UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 12 no 13
Re: Granulu katla izvele?
Autors: siltums ()
Datums: 16/04/2009 11:36

Ja tu kādu rosini uz diskusiju, tad būtu jauki. Pašlaik mēģini apkakāt vsus izņemot benikovu. Palasot kopsavilkumu tas parādās. Pats atzini, ka tev ir ogļu katli. tad ko te vairs runāt. Man vizmaz ir skaidrība par tevi un tavu atieksmi pret pārējiem tirgus dalībniekiem. Priekš tevis viss ir labs, kas dārgāks par taviem katliem, jo cilvēki mēģina izvēlēties lētu un salīdzinoši labu preci. Atkārtošos, bet tev pašam vel jānomet saviem ogļu katliem cena, Čehi tieši tāpat kurina ar oglēm kā Poļi. Tas, ka Poļi izdomāja, ka to var savienot, gudri puikas.
Tas, ka nezini pie kā pieķerties, lai apliktu kādu - tava problēma.

Autors: Garants2 ()
Datums: 16/04/2009 13:53

Redzi ,ar Tevi jau komunicēt ir grūti ,es par māti ,Tu par meitu ,ja runa par benekov ,tad ir dažādu sēriju katli ,ar dažādiem kurināmā veidiem ,ari poliešiem varētu būt kas līdzīgs un salīdzināties jau var ar vienādi aprīkotiem produktiem tikai ,nevis viņi izdomāja bet nokopēja pirmsākumos ,vajag visu saukt savos vārdos,tas jau nav nekas slikts...,Grandeg ir tirgus dalībnieks ,jo informaciju ko sniedz šī firma cilvekiem ir ļoti tuvu patiesībai,par cenu var vienmēr diskutēt...

Autors: siltums ()
Datums: 16/04/2009 16:54

tur tev taisnība tu par pagātni, bet es par nākotni. Tas vel jautājums kurš no kura nokopēja un vai vispār kopēja. Vai tas nav iemesls, lai kāds aiz neko darīt varētu pavirināt muti.Kur ta palika pārējie tirgus dalībnieki????
Palasies vien ko rakstiji par benikovu(tīrākais ogļu katls), bet tagad stāsti, ka granulnieks. Tiec skaidrībā pac ar sevi un palasi kārtīgāk savus bukletiņus un mēģini iegaumēt ko pats tirgo.
Diskusijas ar tevi ir beigušās, jo neko jaunu jau tu pateikt nevari. Kūlstīt tukšu salmus nav jēgas un laika. Ir svarīgāki darbi.

Autors: šausmas ()
Datums: 16/04/2009 17:09

Posted by: Garants (IP Logged)
Datums: 01/04/2009 13:27

Rej jau tikai suņi ,es pie tādiem sevi nepieskaitu

BALSI GARANT BALSI . . . ;)

Datums: 17/04/2009 09:50

Tev laikam ar to redzi un dzirdi ir paslikti,Ling sērija ir ogļu katli ,bet C un R ekselenti granulnieki,gribu dzirdēt vel kokskaidu granulu katlu tirgus dalībniekus???

Datums: 17/04/2009 09:51

Tu tā kā par manu saimnieku gribi uzmesties ,vai ta naudiņas pietiks mani pabarot??

Datums: 17/04/2009 12:22

Tevis uzurēšanai daudz naudiņu nevajadzēs, kauliņu aiz viena vaidziņa sausmaizīti aiz otra. Galvenais lai rietu skaļi.
Zini man vīrs nopirka pie tevis C sērijas granulnieku lietderība 53%,to tu sauc par izcilu granulnieku . . . ??? Vienas mokas ar to sūdu un serviss NEKĀDS.

Datums: 17/04/2009 13:02

Redzi gribi būt pagudrs un paspīdēt ,bet losis vien esi C sēriju vēl nevienam neesmu pārdevis un ar ko Tu mēriji lietderības koeficentu? izskatās ka ar pirkstu...

Datums: 17/04/2009 14:24

Es nevaru būt losis,bet tu gan vari! Izvēlies vārdus,kad runā ar sievieti puišeli. Tu tak biji klāt,kad uzstādīja . . . es tiešām neatceros ar kuru pirkstu tu mērīji, bet tas nav svarīgākais. Galvenais ir tas,ka pats atzinies, ka C sērija ir neizdevusies un tur tik var ogles mest iekšā,lai koeficentu paceltu virs 55%. Nemāni cilvēkus, ka tie draņķa katli ir labi.

Autors: šausmas2 ()
Datums: 17/04/2009 14:33

Ā, manai kaimiņienei Anelei tu pārdevi to R sēriju,nu un tu tur ar mēriji ar savu pirkstu un teici,ka koeficents ir tāds pats kā C sērijai 53%. Man ir 75gadi bet es ļoti labi redzu un dzirdu. Es redzēju,tavu pirkstu,kad bāzi un kur bāzi un par 53% ar dzirdēju.

Pašreizējā: 12 no 13

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **        ***   **  **     ** 
 **        **     **  **        ****  **  **     ** 
 **        **     **  **        **  ****  **        
 **    **  **     **  **        **   ***  **        
  ******    *******   ********  **    **  **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.