building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Demontāžas darbi : building.lv

Demontāžas darbi

Vecmīlgrāvī top jauns stadions un bērnudārzs iegūst jaunu vizuālo tēlu

Vecmīlgrāvī top jauns stadions un bērnudārzs iegūst jaunu vizuālo tēlu

Pirmdien, 18.augustā,  Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs kopā ar domes priekšsēdētāja vietnieku Andri Ameriku un  Rīgas domes Īpašuma departamenta direktoru Oļegu Burovu apsekoja būvdarbu norisi Rīgas pirmsskolas izglītības iestādē "Laumiņa" Kalngales ielā 2 un Rīgas 31.vidusskolā Skuju ielā 11.

Apstiprina četru graustu piespiedu sakārtošanu

Pirmdien, 18. augustā,  Rīgas domes Īpašuma komitejas sēdē deputāti apstiprināja četrus lēmumus par pilsētā esošo graustu piespiedu sakārtošanu. Tie ir dažādiem privātīpašniekiem piederoši grausti Aleksandra Čaka ielā 127, Aizupes ielā 18, Kalnciema ielā 43, kā arī Jūrmalas gatvē 52B.
Liepājā turpināsies Karostas sakārtošana

Liepājā turpināsies Karostas sakārtošana

27. jūnijā noslēdzies pilsētas pašvaldības izsludinātais atklātais konkurss par daļēju būvju nojaukšanu un teritorijas rekultivāciju zemesgabaliem Virssardzes, Zemgales un Lazaretes ielās. Konkursā uzvarējusi SIA "A-Land", kas apņēmusies 180 dienās projektu realizēt par 474 022,18 eiro.
Noslēgts līgums par Salu tilta renovāciju

Noslēgts līgums par Salu tilta renovāciju

Vakar pēcpusdienā Rīgas domes Satiksmes departaments noslēdzis līgumu par Salu tilta renovāciju.  
Atjaunos un sakārtos Aldara parku Sarkandaugavā

Atjaunos un sakārtos Aldara parku Sarkandaugavā

Šā gada 17. aprīlī Rīgas pilsētas arhitekta birojā tika prezentēts pētījums un idejas Aldara parka atjaunošanai Sarkandaugavā.

Lemj par četru graustu piespiedu sakārtošanu

Pirmdien, 31. martā, Rīgas domes Īpašuma komitejas sēdē deputāti apstiprināja četrus lēmumus par pilsētā esošo graustu piespiedu sakārtošanu.
Noslēgts līgums par divu tiltu būvniecību Igaunijā

Noslēgts līgums par divu tiltu būvniecību Igaunijā

AS LNK Industries noslēgusi līgumu ar Igaunijas Ceļu administrāciju par divu tiltu pie Tallinas robežas projektēšanu un būvniecību, kā arī citu infrastruktūras būvniecības darbu veikšanu. Noslēgtā līguma summa ir  4 088 888 EUR bez pievienotās vērtības nodokļa. Projektu paredzēts īstenot nepilnu divu gadu laikā.
Tukumā rekonstruē skolas

Tukumā rekonstruē skolas

Februārī Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskolā uzsākti būvdarbi. Projekta ietvaros tiks rekonstruēta esošā skolas piebūve, kurā izvietos ēdināšanas bloku, mācību kabinetus un funkcionāli saistītās telpas.

Nojauks graustu Jaunciema gatvē

Avārijas stāvoklī esoša ēkas Jaunciema gatvē 150 tiks nojaukta – šādu Rīgas domes lēmuma projektu akceptēja Pilsētas īpašuma komiteja.

"Fortum" sāk īstenot jaunu projektu

Šonedēļ SIA "Fortum Jelgava" parakstīja līgumu ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru par līdzfinansējuma saņemšanu no Eiropas Savienības Kohēzijas fonda (ES KF) projektam "Siltumenerģijas pārvades un sadales sistēmas efektivitātes paaugstināšana Jelgavā", kas paredz līdz šim nerenovēto ...

LNMM rekonstrukcija prasīs papildus laiku un izdevumus

2013. gada 11. februārī bija pēdējā diena, kad mākslas mīļotāji varēja apskatīt gleznas Latvijas Nacionālā mākslas muzeja (LNMM) galvenajā ēkā pirms tās slēgšanas restaurācijas un būvniecības darbiem. Š.g. 12. februārī žurnālistiem, kopā ar Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu un Ī...

Rīgas dome un "Homburg Zolitude" ir vienojušās par tālāko rīcību traģēdijas skartajā teritorijā

Rīgas dome  un  dzīvojamās ēkas kompleksa Priedaines ielā 20  attīstītājs SIA "Homburg Zolitude" ir apspriedušas iespēju sākt darbu pie piemiņas vietas izveides katastrofas skartajā teritorijā. Vienlaikus tiks veikta arī daudzstāvu jaunceltnes padziļināta un neatkarīga ekspertīze.

Liepājas jaunā apgaismojuma sistēma ļauj ekonomēt 40% enerģijas

Liepājas pilsētas ielu apgaismojuma sistēmas modernizācija ļauj ieekonomēt aptuveni 40% enerģijas, tā ceturtdien, 7. novembrī, Liepājas domes Attīstības komitejā, iepazīstinot deputātus ar jauno un modernizēto ielu apgaismojuma vadības sistēmu, informēja SIA "Komunālā pārvalde" speciālists Mārtiņš Zalonskis.
Notikusi atvērto durvju diena Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Notikusi atvērto durvju diena Latvijas Nacionālajā mākslas muzejā

Trešdien, 6. novembrī, plašsaziņu līdzekļu pārstāvjiem kopā ar Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieku Andri Ameriku, Īpašuma departamenta direktoru Oļegu Burovu, SIA "RE&RE" ģenerāldirektoru Didzi Putniņu un Latvijas Nacionālā mākslas muzeja direktori Māru Lāci bija iespēja apsekot notiekoš...

Matīsa ielā būs par trīs graustiem mazāk

Pirmdien, 4. novembrī, Rīgas domes Īpašuma komitejas sēdē deputāti apstiprināja lēmumus par trīs graustu piespiedu sakārtošanu Matīsa ielā. Tās ir dažādiem privātīpašniekiem piederošas ēkas Matīsa ielā 65A,  Matīsa ielā 67 un Matīsa ielā 71. Visi trīs grausti ir avārijas  stāvoklī.

Graustus nojauks piespiedu kārtā

Divi grausti – administratīvā ēka Aleksandra Čaka ielā 152 un dzīvojamā māja Jēzusbaznīcas ielā 17 ir jānojauc – šādu Rīgas domes lēmuma projektu šodien akceptēja Pilsētas īpašuma komiteja.

Atsāk vērienīgos Dzintaru koncertzāles rekonstrukcijas un restaurācijas darbus

Ir atsākti rekonstrukcijas un restaurācijas darbi Dzintaru koncertzāles Mazajā (slēgtajā) zālē, kas bija jāpārtrauc līdz ar 2013. gada aktīvās pasākumu sezonas sākumu šī gada jūnijā. Būvniecības darbi turpināsies līdz nākamā gada 31. maijam, kad sāksies jaunā pasākumu sezona, un tad turpināsies lī...

Rēzeknē pašvaldības ēku energoefektivitātes paaugstināšanas darbi rit pilnā sparā

Š.g. 23. jūlijā tika parakstīta Vienošanās starp Valsts reģionālās attīstības aģentūru un Rēzeknes pilsētas domi par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu. Projekta "Energoefektivitātes paaugstināšana Rēzeknes pilsētas pašvaldības ēkās" ietvaros tiek renovētas sešas pašvaldības ē...

Pārventas katlu māja Ventspilī piedzīvo pārmaiņas

Trešdien, 18.septembrī, plkst. 11.00 Pārventas katlu mājā Talsu ielā 69, Ventspilī domes vadība iepazīsies ar būvobjektā paveikto.

Būvniecības uzņēmums KALNOZOLS UN PARTNERI aicina talantīgas, kvalificētas un profesionālas komandas pievienoties savai komandai

Būvniecības uzņēmums "KALNOZOLS UN PARTNERI" aicina talantīgas, kvalificētas un profesionālas komandas pievienoties savai komandai, lai veiktu demontāžas, bruģēšanas, fasādes, mūrniecības, apmešanas, flīzēšanas, krāsošanas, betonēšanas, metāla konstrukciju montāžas darbus, darbus ar reģipsi, jumiķus un elektriķus.

Apakšzemes komunikāciju izbūve – ilgtermiņa uzdevums

Ik nedēļu Valmieras pilsētas transporta norise tiek pārkārtota, ņemot vērā SIA "Valmieras ūdens" un tā nolīgto būvnieku pieprasījumus pēc konkrētu ielu posmu slēgšanas plānoto remontdarbu dēļ. Tas saistīts ar jaunu apakšzemes komunikāciju izbūvi un vēlāko ceļa seguma atjaunoš...

Liepājā rekonstruēs šķērsielas starp Zirņu un Ganību ielām

Liepājā par projekta "Zirņu-Ganību ielu rekonstrukcija un pieslēguma Zemnieku ielai izbūve (Dienvidu pieslēgums Liepājas ostai)" ieekonomētajiem un neizmantotajiem līdzekļiem Ls 870 331,03 apmērā tiks veikta projekta teritorijas aptvērumā esošo šķērsielu - Mālu, Dārza, Kaļķu, Otaņķu, Miera, Priežu - renovācija.

Smiltenē turpinās Valkas ielas rekonstrukcija

Šā gada maijā SIA "8 CBR" uzsāka būvdarbu izpildi projekta "Smiltenes pilsētas Valkas ielas rekonstrukcija" ietvaros. Projekta realizācijas laikā veikti sagatavošanas un demontāžas darbi, kas ietvēra trases nospraušanu, koku un krūmu zāģēšanu, liekās grunts aizvešanu, esošā asfalta seguma nojaukšanu.
Gulbenē turpinās Blaumaņa ielas rekonstrukcija

Gulbenē turpinās Blaumaņa ielas rekonstrukcija

Turpinot aprīlī aizsākto Blaumaņa ielas rekonstrukciju, lielākajam ielas posmam ir veikti visi demontāžas darbi, bet pirmo asfalta kārtu paredzēts ieklāt jau augusta sākumā.

Uzdots pilnveidot satiksmes organizāciju K.Ulmaņa gatvē

Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs uzdevis Satiksmes departamentam uzlabot satiksmes organizāciju Kārļa Ulmaņa gatves posmā, kur norisinās dzelzceļa  pārvada remontdarbi.