building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Fasādes : building.lv

Fasādes

Konkurss: ZIEMASSVĒTKU DEKORS!

Konkurss: ZIEMASSVĒTKU DEKORS!

Svētki vienmēr iedvesmo uz labiem darbiem un pozitīvām domām. Pastumsim malā negatīvo ziņu gūzmu, lai tā dzīvo pati par sevi, bet mēs cienīgi sagaidīsim Ziemassvētkus!
Sia"Capital Building"  - celtniecības pakalpojumi un projektēšanas risinājumi

Sia"Capital Building" - celtniecības pakalpojumi un projektēšanas risinājumi

ia "Capital Building" darbojas celtniecības pakalpojumu jomā, kā arī veic projektēšanas risinājumus. Uzņēmums jau kopš 2005. gada ļoti veiksmīgi strādā nozares tirgū. Uzņēmumu dibināja sertificēti speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi celtniecībā.

Daudz apmeklētāju atvērto durvju dienā Rīgas Krievu teātra ēkā

"Divu mēnešu laikā, kopš uzsākti rekonstrukcijas darbi, demontējot daļu ēkas iekštelpu, skatuvi un tehnoloģisko torni - dzelzsbetona konstrukciju virs Kalēju ielas, no būvobjekta izvesti 46 vilciena vagoni jeb 2760 tonnas ar būvgružiem", atvērto durvju dienas ietvaros šodien informēja Re&Re būvnieki, kas pēc Rī...

Spriedīs par namu apsaimniekošanu un jaunajām tehnoloģijām māju renovācijā

Starptautiskās būvniecības un remonta izstādes "Māja. Dzīvoklis 2008" laikā Ķīpsalā 16. un 17. oktobrī norisināsies starptautiska konference "Nekustamā īpašuma pārvaldīšana – XXI gadsimta iezīmes un attīstības virzieni dažādās Eiropas valstīs", kā arī seminārs par šodienas aktualitātēm renovācijas jomā "Jaunā...
Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvē nākamgad jāapgūst 27 miljoni latu

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvē nākamgad jāapgūst 27 miljoni latu

Latvijas Nacionālās bibliotēkas ēkas būvniecībā šogad tiks paveikti darbi par aptuveni sešiem miljoniem latu, savukārt 2009. gadā, palielinoties darba apjomiem, Nacionālā Būvkompāniju apvienība plāno apgūt vairāk nekā 27 miljonus latu.

Aicina piedalīties konkursā par fasāžu interesantāko noformējumu

Rēzeknes pilsētas dome izsludina jau tradicionālo konkursu par interesantāko un skaistāko noformējumu Ziemassvētkos. Konkursā var piedalīties juridiskas un fiziskas personas, kas, gatavojoties Ziemas saulgriežiem, krāšņāk noformēs iestāžu, dzīvojamo māju un citu ēku fasādes un skatlogus.

Pēc gadu ilgas rekonstrukcijas durvis ver Daugavpils Poļu vidusskola

7.novembrī notiks Daugavpils J.Pilsudska Poļu vidusskolas svinīgā atklāšana Varšavas ielā 2. Skolā ir veikti lieli rekonstrukcijas darbi.
Esi gatavs ziemai – apseko savu jumtu

Esi gatavs ziemai – apseko savu jumtu

Ziema vairs nav aiz kalniem, un ir laiks padomāt, jo brīdī, kad būs sniegs, būs jau par vēlu. Ziemas nokrišņi un zemā gaisa temperatūra ievērojami ietekmē remontdarbu izpildes laiku un cenu, ņemot vērā jumta seguma tipu.
"Latvenergo" aicina uz "Andrejdienu - 2008"

"Latvenergo" aicina uz "Andrejdienu - 2008"

Š.g. 30.novembrī Latvijas lielākais elektroenerģijas ražotājs AS "Latvenergo" aicina interesentus apskatīt unikālu Enerģētikas muzeja krājuma eksponātu kolekciju, kas tiks izrādīta pasākuma Andrejdiena-2008 ietvaros Andrejsalā, Andrejostas ielā 8, no plkst. 12 līdz 16.

Pārbaudīs Jūras akadēmijas ēkas atbilstību mūzikas skolas vajadzībām

Lai pārliecinātos, vai bijusī Jūras akadēmijas ēka pēc rekonstrukcijas būs pilnībā piemērota specifiskajām mūzikas skolas prasībām, Rīgas domes amatpersonas piektdien, 21.novembrī plkst.12.00 dosies uz Kronvalda bulvāri 8, kur kopš gada sākuma par pašvaldības līdzekļiem tiek veikts nama kapitālais remonts.
Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Jaunās industriālās ražotnes Latvijā - 2008. gada pārskats

Pašlaik daudz runājam par faktu, ka palielinājies to uzņēmumu skaits, kuri pieteikuši maksātnespēju, bet maz uzsveram, ka šogad Latvijā ir atvērtas daudzas jaunas, modernas ražotnes, ziņo "Komersanta Vēstnesis".
"Aizkulišu" būvniecība rit pilnā sparā!

"Aizkulišu" būvniecība rit pilnā sparā!

Neraugoties uz būvniecības apjoma mazināšanos, 2009. gada pavasarī ekspluatācijā paredzēts nodot jaunu ēkas projektu "Aizkulises". Lai īstenotu arhitektu ieceres jaunās mājas būvniecībā – izveidotu ārsienas ar liekumiem, būvnieks izvēlējies H+H gāzbetonu.

"Staro Rīga" apskatei izveidoti trīs pastaigu maršruti

Gaismas festivāla "Staro Rīga" apskatei izstrādāti trīs pastaigu maršruti, kas rīdziniekiem un pilsētas viesiem palīdzēs orientēties plašajā piedāvājumā un secīgi apskatīt visus Rīgā redzamos gaismas mākslas objektus.

Īpaši projekti Rīgas centra parkos STARO RĪGA laikā

Gaismas festivāla STARO RĪGA laikā, no 14. līdz 18.novembrim, iekļauti vairāki projekti, kas izdaiļos Rīgas parkus.
Rīgas satiksme projektēs un būvēs slēgtos tenisa kortus

Rīgas satiksme projektēs un būvēs slēgtos tenisa kortus

Rīgas pilsētas būvvalde nolēmusi izsniegt plānošanas un arhitektūras uzdevumu SIA Rīgas satiksme sporta kompleksam Ezermalas ielā 30.

Daugavpils Poļu skolā trīskārši svētki

7.novembrī notika Daugavpils J.Pilsudska Poļu vidusskolas svinīgā atklāšana pēc rekonstrukcijas. Skolai tie izrādījās trīskārši svētki.
Iluzorās ainiņas pilsētā bez down-town

Iluzorās ainiņas pilsētā bez down-town

Jau vēlajos viduslaikos populārā tehnika trompe l’Oeil (acu apmāns) pašlaik pārdzīvo jaunu atdzimšanu. Tā nav sveša ne tikai Parīzes vai Berlīnes arhitektūrā, bet arī mūsu pašu Aizkrauklē – visjaunākajā Latvijas pilsētā, kuras vēsturiskā centra neesamību novada arhitekts Juris Letinskis kompensē ar krāšņām ...

DnB NORD Banka uzsāk jaunās centrālās biroju ēkas būvniecību Skanstes ielā

2008. gada 4. novembrī, ieliekot pamatakmeni, tika iesākts viens no patlaban vērienīgākajiem būvniecības projektiem Rīgā – DnB NORD Bankas centrālā biroja ēka. Projekta kopējās izmaksas plānotas 28,5 miljonu eiro apmērā.

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvlaukumā pabeigta rievsienas iegremdēšana

Latvijas Nacionālās bibliotēkas būvlaukumā pabeigta rievsienas iegremdēšana, kas uzskatāmi pa perimetru iezīmē aptuveni 9000 kvadrātmetru lielo būvbedri. Novembrī svarīgākie darbi ir gruntsūdens pazemināšana, turpināsies arī pāļu izbūve un iegremdētās rievsienas nostiprināšana.

"Staro Rīga" laikā noteiks skaistāk izgaismotās namu fasādes

Gaismas festivāla "Staro Rīga" ietvaros, no 14. līdz 18.novembrim, iedzīvotājiem sadarbībā ar interneta portālu "draugiem.lv" būs iespēja noteikt visskaistāk izgaismotās namu fasādes Rīgā.