UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 5 no 9
Re: Āraišu Ezerpils noslēpumi
Autors: aaaa (---.lattelenet.lv)
Datums: 13/01/2011 10:17

Laime ir baiļu neesamība. Laimīgs cilvēks ir tāds, kam ne no kā nav jābaidās. Cilvēkam var būt viss - nauda, veselība, mīlestība, bet ja viņš no kaut kā visu laiku zemapziņā baidīsies - viņš nebūs laimīgs. Un pretēji - cilvēks bez nekā īpaša (bet ne nabags), bet kam pilnīgi ne no kā nav jābaidās, būs laimīgs. Nabags nekad nebūs laimīgs, jo viņam bail par savu eksistenci, par savas ģimenes eksistenci, vai rīt būs ko ēst. Pēc zibens spēriena mums ir bail, tāpēc jūtamies slikti, ja blakus mājā vai kokā iesper zibens. Tas pats ir ar āderēm, ja sevi iespaidojam un iedomājamies, ka mums sliktie stari traucē dzīvot un bojā veselību - jūtamies slikti. Ja par stariem sev neiestāstam - jutīsimies kā bēbis gultiņā. Iestāstam, ka esam māju nolikuši pareizajā kvadrantā un dzīvojam laimīgi.
Man domāt āderes 100% atrodas mūsu galvās.
Par maugļiem runājot - manuprāt visneinteliģentākie un stulbākie ir tieši tie gudrinieki, kas cilvēkus cenšas kaut kā sagrupēt labajos un sliktajos, gudrajos un muļķos. Vot tie gan neko nav sapratuši. Un ne katrs bagātais ir neģēlis un zombijs. Ir daudz cilvēku, kam naudas ir ļoti daudz, bet nauda viņus neinteresē - viņi ir spēlmaņi - viņus interesē process, spēles garša, uzvaras garša. Ja veiksmīgam biznesmenim ir nauda, tas nenozīmē, ka viņš ir slikts cilvēks, viņš dod darbu daudziem citiem un ir daudz vērtīgāks no tā paša garīgā viedokļa kā tāds, kas neko nepatērē, bet arī nevienam nav ne vajadzīgs ne ko labu dara. Un kā var grupēt cilvēkus pēc materiālā stāvokļa??? Tas ir absurdi - pēc Namībijas standartiem mēs katrs esam kā Abramovičs, pēc Abramoviča standartiem mēs visi esam indieši. Tad kur ir tā robeža, kur sākas pārtēriņš pret samērīgu patēriņu?

Autors: v_t (78.84.59.---)
Datums: 13/01/2011 10:31

ok
negrupēsim.
visi cilvēki ir labi. arī tie, kas organizē karus, pārplūdina pasauli ar narkotikām, indē ar naftu u.t.t.
visi cilvēki ir gudri. arī tie, kas tic "labajiem" par karu izcelsmi, par dvīņu torņiem, par vakcīnu lietderību u.t.t.
visi labi, visi gudri.

vai varētu nosaukt vienu veiksmīgu latvijas uzņēmēju, kam ir nauda un kam nav jābaidās. respektīvi, kas ir laimīgs. lūgums neuzskaitīt bijušos un esošos ministrus, valsts aģentūru vadītājus, pašvaldību vadītājus u.t.ldz.

Autors: kolumbs (87.110.101.---)
Datums: 13/01/2011 10:40

Es pieļauju, jo esmu tas, no pirmās rindas, tas neaptīrītājs.
Tāda klaja laupīšana ir konstants vēsturiskais fons. Jābļauj būtu, ja kāds ieraudzītu valsti, kur tas nenotiek.
Nu un trešajā rindā teiktajam piekrītu. Tikai tas vilks valkā aitas masku un viņa bērni mācās Hārvardā, izņemot dažus procentus, kas nodzeras. Un to vilku nākamajās vēlēšanās atkal ievēlēs. Tas ir normāli. Ja Latgales tante, kas vienīgo informāciju iegūst baznīcā, novēl par to, ko mācītājs iesaka, tad viss ir kārtībā. Gan viņas, gan mācītāja griba tiek realizēta valsts pārvaldē. Vai tad viņa nav cilvēks? Kapēc tu domā, ka tavas domas ir svarīgākas? Matemātika.

Mani, personīgi, šādas problēmas garlaiko. Pilnas avīzes. Nu mēs jau arī lietojam Romas tiesības un Romas ticības. Ko tad citu var lietot, ja lielās impērijas, līdzekļu koncentrācijas rezultātā arī rada vislabākās lietas? Ķīnas impērija radīja papīru un drukāšanu. Vai nelietosim?
Bet šeit tēma ir par fiziku - āderēm, atvaino.

Autors: Rx (91.188.39.---)
Datums: 13/01/2011 11:39

Nav viss tā, ka saka aaaa:"Ja par stariem sev neiestāstam - jutīsimies kā bēbis gultiņā. Iestāstam, ka esam māju nolikuši pareizajā kvadrantā un dzīvojam laimīgi. " Tieši bērni , bez zināšanām ir tie, kas parada, ka guļ uz āderēm: Tas pat jau sen pieradīts: Berns guļot uz āderes, ieņems savdabīgu pozu, stūri, vietu, kur āderes starojumms būs mazāks, vai labvēlīgāks, tas ir, sačokurosies kādā stūrī, gulēs tikai noteiktā pozā, vai vispār slikti gulēs. Par āderes un gulēšanas lielo kolerāciju ir pārliecinājies ikviens āderists. Un pārliecinās vecāki, kad tas tiek parādīts realitatē. Pārbīdot bērna gultiņu mazliet savādāk- labāk, gulēšanas paradums spēji mainās, un piepeši nav vairs jāguļ sačokurojošā stavoklī!(bērns nezin, ka notikušas izmaiņas gultiņas novietošanā, jo viņš vēl mazs, var būt pat zīdainis. To pašu dara arī zinošais cilvēks, tikai viņa prāts pretojās ķermeņa sajūtām un tas sevi moca ar "pareizo" stāvokli gultā, jo citādi nav pareizi...skaisti, ērti no dizaina viedokļa...Vismaz nemociet savus bērnus, ja paši esat pārliecināti ka āderu nav! Jūsu neticība ir Jūsu izvēle.

Autors: Valdis Liepa (212.93.97.---)
Datums: 13/01/2011 11:46

Katons savus uzskatus izteica 2stundu garās runās, Neiferts visu par starojumiem ieraksta 3 lapās. A. Baškevičs uzraksta grāmatu apkopojot senus materiālus un savus pētījumus, J. Apals apraksta senos mājokļus ar to ekoloģiskajiem risinājumiem. Informācija ir apritē ne visa pierādīta ar matemātiskiem pierādījumiem ,tāpat kā Zemes vecums, tāpēc jau mēs diskutējam atsaucoties arī uz savām izjūtām.

Datums: 13/01/2011 12:50

Rx: Uzraksti jūtjūbā baby-sleep time lapse un paskaties, kas notiek ar normālu bērnu 1 nakts laikā - nepārsmieties! Tad sanāk, ka jebkura pasaules gulta ir pasaules āderu krustpunkts.
Es gan 100% ticu, ka gultas novietojums ļoti ietekmē komfortu, bet tas saistīts ar gultas novietojumu telpā un atkal ar tām pašām bailēm, kaut neapzinātām. Noliec gultu koridora vidū - ar galvu pret ieejas durvīm un pat āderiski visideālākajā vietā neviens cilvēks tādā gultā normāli pagulēt nevarēs.

Autors: archis1 (62.63.178.---)
Datums: 13/01/2011 12:50

''Tu kautko jauc. Par jūtīgu uztveri miljonu nesola.''
''Miljonu sola par parapsiholoģiskiem eksperimentiem. ''
Miljonu sola par paranenormālām (zinātniski neizskaidrojumām)spējām. Tā kā rīkstnieki apgalvo, ka viņiem ir sestā maņa, tad viņi diezgan ietveras šajā definīcijā.
''Teiksim, visiem ģimenē psihiskas problēmas'' Vai āderes ir vienīgais izskaidrojums (pieņemot, ka tās spēj ietekmēt)?
''Viņiem tikai muskuļu refleks nostrādā pārejot magnētiskā spēka līnijai.'' Rīkste ir ļoti ļodzīga, nestabila konstrukcija. Tā var nosvārstīties, kur šamam iepatīkās.

[www.youtube.com]

Datums: 13/01/2011 12:59

Randijs par rīkstniecību miljonu sola jau desmitiem gadu. Neviens nav dabūjis. Pat gadījumos, kad zināms, ka tur un tur zem zemes ir ūdens, kaut kādi pāris itkā "slaveni" rīkstnieki ņēmās, nekas vairāk par statistisku varbūtību tur nesanāca.
Ja "āderes" ir galvā, tad gan tās nekad netiks ne pierādītas, ne parādītas.

Autors: kolumbs (87.110.101.---)
Datums: 13/01/2011 15:29

archis
Tā sestā maņa ir arī Tev. Tikai Tu domā, ka tas ir tāds vēsuma izraisīts efekts. Un tā rīkste arī Tavās rokās tā pat pagriezīsies.

Varbūt gribi padzīvot tādā dzīvoklī? Sametamies un aiziet. Kaifs nodrošināts. Pārmaiņus. Vieta visprestižākā.Hetero.

Autors: archis1 (62.63.178.---)
Datums: 13/01/2011 17:10

''Un tā rīkste arī Tavās rokās tā pat pagriezīsies.'' Par to es nešaubos, es ar to rīksti spētu pierādīt, ka jebkura svētvieta nav svētvieta.

''Varbūt gribi padzīvot tādā dzīvoklī? Sametamies un aiziet. Kaifs nodrošināts. Pārmaiņus. Vieta visprestižākā.Hetero.''
Nē, negribētu. Es nezinu, kādas vainas ir tam dzīvoklim. Un, ja vienīgais vaininieks ir āderu efekts (ko es noliedzu), tad tāpat nepiekristu. Netīkās dzīvot ar paranojas, bailes, šaubu sajūtu. Es ar rīkstniekiem nekādas kopīgās darīsanas arī negribu, nevajag man nacebo lāstus. Kaut gan, ja dzīvoklis ir tīri sakarīgs atrodas Liepājā un tiek izīrēts par saprātīgu cenu, varbūt ir vērts pamēģināt.

Pašreizējā: 5 no 9

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   **           **     ***   ***  **     ** 
 **    **   **           **     **** ****  **     ** 
 **    **   ******       **     ** *** **  **     ** 
 *********  **           **     **     **  **     ** 
       **   **           **     **     **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727