building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1691
Nozares raksti32878
Apsardze un drošības iekārtas : building.lv

Apsardze un drošības iekārtas

Renovētā  Rīgas 2.vidusskola būs modernākā  Baltijā

Renovētā Rīgas 2.vidusskola būs modernākā Baltijā

Renovētā Rīgas 2. vidusskolas ēka K. Valdemāra ielā 1, kuras svinīgā atklāšana notiek 1.septembrī, klātesot Valsts Prezidentam un valsts augstākajām amatpersonām, būs viena no modernākajām skolām Baltijā ar mūsdienīgākajiem būvniecības, inženierijas un elektroinstalāciju risinājumiem.

SPECIALIZĒTĀ IZSTĀDE "DROŠĪBA 2009"

Tieši šajos ekonomiski sarežģītajos laikos, drošības jautājums ir vēl aktuālāks un pirmkārt tieši vasaras mājām, atpūtas namiem un citām ēkām, kuras bieži vien tiek apdzīvotas tikai vasaras vai brīvdienu sezonā.

Izstāde "VASARNĪCA.AINAVU DIZAINS. AKTĪVĀ ATPŪTA."

TURPMĀK JAUNĀ VIETĀ, RĪGAS CENTRĀ OLIMPISKAJĀ SKONTO HALLĒ, E.Melngaiļa ielā 1a, Rīgā

Izstādes "Māja I 2009" dalībnieku jaunumi

Informācija sagatavota, apkopojot dalībnieku iesniegtos izstādes piedāvājumus, taču nesatur visu izstādes piedāvājumu. Vairāk jaunumu: www.bt1.lv/maja1

"VASARNĪCA.AINAVU DIZAINS. AKTĪVĀ ATPŪTA." 24. - 26. aprīlis, 2009. gads

Tieši pavasarī, kad izplaukst pirmie pumpuri un paliek siltāk, katram vasarniekam un privātmajas īpasniekam, rodas savas vēlmes kaut ko papildināt mājas interjerā un ainavas labiekārtošanā, bez tam…..

Notiks izstāde "Drošam darbam 2008"

Jau piekto reizi no 27. līdz 29. novembrim, Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks darba vides drošības, darba aizsardzības un strādājošo aizsardzības izstāde "Drošam darbam" – vienīgā specializētā izstāde Baltijas valstīs, kas ir kļuvusi par neaizvietojamu informācijas avotu katram, kurš profesionāli darbojas darba ...
Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Par mājokļa drošību lielākā vai mazākā mērā domā ikdiena mājokļa saimnieks. Šīs rūpes sākas ar piemērotāko slēdzeņu, durvju un logu izvēli, kam papildus garantiju sniedz kompāniju piedāvātie drošības pakalpojumi. Izmaksas un drošības līmenis, ko iespējams panākt ar ...

Citrus Solutions Jūrmalas pilsētai projektēs videonovērošanas sistēmu

Noslēdzot līgumu ar Jūrmalas pilsētas domi, Lattelecom grupas uzņēmums Citrus Solutions sācis projektēt Jūrmalas pilsētas datu pārraides tīklu un videonovērošanas sistēmu.

AS G4S Latvia: arvien vairāk klientu dod priekšroku bezvadu drošības risinājumiem

Latvijā vadošās drošības risinājumu kompānijas AS "G4S Latvia" (agrāk AS "Falck Apsargs") apkopotie dati liecina, ka pērn no visiem uzstādītājiem tehniskās apsardzes drošības risinājumiem vairāk nekā 30% veido bezvadu sistēmas.

Semināru cikls par balsta un kustību sistēmas slimību profilaksi

Izstādes laikā Labklājības ministrija un Valsts Darba inspekcija piedāvā semināru programmu par jaunākajām aktualitātēm darba aizsardzības likumdošanā, kā arī semināru ciklu, kura tematika šoreiz veltīta ļoti aktuālai un svarīgai tēmai – balsta un kustību sistēmas slimību profilakse.

Tuvojas izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto mājokļa labiekārtošanas un aprīkojuma izstādi KOMFORTS TAVĀS MĀJĀS 2005, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē šī gada 6. - 9. oktobrī