UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5
Koka vai plastmasas logi
Autors: DSC (---.deac.net)
Datums: 06/10/2004 11:02

Vai kaads nevareetu padaliities viedoklii, vai privaatmaajaa izveeleties koka vai plastmasas logus, njemot veeraa ka cena shajaa gadiijuuma nebuutu noteicoshais faktors. Ir ljoti daudz pretrunu un ir gruuti izveeleeties, pasham protams patiik koka loga, bet vai ar tiem peec gadiem nebuus probleemu??

Re: Koka vai plastmasas logi
Autors: DSC (---.deac.net)
Datums: 06/10/2004 11:39

Tur jau taa lieta, ka es iedomajos savu maaju ar koka logiem, bet viens saaak staastit, ka vinji man sapuus, izbalees utt. peec paaris gadiem un bez maz buus viss jaamaina, man arii privaatmaaja ar baltiem plastmasas logiem atgadina slimnicu, kaut arii tagad ir iespeejami dazhaadi plastmasas krasu varianti.Varbuut kaadam ir kaadu 2-3 gadu pieredze ar koka logiem??

Autors: vt (195.13.178.---)
Datums: 06/10/2004 12:05

bloku mājās un pat hruščovkās kocenieki stāv vēl šodien, pat bez īpašas kopšanas. pareizi izgatavoti un reizi 10 gados pārkrāsoti, cilvēka mūžam pietiks un pāri paliks.
kas notiks ar plastmasniekiem pēc 10 - 20 - 30 gadiem, grūti spriest. nav pieredzes.

Autors: Ta luuk (159.148.150.---)
Datums: 06/10/2004 13:13

Es sev koka ieliku un man patiik !

Autors: Intresents (80.249.196.---)
Datums: 06/10/2004 13:33

Tā kā taisa koka logus lielākā daļa latvijas firmu es neieteiktu tos likt- sākumā tie izskatās labi vismaz lielākā daļa - bet bieži vien tos taisot uz visu ir ekonomēts - krāsa lētākā kura pēc kāda laika sāks lobīties, dzīļa grunts nav izmantota, līme lētākā kura dažreiz pat atnāk vaļā, materiāli žaļi u.t.t
Ja pareizi koka logus uztaisa tie kalpo ilgi un izskatās ļoti smuki - bet ik pēc kāda laika ir jaatjauno(jāpārkrāso) jo labāk logs uztaisīts un labāki matriāli izmantoti, jo ilgāk tas kalpos bez pielabošanas.

Esmu taisījis koka logus kādus 2 gadus(protams tas bija gadi 4 atpakaļ varbūt viss ir mainijies, bet šaubos) - un satapies ar visādiem prikoliem.
Ir gadījies ka priekšniecība nopērk ūdens neizturigu krāsu logiem :) ekonomijas nolūkos - Pircēji tak meklē to viss lētāko - to arī viņi dabū .....
"Skopulis un muļķis maksā 2 reiz"

Ja logs tiks pasītīts no speciālajām koku sugām kuras ir piemērotas laika apstāļu maiņām u.t.t cik atceros viena no sugām bija sibīrijas ciedrs, fizikāli ķimiskās īpašibas ir 2-5 reizes labākas nekā mūsu priedei !!! bet tas visu protams krietni sadārdzina.

Labas lietas maksā ļoti dārgi.
"Mersedes i v afriki mersedes"

Autors: Taa luuk (159.148.150.---)
Datums: 06/10/2004 15:47

nu nezinu man pirmais loigs ko ieliku jau stav 5 gadus un palicis tikai tumshaks kā jau priede bet citus defektus neredzu! Vis protams atkariigs no ražotāja !

Ta luuk

Autors: Evita. (---.eth.delfi.lv)
Datums: 06/10/2004 16:02

Man ir priede, stāv gan tikai 1,5 gadus, pagaidām vizuālas izmaiņas nav novērotas. Pasūtīti tika Ailē, bija nelielas problēmas ar garantijas servisa ātrdarbību, bet kvalitāte ir ok. Labas atsauksmes ir dzirdētas par logiem, ko ražo "Cēlgrīdas".

Autors: Edgars (195.13.225.---)
Datums: 29/10/2004 11:25

Koks ir koks.Kaa man izteicaas viens coms - plastmasas logi ir pirmaism solis pie gumijas sievietes. Rupji protams, bet zinaama taisniiba ir. Pasam koka logi un nesuudzos. Plastmasa ar laiku saskraapeejas un kas zin cik ilgi izturees plastmasa muusu klimatu. Koka logus var vismaz paarkraasot vai paarlakot, a ko plastmasai. Zinu vairaakus cilveekus kas nomainiijusi pl. logus pret koka. Un ariicena pieejama. Ja gribi ko zinaat vairaak vari zvaniit Edgaram 9231587.

Autors: xxx (80.232.179.---)
Datums: 29/10/2004 11:53

Starpcitu platsmasas logi ar balto apdari ar laiku paliek dzelteniigi. Un ko tad? Njem ka koka logus. Cik man zinaams "Staļi" razho 100% kvalitatiivas koka durvis un logus. Cena esot paliela bet kaa jau te mineeja tas atmaksaajas.

Autors: Rx (---.ardi.lv)
Datums: 03/11/2004 15:02

Bija tāds gadījums: Pārbūvējot māju, tika izņemts koka pakešu logs ar nevirināmiem logiem, liels...nevienam nevajadzīgs. Noliku to sētā uz grunts. Tas tur slapjumā, lietū, sniegā nostāvēja 4 gadus. Tad nolēmu to izmest. Pārbaudot mitrumā stāvējušās daļas, tās bija pilnīgi bez puves!, neuzbriedušas, tā kā būtu no plastmasas.(Laikam koks tā tiek apstrādāts, ka vārds "koks" šim izstrādājumam vairs nepiedien!) no koka smaržas un tam piedēvētām īpašibām vairs nekas nav palicis pāri-tas ir plastmaskoks. Kas attiecās uz siltuma, stiprības, krāsojuma, lietām, katram sava doma...

Iet uz lapu: 12345Nākošā
Pašreizējā: 1 no 5

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******    ********  **    **  **         **        
 **    **   **         **  **   **    **   **    **  
 **         **          ****    **    **   **    **  
 **   ****  ******       **     **    **   **    **  
 **    **   **           **           **         **  
  ******    ********     **           **         **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727