building.lv skaitļos

Lietotāji online53
Aktīvie uzņēmumi19094
Nozares raksti32979
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Sia"Capital Building"  - celtniecības pakalpojumi un projektēšanas risinājumi

Sia"Capital Building" - celtniecības pakalpojumi un projektēšanas risinājumi

ia "Capital Building" darbojas celtniecības pakalpojumu jomā, kā arī veic projektēšanas risinājumus. Uzņēmums jau kopš 2005. gada ļoti veiksmīgi strādā nozares tirgū. Uzņēmumu dibināja sertificēti speciālisti ar vairāk nekā 30 gadu pieredzi celtniecībā.
Siltuma enerģijas cenu pieauguma "stihiskā nelaime- 2008", jeb kāpēc par siltumenerģiju maksāsim tik dārgi (3.daļa)

Siltuma enerģijas cenu pieauguma "stihiskā nelaime- 2008", jeb kāpēc par siltumenerģiju maksāsim tik dārgi (3.daļa)

Līdz ar apkures sezonas sākšanos, daudzas problēmas, kas saistītas ar siltuma enerģijas ģenerāciju, piegādi un efektīvu (taupīgu) izlietošanu galējā patēriņa sektorā, aktualizējas ne tikai pie mums – Latvijā, bet arī kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā, jo, neraugoties uz nelielām niansēm, kas atšķir ...

Par brīvajām darbvietām 2008.gada trešajā ceturksnī

Centrālās statistikas pārvaldes dati liecina, ka šā gada trešā ceturkšņa beigās valstī bija 9,6 tūkst. brīvas darbvietas. Salīdzinot ar otrā ceturkšņa beigām, to skaits samazinājies par 3,1 tūkst. vietām, bet, salīdzinot ar pērnā gada trešā ceturkšņa beigām, – par 11,2 tūkst. vietām.

Kārtība, kādā aprēķināma maksa par dzīvojamās mājas pārvaldīšanu un apsaimniekošanu

9.decembrī, Ministru kabinets apstiprināja Ekonomikas ministrijas sagatavoto Ministru kabineta noteikumu projektu "Kārtība, kādā aprēķināma maksa par dzīvojamās mājas pārvaldīšanu un apsaimniekošanu".

Zaļā gaisma jaunu produktu un tehnoloģiju izstrādei

2008.gada 15.decembrī Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) uzsāks atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanu apakšaktivitātē "Jaunu produktu un tehnoloģiju izstrāde".