building.lv skaitļos

Lietotāji online46
Aktīvie uzņēmumi19067
Nozares raksti32977
Interjers : building.lv

Interjers

Hanzas flīžu tirgus

Hanzas flīžu tirgus

Tā kā HFT tiek pārdotas tikai flīzes un palīgmateriāli to uzlikšanai, iespējams visu izkārtot plašāk, ne tik saspiesti kā tas parasti ir lielajos būvmateriālu centros.
Būvniecības žurnāls "Objekts"

Būvniecības žurnāls "Objekts"

Savu ceļu pie lasītājiem ir sācis un jau šī gada maijā klajā nāks jauns būvniecības žurnāls "Objekts"

Atbalsta viesnīcas "Valdemārs" paplašināšanu

Valsts kultūras pieminekļu aizsardzības inspekcija (VKPAI) atbalstījusi arhitektu biroja "Brīnišķīgo projektu birojs" izstrādāto projektu par viesnīcas "Valdemārs" Rīgā, Kr.Valdemāra ielā 23, paplašināšanu.
Būvniecība pēdējā laikā sāk attīstīties arī ārpus Rīgas. Nesen tika atklāta ledus halle Jelgavā. Liela un nozīmīga būve.

Būvniecība pēdējā laikā sāk attīstīties arī ārpus Rīgas. Nesen tika atklāta ledus halle Jelgavā. Liela un nozīmīga būve.

Projekta pasūtītājs bija "SIA Sporta komplekss "Zemgaļi" Šis projekts atzīstams par nozīmīgu ne tikai tā veiksmīga arhitektoniskā risinājuma un izpildījuma dēļ, bet arī tā sociālā nozīmīguma ziņā.

"KONTAKTI MĀJAI UN BŪVEI "

Trešo reizi Latvijā Eniro atjauno bezmaksas katalogu - KONTAKTI MĀJAI UN BŪVEI, kurš savieno pircēju ar pārdevēju, kā arī palīdz veidot jaunu vidi biznesa attiecībās.
17. oktobrī, izstāžu hallē Ķīpsalā tika atklāta izstāde "Māja. Dzīvoklis 2001"

17. oktobrī, izstāžu hallē Ķīpsalā tika atklāta izstāde "Māja. Dzīvoklis 2001"

Izstāde ilgs no 17. līdz 21. oktobrim, tā paredzēta ikvienam, kurš vēlas remontēt vai labiekārtot savu māju un dzīvokli.
Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Intervija ar SIA "Zemgales tehnoloģiskais centrs" (ZTC) direktoru Māri Avotiņu

Tas bija likumsakarīgs process, jo nonācām pie secinājuma, ka varam ne tikai projektēt, bet arī paši praktiski realizēt savas idejas. Jautājums tikai bija par to, kādu specializāciju izvēlētiesģ

Notiks 6.starptautiskais mēbeļu gadatirgus "Mēbeles 2001"

No 27.septembra līdz 30.septembrim Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks 6.starptautiskā mēbeļu izstāde - gadatirgus "Mēbeles 2001", aģentūru LETA informēja "BT 1" sabiedrisko attiecību vadītāja Ieva Skrastiņa.

Profesionālais būvniecības žurnāls "Objekts"

Ir iznācis profesionālā būvniecības žurnāla "Objekts" otrais numurs.

No 19. - 23. septembrim Skonto hallē notiek 4.starptautiskā mēbeļu izstāde

Izstāžu sabiedrība "Janus un partneri" dibināta 1994.gadā, šobrīd tā ir viena no lielākajām izstāžu sabiedrībām valstī.

Atklāta 4. starptautiskā mēbeļu izstāde Skonto hallē

No 19. - 23. septembrim Skonto hallē notiek 4. starptautiskā mēbeļu izstāde. Šīs izstādes mērķi ir prezentēt jaunākās mēbeļu kolekcijas, sniegt plašu ieskatu Latvijas un ārvalstu mēbeļu ražotāju un salonu piedāvājumā un veicināt darījumu kontaktus Latvijas un starpvalstu līmenī.

Atklāj 4.starptautisko mēbeļu izstādi

Šodien "Skonto" hallē plkst.12 svinīgi tiks atklāta 4.staptautiskā mēbeļu izstāde, kas būs apskatāma līdz 23.septembrim.

Noslēdzas Mežotnes pils atjaunošanas darbi

Šomēnes noslēgušies Mežotnes pils atjaunošanas darbi, kurus pēc Valsts nekustamā īpašuma aģentūras (VNĪA) pasūtījuma veica ģenerāluzņēmējs - būvfirma "RBS Skals"

Dzintaru koncertzālē pabeigta vēl viena gleznojuma restaurācija

Pabeigta vēl viena Anša Cīruļa sienas gleznojuma restaurācija Dzintaru koncertzālē.

Izstāde "Tava Sapņu Māja"

No 2001. gada 17. līdz 21. oktobrim 15. Starptautiskās mājas un dzīvokļa labiekārtošanas izstādes "Māja. Dzīvoklis 2001." ietvaros risināsies lielākais notikums arhitektūras un interjera dizaina jomā Latvijā - II starptautiskā atklātā arhitektūras un interjera dizaina konkursa - izstādes " Tava Sapņu Māja" atklātā ...

Oktobrī notiks 2.Starptautiskā arhitektūras un interjera dizaina izstāde "Tava Sapņu māja"

No 17.oktobra 15.Starptautiskās mājas un dzīvokļa labiekārtošanas izstādes "Māja. Dzīvoklis 2001." ietvaros risināsies lielākais notikums arhitektūras un interjera dizaina jomā Latvijā - 2.Starptautiskā atklātā arhitektūras un interjera dizaina konkursa - izstādes "Tava Sapņu Māja" atklātā ekspozīcija.

Svinīgi atklāj daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru

"Rīgas vagonbūves rūpnīcas" (RVR) jaunais īpašnieks - AS "Severstallat" - šodien svinīgi atklāja daļu atjaunotās RVR - metālu distribūcijas centru.