 no 4
Re: TV/Sat
Autors: EjTakTu ()
Datums: 29/05/2008 11:52

priekš aaaa
Ektriķim taisnība . Un kāda jēga izdot naudu par apšaubāmām ligzdām un savienojumiem, ja to pašu kabeli var izlaist smuki caur rozetes falšpaneli. Keibls jau tur būs tik un tā. Ar vai bez savienojuma

Re: TV/Sat
Autors: EjTakTu ()
Datums: 29/05/2008 12:07

Priekš v_t
A ja nebūtu televīzijas, nebūtu televīzora :D Varbūt nebūtu šitā tīmekļa ar visiem pribambasiem, kurā mēs te ņergājamies. TV vai monitors jau tāds granofaks, jebšu latviski runājot laika zaglis vien ir. Vēl no vienas gaspažas - TV nīdējas savulaik esmu dzirdējis tādu apzīmējumu, kā idiotu lampa. Nu lampa būtu kineskops, bet kāpēc idiotu? Cilvis redz sēžot kā idiots un lūrot vienā punktā - uz to lampu ;)

Re: TV/Sat
Autors: Didzisp ()
Datums: 29/05/2008 12:09

EjTakTu ir pilnga taisnība, bet kam tu šdien ieskaidrosi. Visiem dikti gribās lai tukšā istabā nekādi vadi nerēgotos un pie sienām būtu tikai rozetes. Nav svarīgi to rozešu cena un savienojumu kvalitāte. Gala rezultātā istabu piekrauj ar mēbelēm un tās rozetes, tāpat kā vadus, neviens neredz.Ja vēl TV rozetes taisītu uz F konektoriem, bet taisa ar parastām TV antenas ligzdām, no kurām kabelis izkrīt ar pirmo grīdas birstes pieskārienu.

Re: TV/Sat
Autors: aaaa ()
Datums: 29/05/2008 12:34

Paldies, nomierinājos, un tas vads ar uzreiz smukāks liekas :)

Re: TV/Sat
Autors: EjTakTu ()
Datums: 29/05/2008 12:36

Izkrāso pats! :D

Re: TV/Sat
Autors: gamu ()
Datums: 29/05/2008 16:34

Didzisp, varbut tas verkis saucas savadak, nevis rooteris.. bet principu tu saprati. man to variantu stastija cilveks, kas stradaja optitikli.lv, nez, varbut parocigak, letak ir apkart maju ar skivjiem, bet ja tads rooteris eksiste, tad ,domaju, ka ar to ir ertak. tad ir tads verkis vai nav. pasam palika interesanti :)

Re: TV/Sat
Autors: EjTakTu ()
Datums: 29/05/2008 17:11

priekš gacho
Paņem Lattelecom Mājas komplektu un būs Tavs princips
[www.lattelecom.lv]
Tik un tā katram televīzoram pa dekoderim. Kvalitāte IP televīzijai pagaidām tomēr zemāka.
Vēl pieejamības faktors. Vai keibļi piejami vai nav. Nu tad baltcom un izzy risinājumi, kas principā tāds pats viasats vien ir. tikai zemākā frekvencē un ne no satelīta...

Re: TV/Sat
Autors: Didzisp ()
Datums: 29/05/2008 17:20

Par SAT TV sauc signala uztveršanu pa taisno no satelīta un šai gadījumā vajag māju "apkārt ar šķīvjiem". Nav vienkārši citu variantu signālu uztvert. Var jau skatīties kāda starpnieka, kurs signālu uztver no satelīta un tālāk izplata pa kabeļie vai caur internetu, konkrētu programu paketi. Tā ir ar Lattelekoma TV. Tur tiešām signāls tiek izplatīts pa datortīklu un izmantojas rūteri, bet tur ir konkrēta programu pakete un tam visam nav sakara ar SAT signāla tiešu uztveršanu.Daudz izdevīgāk ir pašam uzlikt savu antenu un skatīties ko gribi.

Re: TV/Sat
Autors: gamu ()
Datums: 30/05/2008 13:22

es ne par IT rooteri runaju. vienkarsi cilveks, kas tradaja optitiklos, velkaja vajstraavas, tv utt.. teica, ka ir tada device, kuru piesledz skivim un kura palaiz pilnu programmu paketi katram tv. tas ir, jebkura tv kaste var skatit jebkuru programmu, neatkarigi ko skatas citas kastees. nedomaju, ka tas cilveks meloja. velak, kad bus laiks pagoogleshu.. paslaik nevat atlauties hujnoj stradatj :D

Re: TV/Sat
Autors: Didzisp ()
Datums: 31/05/2008 21:06

Protams,ir iekārtas, kuras sadala signālu no vienas galviņas uz vairākiem izejām, tikai pie katra TV vajag savu SAT uztvērēju. Nu nav citu variantu. Tādi signāla dalītāji atmaksājas tikai kādās viesnīcās, bet privātmājai tie ir par dārgu. Daudz lētāk ir uzstādīt SAT galviņu ar četrām izejām. Privātmājā jau parasti vairāk par četriem TV uztvērējiem, kuri katrs atsevišķi grib skatīties savu programu, parasti nav. Lai kā arī būtu un dali signālu kā gribi, bez atsevišķiem SAT uztvērējiem iztikt nu nekādīgi nevar.

Pašreizējā: 3 no 4


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********  **     **  **     **        **  **     ** 
 **    **  **     **  **     **        **  **     ** 
     **    **     **  **     **        **  **     ** 
    **     **     **  *********        **  **     ** 
   **      **     **  **     **  **    **  **     ** 
   **      **     **  **     **  **    **  **     ** 
   **       *******   **     **   ******    *******  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727