building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19132
Nozares raksti32982
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

EM aicina uzņēmējus diskutēt par plānotajiem grozījumiem Vispārīgajos būvnoteikumos

Turpinot būvniecības likumdošanas sakārtošanu un procedūru vienkāršošanu, grozījumi izstrādāti ar mērķi saīsināt būvniecības laiku un panākt optimālu rezultātu visiem būvniecības procesa dalībniekiem, skaidri definējot kārtību un katra iesaistītā dalībnieka atbildības ...

Būvfirma PBLC iedala vairāk nekā 1 miljonu un 100 tūkstošus eiro uzņēmuma sociālajai programmai

Uzņēmuma valde ir apstiprinājusi daudzpusīgu darbinieku sociālā nodrošinājuma programmu, kas sevī ietver vairākus virzienus.

"Elipse BLC" centru lidostā "Rīga" vēlas būvēt piecas kompānijas

Loģistikas un biroju centra attīstības pirmajā posmā - "Elipse" loģistikas un distribūcijas centra būvniecība - plānots izbūvēt vienu no modernākajiem loģistikas centriem Baltijā, kura mērķis ir piedāvāt preču uzglabāšanas, apstrādes, izplatīšanas un transportēšanas pakalpojumus.

Jauna būvtehnikas un instrumentu nomas filiāle Pārdaugavā

Š.g. 20. februārī darbu uzsāks jaunākā "STATS Serviss" būvtehnikas un elektroinstrumentu nomas un tirdzniecības filiāle pie t/c "Spice", Remtes ielā 21.
Noskaidroti labākie Mūkusalas kvartāla apbūves priekšlikumi

Noskaidroti labākie Mūkusalas kvartāla apbūves priekšlikumi

Biroji, apzaļumotas dzīvojamās ēkas, mākslīgi veidots kanāls, kas savieno Daugavu un Kīleveina grāvi, gājēju promenādes, pieci laukumi, moderns tirdzniecības centrs un klusumā patvērušās kafejnīcas - tās ir arhitektu vīzijas, par to, kā pēc aptuveni astoņiem gadiem varētu izskatīsies deviņ...