building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Metālizstrādājumi : building.lv

Metālizstrādājumi

Sadarbība ar Baltkrieviju

Sadarbība ar Baltkrieviju

No 18. līdz 19.februārim ekonomikas ministrs Kaspars Gerhards un Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Anrijs Matīss dosies darba vizītē uz Baltkrieviju, Ministru prezidenta I.Godmaņa vizītes ietvaros.

VIDZEMES METĀLSERVISS - armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana

SIA "Vidzemes metālserviss" ir strauji augošs metālapstrādes uzņēmums, kas dibināts 2002. gadā. "Vidzemes metālserviss" pamatdarbības virziens ir armatūras tirdzniecība un armatūras karkasu ražošana.
"Jaudas" apgrozījums un peļņa aug arī šogad

"Jaudas" apgrozījums un peļņa aug arī šogad

Laikraksts pielikumā "TOP 500" vēsta, ka transformatoru, elektromateriālu un metālizstrādājumu ražotājs AS "Energofirma Jauda" 2007. gadā salīdzinājuma ar 2006. gadu par 55% jeb Ls 8,94 milj. palielināja ienākumus

"Vidzemes metālserviss" izveidojis metāla konstrukciju ražotni

Uzņēmumā darbu uzreiz sākušas četras iekārtas, kas automatizētā režīmā veic armatūras locīšanu, taisnošanu, kā arī apaļo un kantaino armatūras konstrukciju metināšanu.

Ķīpsalā pirmo reizi notiek izstāde profesionāļiem "Tech Industry 2006"

Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā no 18. līdz 21. oktobrim notiek starptautiskā rūpnieciskās ražošanas materiālu un tehnoloģiju, mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un instrumentu izstāde "Tech Industry 2006".

Ķīpsalā pirmo reizi notiks izstāde profesionāļiem "Tech Industry 2006"

Starptautiskajā Izstāžu centrā Ķīpsalā no 18. līdz 21. oktobrim notiks starptautiskā rūpnieciskās ražošanas materiālu un tehnoloģiju, mašīnbūves, metālapstrādes, automatizācijas, elektronikas, elektrotehnikas un instrumentu izstāde "Tech Industry 2006".

Atvērts pirmais jaunuzceltais Tapro veikals Valmierā

Šā gada 12. augustā durvis vēra pirmais jaunuzceltais TAPRO būvmateriālu tirdzniecības tīkla veikals profesionāļiem.

Noraida "Acot Technologies" maksātnespēju

Rīgas apgabaltiesa šodien noraidīja metālizstrādājumu ražotāja uzņēmuma SIA "Acot Technologies" maksātnespēju.

"Raunas Lauktehnika" atver savu pirmo salonu Rīgā

Šodien lielākais dekoratīvo mēbeļu ražotājs Latvijā SIA "Raunas Lauktehnika" atver pirmo salonu Rīgā, Tallinas ielā 79, aģentūru LETA informēja salona "RL" vadītājs Raivis Peļšs.