building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Apdares materiālu vairumtirdzniecība : building.lv

Apdares materiālu vairumtirdzniecība

Celtniecības un apdares materiālu tirgotāja "Aile" apgrozījums gada sākumā - 2,5 miljoni latu

Celtniecības un apdares materiālu tirdzniecības uzņēmuma "Aile" apgrozījums gada pirmajos trīs mēnešos sasniedzis 2,5 miljonus latu, aģentūru LETA informēja SIA "Aile" reklāmas vadītāja Sanita Spure.

Būvmateriālu ražotājs "Knauf" plāno apvienoties ar celtniecības materiālu tirdzniecības uzņēmumu "Norgips Latvia Limited"

Būvmateriālu ražotājs SIA "Knauf" plāno apvienoties ar celtniecības materiālu tirdzniecības kompāniju SIA "Norgips Latvia Limited", aģentūra LETA uzzināja Konkurences padomē (KP), kura saņēmusi abu uzņēmumu apvienošanās ziņojumu.
Celtniecības un apdares materiālu tirdzniecības uzņēmumam SIA "AILE" pārliecinošs apgrozījuma pieaugums

Celtniecības un apdares materiālu tirdzniecības uzņēmumam SIA "AILE" pārliecinošs apgrozījuma pieaugums

Vienam no vadošajiem celtniecības un apdares materiālu tirdzniecības uzņēmumiem SIA "AILE" 2003.gada augustā salīdzinājumā ar šo pašu laika periodu 2002.gadā apgrozījums pieaudzis par aptuveni 51%, kas sastāda 1.1 milj.LS.

Izstāde Riga Expo - uzņēmēju kontaktu veicināšanai un Latvijas tēla popularizēšanai Krievijā

Lai piedalītos pēdējo desmit gadu laikā vērienīgākajā Latvijas tautsaimniecības izstādē Krievijā - Riga Expo un parādītu Latvijā ražoto produkciju kā konkurētspējīgu un Krievijas tirgum pievilcīgu, uz Maskavu dosies vairāk nekā 70 Latvijas uzņēmumu pārstāvji. Izstādes laikā paredzēta arī plaša ...