building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19095
Nozares raksti32980
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Re&Solution Property Management nostiprina pozīcijas Baltijā komercīpašumu pārvaldes jomā

Īpašumu pārvaldes kompānija "Re&Solution Property Management", kas ietilpst nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmuma Re&Solution grupā, ir kļuvusi par vienu no lielākajiem neatkarīgajiem komercīpašumu pārvaldošajiem uzņēmumiem Baltijā.

Būvniecības sektorā gaidāma pārstrukturizācija

Būvniecības tirgus turpinās attīstīties, taču citā virzienā. Tas secināts būvmateriālu ražotāja "maxit" veiktajā būvniecības sektora ekspertu aptaujā. Ja līdz šim lielākā būvniecības aktivitāte notika mājokļu sektorā, tad nākotnē tiek prognozēts, ka pieaugs biroju, tirdzniecības un ...
Daugavpilī gaidāms būtisks siltumenerģijas cenu pieaugums

Daugavpilī gaidāms būtisks siltumenerģijas cenu pieaugums

Pašvaldības AS "Daugavpils siltumtīkli" ir iesniegusi Daugavpils reģionālajam sabiedrisko pakalpojumu regulatoram apstiprināšanai jauno siltumenerģijas tarifa projektu, kurā paredzēts būtiski palielināt maksu par siltumu, ziņo LETA.
Poļi siltuma enerģiju taupa efektīgāk

Poļi siltuma enerģiju taupa efektīgāk

Latvija, iespējams, mācīsies no Augustovas pilsētas (Polija), kā taupīt siltumenerģiju daudzdzīvokļu mājās, vēstī "Latvijas Avīze".

Gada pirmie četri mēneši atnesuši cenu korekcijas visos tirgus segmentos.

Palielinoties piedāvājumu skaitam gan īres, gan nomas, gan sekundārā tirgus segmentos, piedāvājums ātros tempos ir apsteidzis pieprasījumu, kas ir izsaucis cenu korekciju visos nekustamā īpašuma tirgus segmentos.
Logu reālā cena

Logu reālā cena

Šodien Latvijas tirgū logu un durvju piedāvājums ir tik milzīgs, ka cilvēkam ļoti grūti izvēlēties, kur pasūtīt šo preci. Protams, ikvienas vēlas iegādāties logus pēc iespējas lētāk, bet atcerēsimies slaveno izteicienu – neesmu tik bagāts, lai pirktu lētu mantu! Tas nozīmē, ...