building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19094
Nozares raksti32977
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Pārbūvē četras sūkņu stacijas

Pārbūvē četras sūkņu stacijas

Projekts "Ūdensapgādes rezervuāru un kanalizācijas sūkņu staciju rekonstrukcija Liepājā" tuvojas nobeigumam. Pieņemšanai ekspluatācijā tiek gatavotas kanalizācijas sūkņu stacijas Klaipēdas ielā un Zemnieku ielā.

FIRMA L4 - augstas pakalpojumu kvalitātes garants

Firma L4 ir plaša profila inženieru un konsultantu uzņēmums, kas veiksmīgi darbojas kopš 1994. gada. Mūsu pakalpojumi sniedzas no profesionāliem padomiem par specifiskiem jautājumiem līdz pat visaptverošai plānošanai, vadīšanai un realizācijai visās projektu attīstības stadijās:
Sūkņu staciju rekonstrukcija Liepājā tuvojas noslēgumam

Sūkņu staciju rekonstrukcija Liepājā tuvojas noslēgumam

Šobrīd nobeigumam tuvojas būvdarbu līguma "Ūdensapgādes rezervuāru un kanalizācijas sūkņu staciju rekonstrukcija Liepājā" izpilde un pieņemšanai ekspluatācijā tiek gatavotas kanalizācijas sūkņu stacijas Klaipēdas ielā un Zemnieku ielā, Liepājā.
Ventspilī būvēs jaunu ražotni

Ventspilī būvēs jaunu ražotni

Otrdien, 12. maijā, plkst. 13:00 notiks svinīga kapsulas iebetonēšana SIA "Dendrolight Latvija" masīvkoka šūnu materiāla DENDROLIGHT ražotnes pamatos. Ar vēstījuma nākotnei nolasīšanu, ievietošanu kapsulā un kapsulas iebetonēšanu tiks atzīmēta būvniecības veiksmīga uzsākšana.