building.lv skaitļos

Lietotāji online18
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Būvuzraudzība : building.lv

Būvuzraudzība

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un kultūras ministre Dace Melbārde pārliecinās par LNB jaunās ēkas augstajiem drošības standartiem

Ceturtdien, 28. novembrī, Valdis Dombrovskis un kultūras ministre Dace Melbārde apmeklēja Latvijas Nacionālās bibliotēkas (LNB) jauno ēku, lai kopā ar būvdarbu ģenerāluzņēmēju, būvuzraugu un Sabiedrības par atklātību DELNA pārstāvjiem iepazītos ar ēkas būvniecības procesa virzību, būvuzraudzību un atbilstību ...

Informācija par būvniecības procesā iesaistīto personu atbildību sadalījumu

Ar šo paziņojumu Ekonomikas ministrija sniedz skaidrojumu par sabiedriski nozīmīgu ēku būvniecības procesā iesaistīto dalībnieku atbildības sadalījumu.

Ogres pašvaldībā apstiprināti projekti par pašvaldības bērnudārzu ēku siltināšanu

Ogres novada pašvaldība ir ieguvusi finansējumu energoefektivitātes projektu realizēšanai sešos Ogres novada vispārējās pirmsskolas izglītības iestādēs.

Rīgā atklāts "Zemās grīdas tramvaju depo apkopes cehs"

Šodien, 5.novembrī, klātesot Rīgas mēram Nilam Ušakovam, RP SIA "Rīgas satiksme" vadībai un būvniecības uzņēmumu pārstāvjiem, Rīgā, Brīvības ielā 191, svinīgi atklāts zemās grīdas tramvaju depo apkopes cehs.

Satiksmes ministrs Anrijs Matīss atklās autoceļa Rīga –Liepāja rekonstruēto posmu

Pabeigta autoceļa A9 Rīga (Skulte) - Liepāja 18,3 kilometru garā posma no 79,30 līdz 97,58 km rekonstrukcija.
Alūksnē bojājumu dēļ kastaņus aizstās ar pīlādžiem

Alūksnē bojājumu dēļ kastaņus aizstās ar pīlādžiem

Pils ielas rekonstrukcijas projektā Alūksnē paredzēts iestādīt 160 jaunus, 2 metrus augstus pīlādžu stādus. Daļa no tiem tiks stādīti arī posmā no Ganību līdz Blaumaņa ielai, kur pirmdien jau sāka izrakt bojātos kastaņus.

Noslēgts līgums par projekta "Rīgas Doma saglabāšana un sociālekonomiskā potenciāla efektivitātes uzlabošanu 2. kārtu"

2013. gada  10. oktobrī starp Centrālo un Finanšu līgumu aģentūru un Latvijas evaņģēliski luterisko Baznīcu (LELB) ir noslēgts līgums par projekta "Rīgas Doma saglabāšana un sociālekonomiskā potenciāla efektivitātes uzlabošana 2. kārta".

Gulbenē būvnieku darbu pārbauda ar TV inspekciju

Gulbenē Blaumaņa ielas rekonstrukcijas projekts tuvojas noslēgumam. Lai pārliecinātos vai izbūvētajā lietus kanalizācijas tīklā nav radušies defekti, tika veikta TV inspekcija – vizuāli no iekšpuses nofilmēta notekūdeņu novades sistēma, vai nav radušies deformācijas defekti.
Talsu jaunā slimnīcas ēka svinēs Spāru svētkus

Talsu jaunā slimnīcas ēka svinēs Spāru svētkus

Trešdien, 9.oktobrī plkst.15:00 Talsos, Stendes ielā 1 notiks Talsu jaunās slimnīcas ēkas Spāru svētki.
Daudzfunkcionālajam centram "Lielais dzintars" ielikts pamatakmens

Daudzfunkcionālajam centram "Lielais dzintars" ielikts pamatakmens

Piektdien, 2013. gada 4.oktobrī, Liepājas daudzfunkcionālajai koncertzālei "Lielais dzintars" svinīgi ielikts pamatakmens ar vēstījumu nākamām paaudzēm par šodienas sapņiem un cerībām radīt Liepājas kultūras,  arhitektūras un mākslas vērtību, 21. gadsimta vizītkarti.
Jēkabpils pamatskolā pabeigti energoefektivitātes uzlabošanas darbi

Jēkabpils pamatskolā pabeigti energoefektivitātes uzlabošanas darbi

Piektdien 27.septembrī Jēkabpils pašvaldības vadība un mediju pārstāvji tika informēti par projekta "Jēkabpils pamatskolas energoefektivitātes uzlabošana" ietvaros veiktajiem darbiem Jēkabpils pamatskolā Rīgas ielā 192.
Talsos ekspluatācijā tiks nodota Radošā sēta

Talsos ekspluatācijā tiks nodota Radošā sēta

Vēl šajā pavasarī Lielās ielas malā slējās vien pirmās aprises jaunajai mūzikas skolas ēkai, bet pagalmā jau vīdēja pamanāmākas Radošās sētas aprises. Ir pienācis rudens, un nu jau mūsu acis priecē no jauna uzbūvētā Talsu Mūzikas skola un Radošās sētas ēkas.

Oktobra sākumā svinīgi liks koncertzāles "Lielais dzintars" pamatakmeni

Š.g. 4.oktobrī Liepājas daudzfunkcionālajai koncertzālei "Lielais dzintars" tiks likts pamatakmens. Aicinām ikvienu liepājnieku kļūt par liecinieku šim vēsturiskajam notikumam.
Pieņem ekspluatācijā Liepājas reģionālās slimnīcas rekonstrukcijas otrās kārtas būvdarbus

Pieņem ekspluatācijā Liepājas reģionālās slimnīcas rekonstrukcijas otrās kārtas būvdarbus

Ceturtdien, 29. augustā, Būvvaldes pieņemšanas komisija ekspluatācijā pieņēma būvobjektu – Liepājas reģionālās slimnīcas rekonstrukcijas otrās kārtas būvdarbus un būvprojekta īstenošanas dokumentāciju. Komisija iepazinās ar objektu, būvdarbu izpildes dokumentāciju, segto darbu aktiem un atzina, ka paveikts kvalitatīvs darbs.
Koncertzāles "Lielais dzintars" darba grupa informēs liepājniekus par būvniecības gaitu

Koncertzāles "Lielais dzintars" darba grupa informēs liepājniekus par būvniecības gaitu

Lai informētu Vecliepājas rajonā dzīvojošos liepājniekus par koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecības darba gaitu un plānotajām aktivitātēm, jau tuvākajā laikā notiks būvniecības procesā iesaistīto personu tikšanās ar interesentiem.

Noslēgti līgumi Gaujas ielas rekonstrukcijas uzsākšanai Cēsīs

Cēsu novada pašvaldība 30.jūlijā  noslēgusi līgumu ar A/S  " Ceļu pārvalde"  par Gaujas ielas, posmā no Pētera ielas līdz Kvēpenes ielai Cēsīs, Cēsu novadā rekonstrukciju. Projekta autoruzraudzību - AS "Ceļuprojekts".

Liepājas koncertzāles svinīgo pamatakmens iemūrēšanu plāno septembra beigās vai oktobrī

Svinīgā Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" pamatakmens un vēstījuma nākamajām paaudzēm iemūrēšana varētu notikt septembra beigās vai oktobrī, kad būs pabeigta ēkas pamata pāļu izbūve, "Rietumu Radio" atzina Liepājas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde, norādot, ka ...

Uzsāk koncertzāles "Lielais dzintars" būvlaukuma iekārtošanu

Liepājas pilsētas Būvvalde ir izdevusi būvatļauju uzņēmumam "Merks" koncertzāles "Lielais dzintars" celtniecībai. Jau šobrīd būvlaukuma teritorija ir ierobežota ar speciālu žogu un jau tuvākajā laikā sāksies būvlaukuma iekārtošana, ēkas asu nospraušana, esošo inženiertīklu aizsardzība ...

Uzsāks Cēsu Centrālās bibliotēkas rekonstrukciju

Sakarā ar bibliotēkas rekonstrukciju, transporta kustībai būs slēgta Noliktavas iela posmā no Raunas ielas līdz Raiņa ielai. Apbraucamais ceļš tiks organizēts caur Stacijas laukumu.
Svinīgi parakstīti līgumi par koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecību Liepājā

Svinīgi parakstīti līgumi par koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecību Liepājā

Ceturtdien, 1. augustā, plkst. 11.00 Liepājas pārstāvniecībā Rīgā Liepājas domes priekšsēdētāja vietniece Silva Golde svinīgi parakstīja būvniecības darbu un autoruzraudzības līgumus par vērienīgās koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecību Liepājā.

Parakstīs līgumus par koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecību Liepājā

Ceturtdien, 1.augustā, plkst. 11.00 Liepājas pārstāvniecībā Rīgā svinīgi tiks parakstīts autoruzraudzības un būvniecības darbu līgums par vērienīgās koncertzāles "Lielais dzintars" būvniecību Liepājā.

Apakšzemes komunikāciju izbūve – ilgtermiņa uzdevums

Ik nedēļu Valmieras pilsētas transporta norise tiek pārkārtota, ņemot vērā SIA "Valmieras ūdens" un tā nolīgto būvnieku pieprasījumus pēc konkrētu ielu posmu slēgšanas plānoto remontdarbu dēļ. Tas saistīts ar jaunu apakšzemes komunikāciju izbūvi un vēlāko ceļa seguma atjaunoš...

Strazdē īstenots ūdenssaimniecības projekts

2011.gada 19.jūlijā Talsu novada pašvaldība parakstīja Vienošanos par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu un Eiropas Reģionālās attīstības fonda apgūšanu projektam "Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība Talsu novada Strazdes ciemā" Nr.3DP/3.4.1.1.0/11/APIA/CFLA/047/028.

Dod zaļo gaismu "Lielā dzintara" būvniecībai

Ceturtdien, 25. jūlijā, Liepājas pilsētas domes sēdes darba kārtībā pirmais jautājums bija par daudzfunkcionālā centra "Lielais dzintars" būvniecību. Tāpat kā pagājušajā nedēļā Finanšu komitejas sēdē, arī domes sēdē deputāti deva zaļo gaismu šim projektam – pieņemts lēmums sākt koncertzā...
Dobelē turpinās Zaļās ielas rekonstrukcijas darbi

Dobelē turpinās Zaļās ielas rekonstrukcijas darbi

Dobelē pilnā sparā norit Zaļās ielas seguma un infrastruktūras rekonstrukcijas darbi no Tirgus laukuma līdz Krasta ielai.