building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
jumiķu darbi : building.lv

jumiķu darbi

Latvijas jumiķiem - bronza

No 4. līdz 7. novembrim Prāgā norisinājās 21. Pasaules čempionāts, kurā savas prasmes un meistarību rādīja jaunie jumiķi. Latvijas duets Ilgonis Buls un Vitālijs Duņecs ieguva godpilno trešo vietu disciplīnā "Metāla valcprofila jumti".
Izstādē Māja I – semināri, sacensības un loterija

Izstādē Māja I – semināri, sacensības un loterija

No 15. līdz 19. martam izstādē Māja I 2006 pulcēsies profesionāļi un interesenti, lai iegūtu informāciju par mūsdienu celtniecības attīstības tendencēm, tehnoloģiju jaunumiem, dibinātu sadarbības kontaktus, kā arī saņemtu profesionāļu konsultācijas un ieteikumus.
50 gadu garantija CREATON māla dakstiņiem

50 gadu garantija CREATON māla dakstiņiem

Kāpēc vienkārši kaut kāds jumts, ja ir pieejams CREATON?

Veiksmīgi noslēgusies 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006"

9. martā veiksmīgi noslēdzās 20. starptautiskā būvniecības industrijas izstāde "Māja I 2006", kas kopā pulcēja 492 dalībniekus no Vācijas, Somijas, Zviedrijas, Krievijas, Turcijas, Ķīnas un Baltijas valstīm.

Notiks Latvijas jumiķu čempionāts

No 15. līdz 18. martam starptautiskās būvniecības izstādes "Māja I 2006" laikā notiks 2006. gada Latvijas jumiķu čempionāts, kuru Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā rīkos Latvijas Jumiķu apvienība.
Jumtu izbūve

Jumtu izbūve

Jumts ir viena no būtiskākajām (ja ne pati būtiskākā) mājas konstrukcijām. Uzliekot mājai sliktu jumtu jūs ļoti saīsināt mājas kalpošanas laiku un otrādi. Šeit izklāstīsim dažus vispārējus speciālistu ieteikumus jumta būvniecībā.

Akceptē noteikumus par darba aizsardzības prasībām būvdarbos

Ministru kabineta komiteja akceptēja noteikumus, kas nosaka darba aizsardzības prasības, veicot būvdarbus, kā arī būvniecības dalībnieku pienākumus un atbildību šo prasību īstenošanā.
Intervija ar firmas "Ondulat" menedžeri Viesturu Puriņu.

Intervija ar firmas "Ondulat" menedžeri Viesturu Puriņu.

Rīgas jumtu stāvoklis ir ļoti dažāds. Daži jumti ir kritiskā stāvoklī, citiem ir uzklāti jauni un ekskluzīvi jumti.