UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Iekšdarbi :  Building.Lv Forums

Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Pašreizējā: 2 no 6
Re: tapešu izcenojums
Autors: chaapslis ()
Datums: 30/10/2007 07:01

jaa... turpinu.. varu vieniigi piebilst, ka esmu prasiijis arii 12 lsm2 par tapeshu pieliimeeshanu un cilveeks maksaaja bez kurneeshanas. taksh to variet iepist kapeicinju un liimeet, shpakteleet , veel nez ko dariit pashu rokaam, vienalga finaalaa tas izskatiisies kaa no dirsas izvilkts...varbuut pashiem patiks..protams, cieminji,buudami pieklaajiigi, neko nepeetiis un neteiks.... varbuut velaak, pie sevis maajaas ienjirgs nedaudz... bet tas taa...

Datums: 30/10/2007 07:06

rekur , bildi atradu daargaakajaam tapeteem manaa muuzaa pagaidaam..:) "tikai" 600 Ls par rulli... vot davai, panjem un vnk taapat uzliimee, lai nav kur piepisties un tad runaajam par profeneem, zobaarstiem un hvz ko tur veel...

Pievienojumi: tapetkas.gif (610.9 KB)  
Autors: Oga ()
Datums: 30/10/2007 16:32

Nav te kads aptracis? Es pati salimeju 30m2 tapetes vesa miera ar visu rakstu salaisanu paris stundas(man patik nemties ar precizam lietam)...nervus nomierinot un atpushoties....ja rokas no d ...aug,tad jamaksa par visu!

Datums: 30/10/2007 23:33

labi, labi... ir klienti visaadi..taadi , kuri speejiigi piepisties tur , kur tev pat sapnjos neraadaas...un lai uztaisiitu vinjiem pa praatam, kaakas krietni papuuleeties, taapeec tiek prasiita ne taa mazaakaa samaksa...man personiigi nepatiik tapetes liimeet, taapeec es prasu no 5 Ls /m2 ..diivainaakais, ka peedeejaa laikaa visi piekriit nedomaajot...laikam buus jaapacelj cipars...

Autors: jurka ()
Datums: 30/10/2007 23:40

nu gan džekiņš sadomājies par sevi,pat ņirga parāva!

Autors: viesulis ()
Datums: 31/10/2007 00:07

Ja celtnieks ar labu darbu uzprasa labu ciparu,tas uzreiz ir pi...c,ja kaut kāds starnieks kaut kādai mantai,precei uzliek 200%varku ,tas ir normāli un laikam saucas bizness.interesanti,kurš te vairāk jūtas strādājis...

Datums: 31/10/2007 00:42

par ko njirga sanaaca??/ par to, ka citi pisaas pa kapeikaam, vai , ka citi prasa atbilstoshi kvalitaatei/ aatrumam...

Autors: PLB ()
Datums: 31/10/2007 05:40

halturčiks pelna 2x vairāk stundā par skolotāju vai ārstu, jo viņam lielāka atbildība:)
es mīlu šo valsti...

p.s. lai arī kā, vislielākie muļķi ir nevis tie, kas šādu samaksu prasa, bet gan tie, kas maksā.

Autors: spk ()
Datums: 31/10/2007 05:51

Nav jau slikti, ka pelna - par labu darbu attiecīgi jāsaņem. Nav arī slikti, ka maksā - kā grib, tā izklaidējas.
Bet sludināt, ka vienīgais pareizais risinājums ir "ka nav kur piep**ties" un ka jāpasūta tapešu līmēšana tikai "meistaram" - tas gan ir stulbi.
Aleluja, vopšem :)

Datums: 31/10/2007 06:06

plb.. halturshciks nepelna 2x vairaak par tevis nosauktajiem... vispaar ,definee, kas ir halturshciks??? tas , kursh nav beidzis celtnieciibas profeni, vai?? es, piemeeram, esmu vetaarsts peec izgliitiibas, bet taa nu ir sanaacis, ka pieveersos interesantajam celtnieciibas darbam...vareetu buut, ka esmu halturshciks. te jau daudziem patiik piemineet"celtniekus ar (kaut kaadu) izgliitiibu".. manupraat vislabaakaa izgliitiiba ir tieshi prakse... cik nav naacies redzeet totaalos dundukus no augstskolas -prakses ta nekaadas..

Pašreizējā: 2 no 6

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Pievienot failu ziņai
  • Atļauts pievienot sekojošu tipu failus:
  • Pievienotie faili nedrīkst pārsniegt:
  • 5 more file(s) can be attached to this message
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
       **  **     **   ******   ********        ** 
       **  **     **  **    **     **           ** 
       **  **     **  **           **           ** 
       **  *********  **           **           ** 
 **    **  **     **  **           **     **    ** 
 **    **  **     **  **    **     **     **    ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727