building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19100
Nozares raksti32980
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Izsludina iepirkuma konkursu par ilgtspējīgas būvniecības tehnisko kritēriju izstrādi

Noslēdzoties darbam pie Latvijas ilgtspējīgas būvniecības un apsaimniekošanas pamatprincipu gala redakcijas izstrādes, biedrība "Zaļās mājas" izsludina atklātu iepirkuma konkursu "Ilgtspējīgas būvniecības novērtēšanas kritēriju izstrāde." Iepirkuma priekšmets ir ilgtspējīgas būvniecības vērtēšanas ...

SAIMNIEKS-SERVISS BŪVMATERIĀLU TIRDZNIECĪBAS CENTRS ĶĪPSALA

Celtniecības materiāli:ķieģeļi, gāzbetons, keramzītbloki, reģipsis, bruģis, ceļa apmales, keramzīts, aku grodi, žogu stabi, plastikāta apdares plāksnes (saidings), MINERIT šķiedrcementa apdares plātnes.

Izstāde "Māja I 2008" pulcē vadošos būvmateriālu ražotājus un tirgotājus

No 12. līdz 16. martam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 22. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2008", kas piecas dienas būs darījumu un tikšanās vieta nozares speciālistiem un visiem, kas būvē, remontē un siltina mājokļus un komercplatības.

Apmeklētākajam nekustamo īpašumu vortālam Latvijā – City24 – paliek 3 gadi

2005. gada 11. maijā Latvijā darbu uzsāka nekustamo īpašumu vortāls www.city24.lv. Tobrīd City24 strādāja tikai Latvijā un Igaunijā. 2008. gadā City24 jau ir pieejams 8 valstīs – pievienojušās ir Lietuva, Ukraina, Polija, Krievija, Horvātija un Bulgārija.
Ukraina vēlas piedalīties Ignalinas AES demontāžas darbos

Ukraina vēlas piedalīties Ignalinas AES demontāžas darbos

Ukraina ir gatava piedalīties Ignalīnas atomelektrostacijas demontāžas darbos, kā arī jaunas atomelektrostacijas būvniecībā Lietuvā, tiekoties ar Lietuvas premjerministru Ģediminu Ķirķilu, Viļņā sacījis Ukrainas prezidents Viktors Juščenko, ziņo "Latvijas Avīze".

Ober-Haus - Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2008.gada marts

2008.gada marta beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1424 EUR/m2 (februārī 1441, janvārī 1459 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,2%.