UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dokumenti :  Building.Lv Forums

Līgumi, tāmes, atļaujas, projekti u.c
Pašreizējā: 3 no 4
Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 04/07/2013 23:59

Priekš laba MIMO ne pārāk tuvu stacijai varu ieteikt antenu, kādu Latvijā, visticamāk, nenopirksi:
www.ebay.co.uk/itm/271233283141
un laikam arī 150 Mbps rūteri ar divām antenu ieejām pagaidām neviens nepiedāvā:
[www.4gltemall.com]

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: binary ()
Datums: 05/07/2013 10:14

Vai nu esmu ko palaidis garām, vai arī 150 Mbps vēl ilgu laiku mobilajos sakaros nebūs aktuāli :D LMT gan stāsta, ka viņu izmantotā tehnoloģija ļauj sasniegt tādus ātrumus, taču faktiski piedāvā līdz 20 Mbps.

Pagaidām iztiksim ar kādu Tele2 vai LMT beztermiņa 3G pieslēgumu - e-pastiem, forumiem, googlei un darba vajadzībām sākumā vajadzētu pietikt, turklāt mājās mētājas Huawei E220. Ja tiks atzīts par nepietiekamu, tad arī domāsim, kā risināt. Pārāk steigties nav vajadzības, tāpat bez interneta būs ko darīt.

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 05/07/2013 11:15

Esi gan palaidis garām, daudzviet ārpus Rīgas, kur vispār ir 4G, tiek piedāvāts 20 MHz kanāls ar MIMO2x2 un maksimālo teorētiski iespējamo lejupātrumu 150 Mbps (maximum data rates are physical layer data rates, application layer data rate is approximately 85% of that, due to the inclusion of IP headers, overhead information etc)
[www.radio-electronics.com]
Pie laba signāla šodien var ņemt E5172
[4gltemall.deviantart.com]
bet tam ir tikai viena ārējas antenas ieeja (otra antena ir iebūvēta).

(zemāk rakstītais attiecas tikai uz tiem, kas vispār ir gatavi pirkt, instalēt un grozīt antenas, lai dabūtu labāku bezvadu interneta signālu)
Nomalēs joprojām labāks būs vecais B593 (category 3, announced August, 2011) ar DIVĀM antenām. Vai jāgaida līdzīgs jauns, 4 kategorijas (piemēram, E5170).
Pat daudzu lietotāju gadījumā tie ar augstākām modulācijām (labāku aparātu, labākiem uztveršanas apstākļiem) caur sev atvēlētajiem laika/spektra resursiem dabūs vairāk. Nepārvērtējama virzītas(u) antenas(u) priekšrocība ir citu staciju interferences minimizēšana (gan HSPA, gan LTE blakusstacijas raida vienā joslā un traucē viena otrai).

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: binary ()
Datums: 05/07/2013 11:29

Viltīgi. Tipiski ISP interneta ātrumus sola "līdz xx Mbps", LMT raksta "vidēji xx Mbps", zem tabulas pierakstot "Internets datorā/mājai 19 lietotājiem reālais vidējais lejupielādes interneta ātrums var būt ievērojami lielāks."

Jebkurā gadījumā pagaidām būs jāpadzīvo ar 3G, esošo modēmu un beztermiņa līgumu. Kad būs pirkšanas līgums noslēgts (plānojas uz šā gada beigām vai nākamā gada sākumu) un kad sapratīsim, kas un kā, tad varēs domāt, vajag labāku internetu vai nē.

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: Vienstāvs ()
Datums: 05/07/2013 12:08

iedomājies sevi provaidera, īpaši mobīlā, vietā - viņš dod, cik konkrētā aparatūras konfigurācija piedāvā, taču neaizliedz vienlaikus pakalpojumu lietot vairākiem... Mēri ātrumu 5:00 no rīta, un ir tad var patrāpīties kāds konkurents, varbūt pat torrentētājs... Bez tam LTE galvenais ieguvums nav tikdaudz ātrums, cik latency...

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: Gints__ ()
Datums: 05/07/2013 17:18

BTW par LMT jauno brīnumu cilvēku pieredze šeit:
[pods.lv]

Man pašam ir LMT kaut kāds tur mājas komplekts, vairumā gadījumu UMTS ir un saspringums par ineta bremzēšanu nav vairāk kā ~5% laika :)

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: vārds ()
Datums: 05/07/2013 17:28

Kredītu zemes iegādei dabūt būs ļoti problemātiski. Jo zemi kā tādu bankas faktiski nekreditē. Baiss nelikvīds un nav vairs laiki, kad naudu pakaļ meta. Šobrīd ir uzskats, ka klientam tomēr jāveic pirmā iemaksa, arī regulējums (fuktuka prasības) ir visādās jomās daudz stingrāks. Jo šobrīd tak ēka nav legāla un faktiski tiek pirkts zemes gabals ar apgrūtinājumu. Ja ar ēku būtu viss kārtībā, tad var mēģināt to griezt uz otru pusi - ka tiek pirkta ēka ar zemi. Bet tā kā ēka arī ir kaut kāds šķūnītis un faktiski darījums ir zemes iegāde mājas būvniecībai, tad rokasnaudas noslēgšana bez piekrišanas no bankas bija ļoti riskants pasākums.
Un bosch rotak li kā pļaujmašīna ir derīga mājas priekšas nopļaušanai standarta 1200-1500 kvadrātu zemesgabalam (tādu gabalu nepļaus, bet uz tāda ir maz atlikušās zāles), ne lielākam.

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: binary ()
Datums: 05/07/2013 17:54

vārds, par "ēka nav legāla un faktiski tiek pirkts zemes gabals ar apgrūtinājumu" - kāds būtu tas apgrūtinājums? Ēka šobrīd nav legāla, taču rokas naudas līgumā atrunāts, ka ēkas papīri un zemes atdalīšanas papīri tiks sakārtoti līdz pirkuma līguma noslēgšanai. Kad tiks slēgts pirkšanas līgums, tad faktiski tas būs zemes gabals ar *legālu* ēku. Pagaidām neskaidrības tikai par ēkas statusu - gribētos formēt kā "saimniecības ēku", lai pēcāk nebūtu problēmu ar dzīvojamās mājas būvniecību, bet nezinu, kā tas varētu ietekmēt pirkšanas kredītu.

"Kaut kāds šķūnītis" ir būvēts no aeroc(?), ir (būs) siltināts ar parocu fas b 100, pa virsu dekors, pie mājas, protams, terase - jā, protams, nav trīsstāvīga pils, bet malku tādā "šķūnītī" krāmēt arī roka neceļas. Dzīvošanai būs pat ļoti OK, kamēr nevajag vairākas telpas un plašumus.

Rokas naudas līgumā atrunāts arī, kā rīkosimies gadījumā, ja banka atteiksies dot kredītu vai iedos kredītu par mazāku summu. Problēmas varētu rasties, ja paprasīs 50% pašfinansējumu.

Re: Kredīts saimniecības ēkas iegādei - vai reāli?
Autors: aaaa ()
Datums: 05/07/2013 18:16

Par 4G nesapņoju, tepat Babītes pagastā LMT ir tik sūdīga zona, ka krutākais internets ir E, bet tas vēl ir labi - arī mājās jāmeklē speciālas vietas, kur var telefonsarunu neraustoties saklausīt. Ar mašīnu braucot ir konkrēti punkti, kur zonas nav principā un saruna pārtrūkst. Un tas ir Rīgas rajons, blīvi apdzīvotā privātmāju rajonā. Agrāk citiem ar uztveršanu bija švaki, tagad LMT konkurenti konkrēti apsteidz - ieliku ārzemju karti un salīdzināju operatorus. Arī Jūrmalā daudzās vietās cilvēki sūdzas par LMT uztveršanas problēmām. Manuprāt 3G jau ir pietiekoši ātrs. Kā 4G raksturoja ārzemju apskatnieki, ka tas jau esot "absurdi un nevajadzīgi ātrs".

Uzņēmējdarbības vai personas aizdevumu no € 1000 līdz € 50.000.000 pieejams jau šodien
Autors: Mcb Finance ()
Datums: 24/01/2014 02:53

Vai jums ir zems kredīta score, un jums ir atrast ir grūti iegūt kapitālu aizdevumu no vietējām bankām / citas finanšu institūtiem? Vai jums ir nepieciešams aizdevumu vai finansējumu jebkādu iemeslu dēļ, piemēram:

) Personal Loan, uzņēmējdarbības paplašināšanai
b) Business Start-up, Education,
c) Parāda konsolidāciju,
d) Hard Money Aizdevumi

Mēs piedāvājam aizdevumu ar zemu procentu likmi 3%, un bez kredīta pārbaude, mēs piedāvājam personas aizdevumiem, parādu konsolidācijai aizdevumi, riska kapitāls, biznesa aizdevumi, izglītība aizdevumi, mājokļu kredīti vai "aizdevumiem jebkādu iemeslu dēļ!".

Tomēr mūsu metode, piedāvā Jums iespēju norādīt uz kredīta summu, kas nepieciešama, kā arī termiņu, jūs varat atļauties, Tas dod jums reālu iespēju iegūt līdzekļus jums ir nepieciešams! Visas ieinteresētās Pretendentiem vajadzētu saņemt atpakaļ uz mani uz e-pastu: ( mcb.onlinefinance#gmail.com )

Pašreizējā: 3 no 4


Jūsu Vārds: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   *******   ********  ********  **     ** 
 **        **     **     **        **     **     ** 
 **        **     **     **        **     **     ** 
 ******     ********     **        **     **     ** 
 **               **     **        **      **   **  
 **        **     **     **        **       ** **   
 **         *******      **        **        ***    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727