building.lv skaitļos

Lietotāji online45
Aktīvie uzņēmumi1924
Nozares raksti32919
Siltināšana : building.lv

Siltināšana

Noslēgti trīs līgumi par ERAF līdzfinansējuma  piesaisti daudzdzīvokļu mājām Ventspilī

Noslēgti trīs līgumi par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājām Ventspilī

15.decembrī pašvaldības SIA "Ventspils nekustamie īpašumi" valdes priekšsēdētājs Valdis Lesiņš un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktors Valdis Blome noslēdza līgumu.
Noslēgts līgums par ERAF līdzfinansējuma  piesaisti daudzdzīvokļu mājai Limbažos

Noslēgts līgums par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājai Limbažos

16.decembrī KS "Parka nams" valdes priekšsēdētājs Ojārs Puriņš un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktors Valdis Blome noslēdza līgumu.
"Ēku siltuma zudumi ir novēršami!"

"Ēku siltuma zudumi ir novēršami!"

AS "Latvenergo" Energoefektivitātes centrā 2. decembrī notika kārtējais seminārs iedzīvotājiem par energoefektivitātes jomu - "Zema patēriņa ēku izbūves pamatprincipi".
Liepājā paraksta līgumu par 26 pašvaldības ēku siltināšanu

Liepājā paraksta līgumu par 26 pašvaldības ēku siltināšanu

Piektdien, 4.decembrī, Liepājas Domes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ansiņš, LR Vides ministrs Raimonds Vējonis un Vides ministrijas valsts sekretārs Guntis Puķīte parakstīja līgumu par 26 pašvaldības ēku siltināšanu. Kopējais finansējums ir aptuveni 2 miljoni latu.
Noslēgti divi līgumi par ERAF līdzfinansējuma  piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Valmierā

Noslēgti divi līgumi par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Valmierā

Trešdien, 2.decembrī Valmierā tika parakstīti divi līgumi par Eiropas reģionālā attīstības fonda (ERAF) līdzfinansējuma piesaisti 149 978,70 latu apmērā daudzdzīvokļu dzīvojamo māju Rīgas ielā 7 un Annas ielā 8 siltumnoturības paaugstināšanai.
Rīgā atklāta pirmā par ES struktūrfondu līdzekļiem siltinātā māja

Rīgā atklāta pirmā par ES struktūrfondu līdzekļiem siltinātā māja

Dzelzavas ielā 84 tika atklāta Rīgā pirmā par Eiropas Savienības struktūrfondu līdzekļiem siltinātā daudzdzīvokļu māja, kas ieguva ES līdzfinansējums programmas "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" ietvaros.
Pirmā renovētā daudzdzīvokļu māja Rīgā

Pirmā renovētā daudzdzīvokļu māja Rīgā

3.decembrī plkst. 13:00, tiks atklāta pirmā renovētā daudzdzīvokļu māja Rīgā – Dzelzavas ielā 84, kurai tika piesaistīts ES struktūrfondu līdzfinansējums (programmas "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" ietvaros).
	 Noslēgts līgums par desmit izglītības iestāžu ēku siltināšanu Valmierā

Noslēgts līgums par desmit izglītības iestāžu ēku siltināšanu Valmierā

Valmieras pilsētas pašvaldība noslēgsi līgumu ar Latvijas Republikas Vides ministriju par projekta "Energoefektivitātes paaugstināšana Valmieras pilsētas pašvaldības ēkās" īstenošanu.
Rīgā renovēts bērnudārzs

Rīgā renovēts bērnudārzs

Pašvaldībai piederošās bērnudārza "Blāzmiņa" renovācija tika uzsākta 2009. gada pavasarī.
Rīga saņems finansējumu 21 skolas ēku siltināšanai

Rīga saņems finansējumu 21 skolas ēku siltināšanai

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs un Pilsētas īpašuma komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks tikās ar Vides ministru Raimondu Vējoni, lai pārrunātu turpmākās sadarbības iespējas Rīgas pilsētas izglītības iestāžu ēku siltināšanā.
Jēkabpilī informēs par ERAF līdzfinansējuma

Jēkabpilī informēs par ERAF līdzfinansējuma

Š.g. 24.novembrī Jēkabpilī notiks informatīvs seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju. Semināra laikā interesenti tiks informēti par Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitāti "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" iespējām, nosacījumiem un ieguvumiem.
Kopumā apstiprināti 63 projektu pieteikumi mājokļu siltināšanai

Kopumā apstiprināti 63 projektu pieteikumi mājokļu siltināšanai

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra V kārtas ietvaros ar nosacījumiem ir apstiprinājusi 7 projektu iesniegumus daudzdzīvokļu dzīvojamo māju siltināšanas pasākumu veikšanai. Kopumā piecās atlases kārtās Aģentūra ir apstiprinājusi 63 projektu pieteikumus.

CAPITAL BUILDING

Firmas darbības pamatvirzieni ir: * vispārējā celtniecība un remontdarbi; * jumtu, fasāžu un pamatu hidroizolācija un siltināšana;

JELGAVAS BŪVNIECĪBAS SISTĒMAS

Būvmateriālu ražošana. Fibrolīta un daudzslāņu izolācijas plātnes. Siltuma un skaņas izolācijas materiāli. Apdares materiāli. Piekaramo griestu sistēmas un akustiskie risinājumi. Ēku norobežojošām konstrukcijām, starpsienām, pārsegumu konstrukcijām, jumtiem. Izmanto monolīto ēku paliekošajos veidņos, paneļu un koka karkasa ē...

Noslēgts līgums par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Mārupes novadā

9.novembrī biedrības "Mārupītes gatve 4" valdes priekšsēdētāja Olga Gržbovska un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktors Valdis Blome noslēdza līgumu par Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansējuma piesaisti 26 119,66 latu apmērā.
Daugavpilī stāstīs par ERAF līdzfinansējuma  saņemšanas iespējām dzīvojamo māju renovācijai

Daugavpilī stāstīs par ERAF līdzfinansējuma saņemšanas iespējām dzīvojamo māju renovācijai

10.novembrī Daugavpilī notiks informatīvs seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju. Semināra laikā interesenti tiks informēti par Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitāti "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" iespējām, nosacījumiem un ieguvumiem.
Noslēgts pirmais līgums par ERAF līdzfinansējuma  piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Latgalē

Noslēgts pirmais līgums par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Latgalē

4.novembrī DzĪB "Atbrīvošanas 52" valdes loceklis Juris Romaņenko un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktors Valdis Blome noslēdza līgumu par līdzfinansējuma piesaisti 30 257,87 latu apmērā daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Rēzeknē siltumnoturības pasākumu veikšanai.
Turpinās ūdenssaimniecības attīstības projekta realizācija Aizputē

Turpinās ūdenssaimniecības attīstības projekta realizācija Aizputē

Aizputē sekmīgi turpinās Eiropas Savienības Kohēzijas fonda 3.5.1.1. aktivitātes "Ūdenssaimniecības infrastruktūras attīstība aglomerācijās ar cilvēku ekvivalentu lielāku par 2000" ietvaros līdzfinansētā projekta "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Aizputē" realizācija.
Jelgavā pabeigta daudzdzīvokļu nama K.Helmaņa ielā 3 pilna renovācija

Jelgavā pabeigta daudzdzīvokļu nama K.Helmaņa ielā 3 pilna renovācija

Otrdien, 3.novembrī, plkst. 10.00 notiks renovētā daudzdzīvokļu nama K.Helmaņa ielā 3 atklāšana pēc energoefektivitātes projekta realizācijas.
Noslēgts līgums par ERAF līdzfinansējuma  piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Valmierā

Noslēgts līgums par ERAF līdzfinansējuma piesaisti daudzdzīvokļu mājas renovācijai Valmierā

29.oktobrī daudzdzīvokļu dzīvojamās mājas Rūpniecības ielā 34, Valmierā dzīvokļu īpašnieku pilnvarotā persona Pēteris Ziemanis un Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūras direktors Valdis Blome noslēdza līgumu par Eiropas reģionālā attīstības fonda līdzfinansējuma piesaisti 37 105,45 latu apmē...
Rēzeknē informēs par ERAF līdzfinansējuma  saņemšanas iespējām dzīvojamo māju renovācijai

Rēzeknē informēs par ERAF līdzfinansējuma saņemšanas iespējām dzīvojamo māju renovācijai

4.novembrī Rēzeknē notiks informatīvs seminārs par daudzdzīvokļu dzīvojamo māju renovāciju. Semināra laikā interesenti tiks informēti par Eiropas Reģionālā attīstības fonda aktivitāti "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" iespējām, nosacījumiem un ieguvumiem.
Ar Eiropas atbalstu Liepājā īsteno vērienīgāko izglītības iestāžu renovāciju

Ar Eiropas atbalstu Liepājā īsteno vērienīgāko izglītības iestāžu renovāciju

Tādējādi gada laikā pavisam 34 izglītības iestāžu ēkās tiks veikti apjomīgi energoefektivitātes pasākumi, sākot ar jumtu un logu nomaiņu un beidzot ar fasāžu siltināšanu.
Valmierā siltinās desmit izglītības iestāžu ēkas

Valmierā siltinās desmit izglītības iestāžu ēkas

Valmieras pilsētas pašvaldība saņēmusi oficiālu Vides ministrijas apstiprinājumu, ka konkursa "Energoefektivitātes paaugstināšana pašvaldību ēkās" ietvaros atbalstīta desmit izglītības iestāžu ēku siltināšana.
Kopumā saņemti 89 projektu iesniegumi ēku siltināšanai

Kopumā saņemti 89 projektu iesniegumi ēku siltināšanai

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra sešu kārtu ietvaros Eiropas Savienības struktūrfondu aktivitātē "Daudzdzīvokļu māju siltumnoturības uzlabošanas pasākumi" ir saņēmusi 89 projektu iesniegumus, no tiem 11 tika iesniegti 6.kārtā.