UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Re: tapešu izcenojums
Autors:
PLB
()
Datums: 31/10/2007 08:05
chaapslis
es runāju par to, ka izcenojumi darbiem +- vienādi visiem, bet prasmes cilvēkiem ir ļoti dažādas.potenciālais pakalpojuma pircējs diez vai spēj novērtēt konkrētā meistara kvalifikāciju.
tai pašā laikā normālus meistarus tagad iekš LV dienā ar uguni nesameklēt.tapēc kaitina, ka kur katrs zaļknābis par katru shtruntu prasa neadakvātu samaksu.
par praksi piekrītu uz visiem 100%, lai arī teorētiskais pamats dažās lietās noder.
es runāju par to, ka izcenojumi darbiem +- vienādi visiem, bet prasmes cilvēkiem ir ļoti dažādas.potenciālais pakalpojuma pircējs diez vai spēj novērtēt konkrētā meistara kvalifikāciju.
tai pašā laikā normālus meistarus tagad iekš LV dienā ar uguni nesameklēt.tapēc kaitina, ka kur katrs zaļknābis par katru shtruntu prasa neadakvātu samaksu.
par praksi piekrītu uz visiem 100%, lai arī teorētiskais pamats dažās lietās noder.
Autors:
sviestinieks
()
Datums: 03/11/2007 01:46
Es varu jums iedot kaadus 10 tel.Nr. ar genijiem kas ir maacijushies par celtniekiem un juus varat pameiginaat vinjus visus un apdirsties triiskaartiigi.
Celtnieciibas skolas SUUUUUKAAAA,ja cilveeks nav pastraadaajis un pamaacijies pie normaala meistara,tad jums pat sapnjos neraadaas ko un kaa var sapist.Man ir gadiijies neskaitaamas reizes labot citu celtnieku kaa arii "ES pats protu"(saimnieku)kljuudas un par cita darba laboshanu es prasu naudu dubultaa!!!Taa kaa iepuutiet man!!!
Es teiksim esmu bez jebkaadas ar celtnieciibu saistiitas izgliitiibas un nespeeju tikt galaa ar visiem objektiem,nepaarspiileejot man zvana katru dienu par jauniem,jo labaakaa reklaama ir taa,ko cilveeks par tevi pastaasta cilveekam.
Tapetes maakam uzliimeet pashi nu malachi,tad jau celtnieciibas sfeeru esat izkodushi,saaku baidiities ka nenonjemat man haltuuras. :D
RESPEKT CHAAPSLIM!
Celtnieciibas skolas SUUUUUKAAAA,ja cilveeks nav pastraadaajis un pamaacijies pie normaala meistara,tad jums pat sapnjos neraadaas ko un kaa var sapist.Man ir gadiijies neskaitaamas reizes labot citu celtnieku kaa arii "ES pats protu"(saimnieku)kljuudas un par cita darba laboshanu es prasu naudu dubultaa!!!Taa kaa iepuutiet man!!!
Es teiksim esmu bez jebkaadas ar celtnieciibu saistiitas izgliitiibas un nespeeju tikt galaa ar visiem objektiem,nepaarspiileejot man zvana katru dienu par jauniem,jo labaakaa reklaama ir taa,ko cilveeks par tevi pastaasta cilveekam.
Tapetes maakam uzliimeet pashi nu malachi,tad jau celtnieciibas sfeeru esat izkodushi,saaku baidiities ka nenonjemat man haltuuras. :D
RESPEKT CHAAPSLIM!
Autors:
PLB
()
Datums: 03/11/2007 10:02
visi gudri gvelž par tapešu līmēšanu...un tad baigi staipa, ka redz bez jebkādas skolas par celtnieku kļuvuši...
tas tas pats, ka iemācās rētu ar plāksteri pareizi aplīmēt, un jau bļaut ka jau par ārstu kļuvuši.
ja cilvēkam ir galva uz pleciem, un rokas no pareizās vietas aug...tad iemācīties var gandrīz visu..par to es peikrītu. bet ja pat tadu sīkumu kā skolu pabeigt nevar, ta kāds tur speciālists. neba tapetes līmēt, vai sienas šapktelēt mācā attiecīgās skolās. gribētu redzēt, kā jūs kungi ar savu lielo pieredzi uzpreojektētu ko vairāk kā reģipša sienu :)
tas tas pats, ka iemācās rētu ar plāksteri pareizi aplīmēt, un jau bļaut ka jau par ārstu kļuvuši.
ja cilvēkam ir galva uz pleciem, un rokas no pareizās vietas aug...tad iemācīties var gandrīz visu..par to es peikrītu. bet ja pat tadu sīkumu kā skolu pabeigt nevar, ta kāds tur speciālists. neba tapetes līmēt, vai sienas šapktelēt mācā attiecīgās skolās. gribētu redzēt, kā jūs kungi ar savu lielo pieredzi uzpreojektētu ko vairāk kā reģipša sienu :)
Autors:
IP Logged
()
Datums: 03/11/2007 20:19
Nez vai apdarniekam, namdarim vai mūrniekam būtu kautkas jāprojektē. Tas, ka arodskolās māca nevis amatu, bet 150 ūdensgabalu teorijas priekšmetus gan fakts, kaut gan tieši vajadzētu sienas špaktelēt un tapetes līmēt mācīt... Projektēšanu savkārt augstskolā. Apmetējam tak nevajag bakalaura grādu un inženiera kvalifikāciju, common science ;)
Autors:
martell
()
Datums: 05/11/2007 22:49
chaapslim & sviestiniekam
amatam ir zelta pamats. bet, mīļie meistari (vis- vis- vis-labākie)! neaizmirstiet, ka šo situāciju ir radījis deficīts un spiedīgie apstākļi. lai nu būtu tā, ka pēc pāris gadiem vēl jums katru dienu zvana un piedāvā jaunus un jaunus objektus. māc gan šaubas, jo konkurence ar laiku visu saliks pa plauktiņiem. var jau būt, ka jūs abus tā neskars, jo jūs taču līmējat tapetes par 600Ls/rullī. un tāpēc tie, kas 5-latīgas tapetes līmē paši ir konkrēti lūzeri un kapeiku pisēji. ir jau ir jebkurā biznesā i urbēji, i pirkstiņu mētātāji. un visu pamatā nosaka attieksme. un jūsējā velk uz 2.variantu. var jau būt, ka esat top-kvalitātes nodrošinātāji, taču es jūs nealgotu jūsu attieksmes pēc, kas, izskatās, ir radusies konkurences trūkumā.
amatam ir zelta pamats. bet, mīļie meistari (vis- vis- vis-labākie)! neaizmirstiet, ka šo situāciju ir radījis deficīts un spiedīgie apstākļi. lai nu būtu tā, ka pēc pāris gadiem vēl jums katru dienu zvana un piedāvā jaunus un jaunus objektus. māc gan šaubas, jo konkurence ar laiku visu saliks pa plauktiņiem. var jau būt, ka jūs abus tā neskars, jo jūs taču līmējat tapetes par 600Ls/rullī. un tāpēc tie, kas 5-latīgas tapetes līmē paši ir konkrēti lūzeri un kapeiku pisēji. ir jau ir jebkurā biznesā i urbēji, i pirkstiņu mētātāji. un visu pamatā nosaka attieksme. un jūsējā velk uz 2.variantu. var jau būt, ka esat top-kvalitātes nodrošinātāji, taču es jūs nealgotu jūsu attieksmes pēc, kas, izskatās, ir radusies konkurences trūkumā.
Autors:
apdare
()
Datums: 06/11/2007 16:06
tiesi ta, es ar esmu redzejis tos dundukus kas no gramatas sola ir nakusi uz stroiku un piecakarejas pec tehnologijas! Man ir 8 gadu pieredze pa celtniecibu, bet es vinu nevaru pasutit d... jo man nav tada papira??? mulkibas, lai tak kaut gadu nostrada pirms kvernet virsu celtniekam - vai halturshikam, ka nu kurs te sauc :D
Autors:
spk
()
Datums: 06/11/2007 16:20
Paskatīsimies no citas puses - ražotājs skaidri un gaiši nopublicē internetā, uz izdales lapiņām, uz paša materiāla iepakojuma kā to lietot. Bet tad "Celtnieks!" ar daudzu gadu pieredzi vaiziniet, pirkstus izpletis un siekalām šķīstot bļauj, ka tas viss ir sūds, un ka tikai nostrādājot 8 gadus celtniecībā var izprast dzīvi, un tikai tam taisnība, kas ilgāk pa stroikām vazājies.
Autors:
jurka
()
Datums: 06/11/2007 17:03
Skaidrs ir viens,ka celtnieku pakalpojumi kļūs lētāki un pieejamāki un nevarēs viņi vairs tā borzīt!Zinu celtniekus,kas strādā vienkārši ideāli un pēc tādiem vienmēr būs pieprasījums,atkritīs tie salagas un dzērāji,kas sevi iedomājušies par baigiem speciem!
Autors:
apdare
()
Datums: 06/11/2007 20:38
neiet jau runa par materialu pareizo pielietojumu!!! iet runa par to ka gramatas raxtitais reizem diezgan atskiras no realas izpildes!
vai zini kas atkritis - tie visi kas pedejos divos gados ieleca celtnieciba domadami ka ir iekapusi "zelta vagona" !!!
vai zini kas atkritis - tie visi kas pedejos divos gados ieleca celtnieciba domadami ka ir iekapusi "zelta vagona" !!!
Autors:
spk
()
Datums: 06/11/2007 21:01
apdare, nosauc, lūdzu, 3 piemērus, kur grāmatā rakstītais (vai skolā mācītais) atšķiras no reālās izpildes. Bet nu tā konkrēti. Un pie kam pamato, ka tā, kā ir reāli, ir pareizi :)