building.lv skaitļos

Lietotāji online20
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Būvķīmija : building.lv

Būvķīmija

Būvmateriālu ražošana nav "ātra un viegla" nauda

Būvmateriālu ražošana nav "ātra un viegla" nauda

No laika gala zināms, ka viens nav karotājs

Telpu būvniecība kļuvusi sasniedzamāka arī Latvijā

Latvijas būvmateriālu tirgus jau kādu laiku paver daudzējādas izvēles iespējamību, taču ne vienmēr plašajā piedāvājumā ir arī viegli orientēties

IA "Sakret" apgrozījums pusgadā sasniedzis gandrīz trīs miljonus eiro

Sauso būvniecības maisījumu ražotāja SIA "Sakret" apgrozījums šā gada pirmajos sešos mēnešos sasniedzis gandrīz trīs miljonus eiro (2,1 miljonu latu), kas liecina par iepriekš plānotā apgrozījuma pārsniegumu.

"Tenax" modernizācijai saņems 796 124 latu ES līdzfinansējumu

Finansējums piešķirts ražošanas tehnoloģisko līniju un iekārtu putu polistirola granulu uzputošanai iegādei, kā arī laboratorijas modernizācijai un pievadceļu izbūvei.
RTU studentiem – jaunas laboratorijas telpas

RTU studentiem – jaunas laboratorijas telpas

Viens no Latvijas vadošajiem būvķīmijas ražotājiem – "Vincents Polyline" - kopā ar Rīgas Tehniskās Universitātes Būvniecības fakultāti rīkoja prezentāciju, kurā svinīgi tika atklātas jaunās laboratorijas telpas, kas ir nozīmīgs un tālejošs solis, uzlabojot mācību apstākļus ...

"Tenax" jaunas daudzslāņu paneļu ražotnes līnijas izveidē investē 500 000 latu

Īstenojot projektu, ir uzstādīta Austrālijas firmā "MDI" izgatavota tehnoloģiskā pusautomātiskā līnija. Ražotnes kopplatība ir 2000 kvadrātmetri, un no jauna tiek radītas 15 darbavietas.
Intervija ar firmas "Vincents Poliline" direktoru Andri Plociņu

Intervija ar firmas "Vincents Poliline" direktoru Andri Plociņu

Pēc aptuveni divām nedēļām sāksim ražot jaunu produktu- tīrīšanas līdzekli plastikāta logu rāmjiem. Šo līdzekli testēja logu ražotāji, no kuriem saņēmām pozitīvas atsauksmes.