UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4
Re: Welche Scheibe für šamotkirpič?
Autors: aaaa (78.84.190.---)
Datums: 05/03/2011 23:54

Glaudais skaitās, ka tikai slapjš lietojams, nu kā tu fleksi normāli paslapināsi - da nekā. Nekad neesmu izjutis vajadzību viņu dzesēt griežot flīzes. Nu uzkarst jau, bet tādu 20x20cm flīzi pārgriezt tīrais nieks. Man domāt fiška ir tamā, ka fleksis nenormāli ātri griežas un tāpēc paņemot drusku nost tas jau ar gaisu ir pietiekami atdzisis pāris sekundēs. Nekad jau nesanāk tā monotoni fleksēt ilgu laiku no vietas. Vot ar dimanta kroņurbi caurumu flīzē urbt - nu tur es bez tās galvas 10-kārtīgas mērcēšanas ūdenī gan cauri netiku, vienam nieka caurumam! Tur uzkarstot sāk lekt dtirksteles un griešana apstājas.
Ja to gludo dimantripu ieliktu parastajā ripzāģī, tad droši vien arī bez dzesēšanas tur nekas prātīgs nesanāktu. Uz flekša - pārbaudīta lieta. Šon Depo pastījos - tas pac Dedras disks ap 3 Ls.

Autors: Vienstāvs (212.93.97.---)
Datums: 06/03/2011 00:01

Jā, vienīgi es meklēju 300 mm diametrā. Sausais ar robiem Depo maksāja, ja pareizi atceros, pa 56 Ls. Tāpēc mēģinu izvēlēties pareizo.

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 07/03/2011 17:33

Kamēr lielo nevaru izvēlēties, paņēmu paspēlēties šitādu mazo

Vēl brīvdienās konstatēju, ka arī ne visi jaunie ķieģeļi ir sīksti - dažs ir pilnīgi drupans, dažs - ļoti neviendabīgs. Made in ru, bet citu šamotu nav (izņemot skursteņu trubas). Tāpat kā ar riepu pumpi - negribēju pirkt ķīniešu plastmasas, pāņēmu krievu metāla. Pilnīgs vāks! 2 x paviršāks kā padlaikā, piedēvām metālu sākuši taupīt!

Autors: Vienstāvs (---.lmt.lv)
Datums: 08/03/2011 09:41

Starp citu, Hitachi (180 mm dimetrā) bija labā! Vismaz, kamēr nav nodilusi, griež kā nazis, es pat neticēju savām rokām!
Atradu šitādu katalogu
[www.diewe.de]
Speciālās šamotam it kā tikai pa slapjo, droši vien specpasūtāmas un dārgas bezjēgā. Universālā (kā Didzis ieteica) 300 mm diametrā Kuršos pa 34 Ls. Droši vien pie tā arī jāpaliek.

Iet uz lapu: Iepriekšējā1234
Pašreizējā: 4 no 4

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **    **  **     **  **    **  **    ** 
 **  **  **  ***   **  **     **  **   **   ***   ** 
 **  **  **  ****  **  **     **  **  **    ****  ** 
 **  **  **  ** ** **  **     **  *****     ** ** ** 
  ***  ***   **    **   *******   **    **  **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727