UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Dienas jautājums :
Building.Lv Forums
Re: jūs esat šo redzējuši?
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 15/12/2008 16:17
Žēl, ka absolūti nesaprati, ko gribēju teikt - tu laikam nespēj pats dom'\at un izteikt savu viedokli - tikai atreferēt un akli klausīt kādām internetā noskatītām filmiņām. To, ka mūs kāds var manipulēt (pieņemsim, ka kāds mūsu vietā visu ir izdomājis un saplānojis) nosaka tikai tas, ka mēs paši esam kāri uz mantām. Nu nevari tu regulēt vienu mežaveci, kas pats dārziņā stāda kartupeļus un upītē ķer zivis. Tu viņu nevari ne ietekmēt, ne vadīt, jo viņs ir brīvs - neatkarīgs ne no viena. Bet mūs, kam jābrauc ar mašīnu, jāiet uz kino, jālieto elektrība, jāģērbjas, jāiet skolās var manipulēt ar mantām, bez kurām mūsu dzīve nav iedomājama - tātad mantas netiešā veidā par visiem 100% nosaka mūsu dzīvi, resp. mūsu mantkāre un materiālā pasaule. Pasaules visuvarenie žīdi nevar manipulēt ar tādu valsti kā Indija, jo turienes cilvēkiem neko nevajag, nav ne kredītu, ne kādas lielražošanas utt. Savukārt kapitālistisko pasauli (un LV tai skaitā) var ļoti labi manipulēt un ietekmēt, jo mēs visi, absolūti visa mūsu sabiedrība, esam atkarīgi no naudas (kas ir mantu ekvivalents).
Sorī, ja nevēlies diskutēt un neesi spējīgs izteikt nevienu sakarīgu piezīmi, tad labāk paklusē, lasīt es māku, un to tekstu izlasīju, bet pats kāpēc neiesaki kaut ko vietā, kāda ir alternatīva??? To, ka kapitālisms ir mežonīgs, nav jāsalīdzina ne ar kādām žurkām - tāds sabiedrības modelis eksistē kopš kapitālisma pirmsākumiem, un ne tikai, tāda ir cilvēka daba - uzvarēt, iznīcināt citus, būt labākam, valdīt. Un neaizmirsīsim, ka arī mēs LV tomēr dzīvojam uz kāda cita rēķina, jo, kā jau teicu, bez globalizācijas mēs nebūtu nekas - ne mums nafta, ne mums gāze, ne mums metāli, ne plastmasa, ne banāni, ne kokvilna. Tā arī dzīvotu skalu gaismā savās koka būdās un ēstu zirņus ar speķi.
Sorī, ja nevēlies diskutēt un neesi spējīgs izteikt nevienu sakarīgu piezīmi, tad labāk paklusē, lasīt es māku, un to tekstu izlasīju, bet pats kāpēc neiesaki kaut ko vietā, kāda ir alternatīva??? To, ka kapitālisms ir mežonīgs, nav jāsalīdzina ne ar kādām žurkām - tāds sabiedrības modelis eksistē kopš kapitālisma pirmsākumiem, un ne tikai, tāda ir cilvēka daba - uzvarēt, iznīcināt citus, būt labākam, valdīt. Un neaizmirsīsim, ka arī mēs LV tomēr dzīvojam uz kāda cita rēķina, jo, kā jau teicu, bez globalizācijas mēs nebūtu nekas - ne mums nafta, ne mums gāze, ne mums metāli, ne plastmasa, ne banāni, ne kokvilna. Tā arī dzīvotu skalu gaismā savās koka būdās un ēstu zirņus ar speķi.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 15/12/2008 17:14
kurš iestāstīja, ka tev JĀbrauc ar mašīnu, Jāiet, Jālieto, JĀģērbj, piemēram, firmas lupatā par dažiem simtiem nevis ogres dzēmperis par 20 ls. tev to iestāstīja cilvēki. viņi izveidoja tavu viedokli, kuru tagad tu uzskati par savu, lai piespiestu tevi visu laiku kustināt rokas, lai pelnītu un tērētu un maksātu. lai tu būtu vergs.
a meža vecis, patiešām, ir brīvs. īpaši, ja viņš neļauj sev uzspiest viedoklis ar viltus vērtībām. ja vēl viņam ir sirdsapziņa, jeb tas, ko kristietībā sauc par 10 baušļiem, tad vienkāršots homo humanus modelis ir rokā. šim cilvēkam nav nekā kopēja ar tavu: "tāda ir cilvēka daba - uzvarēt, iznīcināt citus, būt labākam, valdīt". tu apraksti dzīvnieku, plēsoņu. nolikt līdzās cilvēku ar plēsoņu, kas vadās no instinktiem ir bišku par traku. vel uz sātanisma pusi.
par viedoklīem
paņemsim vienu vienkāršu piemēru - mersedesa autiņu.
lielai daļai cilvēku tas skaitās prestiža elements. (izveidots viedoklis)
takša šoferim, kas ikdienā brauc ar firmas mersi, tas ir darba galds, kas jau sāk pieriebties.
indiānim amazones džungļos, kas pirmo reizi šādu daiktu ierauga, tas šķitīs labs guļamistaba vai ne visai ērta vistu kūtiņa, nu tā ne visai izdevusies, jo kaimiņam ir daudz praktiskāka - no palmām un liānām sapīta. (no ārējas ietekmēšanas brīvas viedoklis).
te var būt vēl neskaitāmi varianti, kas apliecin, ka viedokli veido cilvēks nevis lieta.
par tavu lasītprasmi nešaubos. nebūtu slikti, arī, padomāt par jēgu, kas tajos rakstos ir. arī film''am nav ne vaina, ja noskatās visu līdz galam.un domā.
a meža vecis, patiešām, ir brīvs. īpaši, ja viņš neļauj sev uzspiest viedoklis ar viltus vērtībām. ja vēl viņam ir sirdsapziņa, jeb tas, ko kristietībā sauc par 10 baušļiem, tad vienkāršots homo humanus modelis ir rokā. šim cilvēkam nav nekā kopēja ar tavu: "tāda ir cilvēka daba - uzvarēt, iznīcināt citus, būt labākam, valdīt". tu apraksti dzīvnieku, plēsoņu. nolikt līdzās cilvēku ar plēsoņu, kas vadās no instinktiem ir bišku par traku. vel uz sātanisma pusi.
par viedoklīem
paņemsim vienu vienkāršu piemēru - mersedesa autiņu.
lielai daļai cilvēku tas skaitās prestiža elements. (izveidots viedoklis)
takša šoferim, kas ikdienā brauc ar firmas mersi, tas ir darba galds, kas jau sāk pieriebties.
indiānim amazones džungļos, kas pirmo reizi šādu daiktu ierauga, tas šķitīs labs guļamistaba vai ne visai ērta vistu kūtiņa, nu tā ne visai izdevusies, jo kaimiņam ir daudz praktiskāka - no palmām un liānām sapīta. (no ārējas ietekmēšanas brīvas viedoklis).
te var būt vēl neskaitāmi varianti, kas apliecin, ka viedokli veido cilvēks nevis lieta.
par tavu lasītprasmi nešaubos. nebūtu slikti, arī, padomāt par jēgu, kas tajos rakstos ir. arī film''am nav ne vaina, ja noskatās visu līdz galam.un domā.
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 15/12/2008 17:50
Par patēriņu es 100% piekrītu, un pats nu galīgi neesmu modernā patērētāja paraugs un tomēr, jāskatās ir nevis uz katru indivīdu atsevišķi, bet uz vairākumu. Tas, ka nelielai daļiņai nevajag braukt ar mersi un staigāt Boss uzvalkā vēl neko nenozīmē un mūsdienu sabiedrībā tādus nepatērētājus, kas staigā Ogres džemperītī drīzāk uzskata par idiotiem, nevis progresīviem cilvēkiem. Vienkārši visa tā modernā dzīve jau no seniem laikiem LV teritorijā ir pakārtota patēriņam. Nu pat ja esmu absolūts ārprātīgās patērētāju sabiedrības pretinieks, tāpat bez autiņa un benzīna nevaru dzīvot, bez elektrības arī ne un vēl bez ļoti daudzām lietām. Ir vai nav man kāds to galvu sapotējis - vienkārši praktiski tas nav iespējams. LV teritorijā nevar kā Kubā - dzīvot uz ielas kartona kastē un mežā aiziet no koka noraut pusdienas. Pie mums tev ir kirdik tādos apstākļos. Tas, savukārt, ir absolūts prerekvizīts globālajai tirdzniecībai - pretējā gadījumā ir jādzīvo naturālajā saimniecībā, jeb dzīves līmenis jāpazemina vismaz 100 reizes.
Par cilvēkiem plēsoņām - nu komon, nesāksim šito Jehovas liecinieku paradīzes pasaules modeli. Visi nekad nebūs vienlīdzīgi un vienādi ne-egoistiski (lai cik tas arī skumji nebūtu). Nu nav tas iespējams - pat tādās ciltīs, kas dzīvo džungļos un staigā plikiem dibeniem ir kāds, kas ir cilts vecākais, kas nosaka likumus, kas dzīvo lielākā būdā un kam ir smukākā ciema sieva.
Es tomēr ticu tam, ka labais pasaulē ir vairāk kā sliktais, tāpēc esmu pret jebkādām sātanisko sazvērestību teorijām - mēs viņas domādami, apspriezdami un apbrīnodami esam daļa no tām. Ja neviens par tādām nerunātu - tās automātiski zaudētu savu jēgu, arī spēku, ja pat eksistē.
Par cilvēkiem plēsoņām - nu komon, nesāksim šito Jehovas liecinieku paradīzes pasaules modeli. Visi nekad nebūs vienlīdzīgi un vienādi ne-egoistiski (lai cik tas arī skumji nebūtu). Nu nav tas iespējams - pat tādās ciltīs, kas dzīvo džungļos un staigā plikiem dibeniem ir kāds, kas ir cilts vecākais, kas nosaka likumus, kas dzīvo lielākā būdā un kam ir smukākā ciema sieva.
Es tomēr ticu tam, ka labais pasaulē ir vairāk kā sliktais, tāpēc esmu pret jebkādām sātanisko sazvērestību teorijām - mēs viņas domādami, apspriezdami un apbrīnodami esam daļa no tām. Ja neviens par tādām nerunātu - tās automātiski zaudētu savu jēgu, arī spēku, ja pat eksistē.
Autors:
EjTakTu
(78.84.52.---)
Datums: 15/12/2008 18:23
Kas nedaudz ārpus dzīves pieredzes un skolas grāmatas, automātiski tiek ieskaitīts sātanisko sazvērestību teorijā. Ja par kaut ko nerunājam, tas vairāk nav aktuāls, pats nomirs stūrītī. Tās vienkārši ir bailes sagraut vērtību sistēmu, par ko bija pieminēts Alūksnes gudro protokolos. Tie diemžēl no interneta vides ir izņemti, taču kas gribēja, tas izlasīja. Saite bija dota. Un katram jau pašam savs mācību plāns.
Specveltījums aaaa.Par sazvērestības jebšu 30 lielākām vēsturē zināmām konspirācijas teorijām nedaudz izklaidējošs konspekts.
[www.telegraph.co.uk]
Specveltījums aaaa.Par sazvērestības jebšu 30 lielākām vēsturē zināmām konspirācijas teorijām nedaudz izklaidējošs konspekts.
[www.telegraph.co.uk]
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 15/12/2008 18:35
es īsti nezinu ko sludina jehovieši, bet princips - cilvēks cilvēkam brālis, ir vienīgais pazeizais. tas nebūt nenozīmē, ka visiem jāguļ vienā gultā un jāēd no viena šķīvja. katram savs dzīvoklis - mājā, ko par zemi sauc, un jāciena kaimiņš.
elemtāri. bet rakstā par žurku karaļiem iet runa par tiem kas ne tikai kaimiņus neciena, bet barojas, rijot savējos, vai tad neredzi viņus? tie ir tie smuki saģērbtie un sasukātie, kas par neko paņem desmitus un simtus tūkstošu, vazājas pa pasauli uz savējo (tava un mana) rēķina. vajag dažus uzvārdus? - miķelsons, rimšēvics, loginovs, zatlers, godmanis, gulbe u.t.t.
teorijas, tu saki? varbūt ārons ruso ir to visu samelojis, jeb tu neesi to interviju noskatījies? jeb tu domā TIK! optimistiski, ka redzi tikai rozā?
elemtāri. bet rakstā par žurku karaļiem iet runa par tiem kas ne tikai kaimiņus neciena, bet barojas, rijot savējos, vai tad neredzi viņus? tie ir tie smuki saģērbtie un sasukātie, kas par neko paņem desmitus un simtus tūkstošu, vazājas pa pasauli uz savējo (tava un mana) rēķina. vajag dažus uzvārdus? - miķelsons, rimšēvics, loginovs, zatlers, godmanis, gulbe u.t.t.
teorijas, tu saki? varbūt ārons ruso ir to visu samelojis, jeb tu neesi to interviju noskatījies? jeb tu domā TIK! optimistiski, ka redzi tikai rozā?
Autors:
aaaa
(78.84.185.---)
Datums: 15/12/2008 19:37
EjTakTu: paskatījos to linku - ja tas ir domāts kā joks, cepuri nost, ja nē, tad tā ir informācija, kas, manā uztverē, ir reizes 10 lētāka par to, kā skatīties meksikāņu seriālus vai apspriest kādas apakšbikses šonedēļ valkā Britnija.
Man tagad tā biku piešķīlās kur ir fiška - cilvēkiem vajag sensācijas, kliedzošus un interesantus jaunumus, kaut ko mistisku un miglā tītu - un viņiem tas kā tādiem auniem arī tiek barots un radīts no mēdiju puses. Visas šitās konspirācijas teorijas ir lēta barība masām - vienā līmenī ar Britnijas apenēm. Pat ja kāda (lai gan tajā sarakstā bija grūti iedomāties kaut vienu, kas varētu pretendēt uz reālu kandidātu) arī būtu taisnība - tā ir laika tērēšana. Labākais ko varam darīt tāpat ir dzīvot katrs pēc savas labākās sirdsapziņas - neko jau īpaši vairāk.
v_t: Ja tu Godmani un Zatleru tā vienkārši bez absolūti nekādiem pierādījumiem vari nosaukt par tādiem, kas "rij savējos", nu tad piedod atvaino, tu neesi normāli runājams cilvēks, bet gan kaut kāds ar dzīvi neapmierināts saīdzis zombijs. Sorī.
Man tagad tā biku piešķīlās kur ir fiška - cilvēkiem vajag sensācijas, kliedzošus un interesantus jaunumus, kaut ko mistisku un miglā tītu - un viņiem tas kā tādiem auniem arī tiek barots un radīts no mēdiju puses. Visas šitās konspirācijas teorijas ir lēta barība masām - vienā līmenī ar Britnijas apenēm. Pat ja kāda (lai gan tajā sarakstā bija grūti iedomāties kaut vienu, kas varētu pretendēt uz reālu kandidātu) arī būtu taisnība - tā ir laika tērēšana. Labākais ko varam darīt tāpat ir dzīvot katrs pēc savas labākās sirdsapziņas - neko jau īpaši vairāk.
v_t: Ja tu Godmani un Zatleru tā vienkārši bez absolūti nekādiem pierādījumiem vari nosaukt par tādiem, kas "rij savējos", nu tad piedod atvaino, tu neesi normāli runājams cilvēks, bet gan kaut kāds ar dzīvi neapmierināts saīdzis zombijs. Sorī.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 16/12/2008 08:51
ja tev pietiek ar rūpēs saviebtu ģīmi, lai nospriestu, ka attiecīgais subjekts ir varonis tautai, tad, tiešām, sorrī.
es redzu, ka subjekts runā vienu bet dara pilnīgi pretējo, naudu budžetam meklē manā kabatā nevis bratanu lielajās algās, taupības gadā ministrijām piešķir par 22% naudas kā pagājušajā gadā, tajā pat laikā poličus un ugunsdzēsējus iztrenkā. subjekts ar brataniem iedzīvotāju skaitu skaitu 18 gados samazinājis no 2,7 līdz 2,2 mlj - tik pat daudz kā 2. pasaules karā u.t.t. to pierādījumu ir čupām.
un es sāku domāt par to, kāpēc šis tik traki viebj to ģīmi. varbūt tāpēc lai nioslēptu smīnu?
par to otru, vispār, labāk nerunāt. pamēģināja tēlot neatkarīgo un bratani ātri vien piegrieza skrūves. aldziņu nost, braucieniņus nost - lai atcerās latviešu dzejas klasiķus: kā maizi ēd, tā dziesmu dziedi.
EjTakTu - es ar uzmetu aci. ir tāds iespaids, ka tur reālas lietas tīšam samestas vienā katlā ar bulšitu un pasniegtas tādā veidā, lai cilvēks nodomātu, ka tas viss ir bulšits.
es redzu, ka subjekts runā vienu bet dara pilnīgi pretējo, naudu budžetam meklē manā kabatā nevis bratanu lielajās algās, taupības gadā ministrijām piešķir par 22% naudas kā pagājušajā gadā, tajā pat laikā poličus un ugunsdzēsējus iztrenkā. subjekts ar brataniem iedzīvotāju skaitu skaitu 18 gados samazinājis no 2,7 līdz 2,2 mlj - tik pat daudz kā 2. pasaules karā u.t.t. to pierādījumu ir čupām.
un es sāku domāt par to, kāpēc šis tik traki viebj to ģīmi. varbūt tāpēc lai nioslēptu smīnu?
par to otru, vispār, labāk nerunāt. pamēģināja tēlot neatkarīgo un bratani ātri vien piegrieza skrūves. aldziņu nost, braucieniņus nost - lai atcerās latviešu dzejas klasiķus: kā maizi ēd, tā dziesmu dziedi.
EjTakTu - es ar uzmetu aci. ir tāds iespaids, ka tur reālas lietas tīšam samestas vienā katlā ar bulšitu un pasniegtas tādā veidā, lai cilvēks nodomātu, ka tas viss ir bulšits.
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 16/12/2008 09:34
v_t: Nekritizē citus - ko Tu pats esi darījis Latvijas labā pēdējos 15 gadus? Vai esi vairojis savu līdzpilsoņu labklājību, palielinājis dzimstību, iemaksājis nodokļos daudz naudas? Ja nē, stāvi klusu. Domāju, ka Godmanis ar savu 2000 Ls aldziņu nu galīgi nav bāžams vienā katlā ar tādiem, kas kasa kuli un saņem desmitus tūkstošu. Aizej pastrādā Godmaņa vietā kaut 1 dienu šodienas situācijā. Kad Kalvītis gāja prom, neviens, absolūti neviens nerāvās ieņemt viņa vietu - dīvaini ne? Pēc tavas teorijas sanāk, ka esot premjera amatā tu vienkārši siro pa mājām visus apzagdams un grābdams naudu ar lāpstām? Reāli tas ir elles darbs, ko negribētu neviens. Un alga par to, ka cilvēks reizēm strādā 20 stundas dienā, un praktiski nekad zem 12 stundām nu nemaz nav liela.
Un domāju, ka LV uz pirkstiem varētu saskaitīt tos cilvēkus, kas ar savām rokām ir palīdzējuši tik daudziem cilvēkiem, kā Zatlers - kaut vai tā dēļ vien jānoņem cepure viņa priekšā. Ko tad tu gribi - lai prezidents būtu tāds kā tu, kas saka, ka visi ir slikti un visu vajag apšaubīt, noliegt, visus lēmumus mest atpakaļ. Neko labu nevar uzbūvēt ar destruktīvu pieeju, tikai ar konstruktīvu.
Un domāju, ka LV uz pirkstiem varētu saskaitīt tos cilvēkus, kas ar savām rokām ir palīdzējuši tik daudziem cilvēkiem, kā Zatlers - kaut vai tā dēļ vien jānoņem cepure viņa priekšā. Ko tad tu gribi - lai prezidents būtu tāds kā tu, kas saka, ka visi ir slikti un visu vajag apšaubīt, noliegt, visus lēmumus mest atpakaļ. Neko labu nevar uzbūvēt ar destruktīvu pieeju, tikai ar konstruktīvu.
Autors:
aae
(159.148.12.---)
Datums: 16/12/2008 09:49
aaaa: skaidrs ka optimisms grūtos laikos palīdz, bet nu nevajag jau tā pārspīlēt, viss nav ne uz pusi tik labi kā Tev izskatās. Attiecībā pret pašreizējām "augšām", tajā skaitā zatleru, destruktīvā pieeja ir vienīgā pareizā
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 16/12/2008 09:57
ko tu neteiksi! cepure jānoņem!
un es esot zombijs!? man līdz dažu līmenim vēl augt un augt.
ok, metam mieru.
netērējam laiku. cik atceros, tu arī ražo exportam. nu tad raujamies, lai sanāktu pašiem un sašiem, kas tur augšā pie teikšanas.
un es esot zombijs!? man līdz dažu līmenim vēl augt un augt.
ok, metam mieru.
netērējam laiku. cik atceros, tu arī ražo exportam. nu tad raujamies, lai sanāktu pašiem un sašiem, kas tur augšā pie teikšanas.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 16/12/2008 15:41
re, kā dzīvo saimniekdēli,
kam nav rentes jāmaksā.
Rimšēvičam lielāks atalgojums nekā ASV centrālās bankas vadītājam [189]
«Apollo», redakcija apollo.lv
Otrdiena, 16. decembris (2008) 09:01
Latvijas Bankas vadītājs Ilmārs Rimšēvičs patlaban saņem lielāku atalgojumu nekā ASV Federālo rezervju jeb šīs valsts centrālās bankas vadītājs, otrdien vēstī laikraksts «Diena».
ASV centrālās bankas prezidents gadā saņem 191 300 dolāru jeb 105 215 latu atalgojumu, savukārt Rimšēviča atalgojums ir 120 008 lati, norāda laikraksts.
Latvijas Bankas vadītāja atalgojums ir arī divas reizes lielāks nekā viņa Lietuvas kolēģim (62 928 lati gadā) un aptuveni par trešdaļu pārsniedz Igaunijas centrālās bankas prezidenta gada atalgojumu (78 611 lati).
kam nav rentes jāmaksā.
Rimšēvičam lielāks atalgojums nekā ASV centrālās bankas vadītājam [189]
«Apollo», redakcija apollo.lv
Otrdiena, 16. decembris (2008) 09:01
Latvijas Bankas vadītājs Ilmārs Rimšēvičs patlaban saņem lielāku atalgojumu nekā ASV Federālo rezervju jeb šīs valsts centrālās bankas vadītājs, otrdien vēstī laikraksts «Diena».
ASV centrālās bankas prezidents gadā saņem 191 300 dolāru jeb 105 215 latu atalgojumu, savukārt Rimšēviča atalgojums ir 120 008 lati, norāda laikraksts.
Latvijas Bankas vadītāja atalgojums ir arī divas reizes lielāks nekā viņa Lietuvas kolēģim (62 928 lati gadā) un aptuveni par trešdaļu pārsniedz Igaunijas centrālās bankas prezidenta gada atalgojumu (78 611 lati).
Autors:
Priors
(---.zb.lv)
Datums: 17/12/2008 20:26
Atļāvos palasīties aaaa un v_t diskusiju. Kā jau saka - patiesība ir kaut kur pa vidu. Pats gan esmu praktiski vienisprātis ar v_t. Vēl jo vairāk tādēļ, ka jau kādu laiku cenšos dzīvot saskaņā ar šo izpratni par lietām, un jūtos labi. Caur to, ka nenodaru ļaunu citiem (viss, protams ir relatīvs - būsim reālisti). Bet ierobežojošais faktors ir tas, ka lielā cilvēku daļa par to pat neaizdomājas, pat neļaujas diskusijai. Un nesaprot, kādēļ kļūst tikai sliktāk! Visu cieņu arī aaaa, jo nav daudz tādu, kas izprot, kādēļ ko dara, un vēl ir gatavi par to runāt. Būtībā tieši šiem cilvēkiem ir vislielākās iespējas kaut ko mainīt, jo viņi ar to saskaras. Tas kā tajā lekcijā, kur pasniedzējs lamā sanākušos studentus par to, cik tie maz sanākuši:)
Autors:
aaaa
(---.ltnet.lv)
Datums: 05/01/2009 13:10
Mož jau te tāds ir bijis, bet iemetu katram gadījumam, likās interesanta teorija:
[www.911missinglinks.com]
[www.911missinglinks.com]
Autors:
EjTakTu
(87.110.27.---)
Datums: 11/01/2009 17:58
Izcēlās te vienā citā vietā neliela jautrība par zinātniskiem formulējumiem.
[www.building.lv]
Tā kā tur nebija īsti korekti turpināt (cita tēma), bet šite ļauži ieliek dažādus skatāmgabalus, vienu ķinīti tēmas turpinājumā ielieku šeit.
[video.bigmir.net]
[www.building.lv]
Tā kā tur nebija īsti korekti turpināt (cita tēma), bet šite ļauži ieliek dažādus skatāmgabalus, vienu ķinīti tēmas turpinājumā ielieku šeit.
[video.bigmir.net]
Autors:
aaaa
(87.110.142.---)
Datums: 11/01/2009 19:12
Bleķis, riebjas, ka itkā fiziķi un pļūta zaļu. Konkrēti par gaismas ātrumu. Vēl līdz šai dienai Einšteina klasiskais c nav ne apgāzts ne atspēkots, ne teorētiski, ne praktiski. Lasam te:
[en.wikipedia.org]
[en.wikipedia.org]
Autors:
EjTakTu
(81.198.140.---)
Datums: 11/01/2009 21:46
aaaa
palasi ar tās pašas Tevis dotās lapas diskusiju nodaļu un varbūt arī nedaudz šo
[www.theregister.co.uk]
palasi ar tās pašas Tevis dotās lapas diskusiju nodaļu un varbūt arī nedaudz šo
[www.theregister.co.uk]
Autors:
aaaa
(87.110.142.---)
Datums: 11/01/2009 22:19
Ne par vikipēdiju ir stāsts, jo pavisam nesen, īsi pirms jaunāgada pilnīgi nejauši lasīju par gaismas ātrumu, ka, lai kā cilvēki cenšas, līdz šim šis Einšteina postulāts nav apgāzts. Vienkārši Vikipēdija ir ātrākais, kur par lietām var palasīt.
Protams, kustība ātrāka par c ir novērota un tas krievu minētais eksperiments par tām planētām ir pavisam cita opera un tas nepārkāpj c lielumu un ir ļoti labi izskaidrojams. Tāpat virtuālie fotoni ir jau ļoti sen pazīstami un to ātrums ir n-reizes lielāks par c, bet kalsiskā izpratnē matērija vai informācija nevar kustēties ātrāk par c, un tas arī nekad nav ticis nekādi novērots.
Protams, kustība ātrāka par c ir novērota un tas krievu minētais eksperiments par tām planētām ir pavisam cita opera un tas nepārkāpj c lielumu un ir ļoti labi izskaidrojams. Tāpat virtuālie fotoni ir jau ļoti sen pazīstami un to ātrums ir n-reizes lielāks par c, bet kalsiskā izpratnē matērija vai informācija nevar kustēties ātrāk par c, un tas arī nekad nav ticis nekādi novērots.
Autors:
v_t
(78.84.44.---)
Datums: 11/01/2009 22:40
ātrāka par gaismu ir doma, kas arī esot matērijas forma. ja kas.
par pieminēto belojarcevu nesen redzēju filmu, kur bija teikts, ka viņa mākslīgās zilās asinis bija baigais bleķis.
par pieminēto belojarcevu nesen redzēju filmu, kur bija teikts, ka viņa mākslīgās zilās asinis bija baigais bleķis.
Autors:
EjTakTu
(87.110.27.---)
Datums: 11/01/2009 23:13
A es redzēju šito [www.shibumi.org]
Nevienam vairs nevar ticēt ;)
Nevienam vairs nevar ticēt ;)
Autors:
v_t
(78.84.44.---)