UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 3 no 13
Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 29/03/2009 14:36

n

Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 29/03/2009 14:43



Zebiec ir tikai viens no tā visa poļu murga,ja paskatās kas notiek poļu saitēs ,visiem ogļu katli kļuvuši pēkšņi par granulniekiem un ar vienkārši nereāli augstiem lietderīgajiem!!!Cik zinu kad Benekovs savus ogļu katlus sauc par ogļu katliem un ar lietderību ne aukstāku par 81%,Lingus jau pirmais izdomāja benekovs ,poļi jau tikai uztaisīja sliktas kopijas ar zobārstu sertifikātiem ,nevajag jau mānīt cilvēkus-poļu katli ir ar zemāku un ar daudz sliktākiem rādītājiem,taqs būtu normāli ...

Re: Granulu katla izvele?
Autors: siltums ()
Datums: 29/03/2009 18:06

Tas nu gan ir muļķības. Tas, ka vienādi nosaukumi nenozīmē, ka kopijas. Benikovam nau redzēts čuguna granulu katls. KLIMOZS tāds ir. Tas pats arī ar konstrukciju. Tas ka abiem ir līdzīga granulu padeve, tas nenozīmē ka ir kopija un sliktāki. Tas ka Poļiem izdevās samazināt cenu uz viņiem un atstāt visus tehniskos rādītājus, tur viņi ir malač. Ne pa velti vācieši viņus ir iecienījuši.

Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 29/03/2009 20:01



Ja par čuguna korpusu ,tad tas ir malkas katls lietd.65%,iecienījuši jau iespējams vācieši ir ,bet mocās ar viņiem gan ,jo nav jau tais malkas ogļu katlos nekas īpašs,Polijā un Čehijā granulas vispār nav populāras,tur visi kurinās ar oglēm un malku ,es neaizstāvu ne vienu ,tikai gribu lai cilvēkiem tiek pateikts kas ir kas un kādai apkurei tas domāts un cik būs jārēķinās ar patēriņu.Čuguns jau nav nekas īpašs ,tikai pamēģini viņu iztīrīt,lai lietd.nenokrīt zem 50 %...


Re: Granulu katla izvele?
Autors: siltums ()
Datums: 29/03/2009 21:58

Pazīsti kādu vācieti kam tāds ir?????????? Ja jau vari teikt ka mokas. Tieši tā pat kā metālniekiem ir keramiskās plāksnes, tikai čuguna katlam ir no šīm plāksnēm arī izveidots plaukts, kurš arī palielina koeficentu. Ja pareizi noregulē, tad aizaugt viņš nevar. Tad jau tiem, kam trubas iekšā, vispār var aizmirst par apkuri.
Tās gan ātri aizaug, ja laicīgi neiztīra, tad ar dievu. (mooning)

Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 30/03/2009 09:48



Protams ka nācies redzēt un ne tikai vāciešus kas mokās un ir vilušies "lētās " produkcijas izvēlē ,bet ne jau galvenā dziesma ir par "vāciesiem",bet par logiku Latvijā,ja visiem tiktu pastāstīts kas ir kas un ko no ta produkta var sagaidīt,tad būtu ideāli .Vienalga malkas čuguna katls paliek malkas-ogļu katls liec Tu viņā iekša ko gribi ...tev ari to pašu !

Re: Granulu katla izvele?
Autors: siltums ()
Datums: 30/03/2009 10:03

Ta jau jāsaka, ka "vācieši" nedraudzējas ar galvu un visi pārējie, kas pērk šos katlus. Tikai nez kapēc KLIMOZS nevis samazina savu ražošanu, bet palielina tikai to. Atverot EKOLIESMAS mājaslapu nau redzams ogļu katli, bet ir granulu apkures katli.

Re: Granulu katla izvele?
Autors: andris123456 ()
Datums: 30/03/2009 10:59

Starp citu Klimosz LING COMBI pats katls ( čuguna daļas ) nav poļu, bet gan čehu ražojums - viadruss u22 speciāla modifikācija. To var izlasīt gan Klimosz , gan viadruss mājas lapās.

Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 30/03/2009 11:23



Vācija ir liela un tur notiek viss ,kā ari dzīvo gudri un ne tik gudri ,par poļu rūpnīcas jaudu palielināšanu -nezinu ,pri čom šeit Ekoliesma ??? Cik zinu sērija Ling ir domāta oglēm ,ja lieto granulām ,tad zemāks lietderības 20 %,ta ari ir poliešiem jābūt ,bet notiek otrādi un Grandeg viedoklis arī šai tirgū ir jāņem vērā ,kāpēc par to nerunājam .

Re: Granulu katla izvele?
Autors: Garants ()
Datums: 30/03/2009 11:25


Par Combi es visu zinu un tieši šis piemērs ir visssliktakais ,tīrākais ogļu katls ar bunkuru klāt -lietderība 65% ,bet reāla iespēja kurunāties ar malku un oglem ....

Pašreizējā: 3 no 13


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  ********    *******   ********  ******** 
 ***   ***  **     **  **     **     **        **    
 **** ****  **     **         **     **        **    
 ** *** **  ********    *******      **        **    
 **     **  **     **         **     **        **    
 **     **  **     **  **     **     **        **    
 **     **  ********    *******      **        **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727