building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19132
Nozares raksti32982
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Informēs par "Stats" uzņēmumu grupas nākotnes plāniem

Šodien plkst.11 Rīgā, Alberta ielā 1, notiks preses konference, kurā tiks sniegta informācija par "Stats" uzņēmumu grupas nākotnes plāniem.

Svinīgi iemūre pamatakmeni un vēstījuma kapsulu Dommo biznesa parka kompleksā

Dommo Biznesa parka būvniecības vietā Olaines pagastā tika svinīgi iemūrēts projekta pamatakmens un vēstījuma kapsula.

Firma "Jumiks" ziedo 7000 latu sociālo māju iemītnieku drošībai

Ceturtdien, 2007.gada 12.aprīlī sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Jumiks" (turpmāk – Jumiks) parakstīja sadarbības līgumu ar atklāto sabiedrisko fondu "Rīgas Samariešu apvienība" (turpmāk - RSA).

Ieliks pamatakmeni "Dommo" biznesa parkam Olaines pagastā

Nekustamo īpašumu attīstītājs SIA "Dommo" šodien svinīgi ieliks pamatakmeni un iemūrēs vēstījuma kapsulu jaunajam "Dommo biznesa parkam", aģentūru LETA informēja uzņēmuma valdes loceklis Valdis Gailītis.

Daugavpili notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums

Šodien plkst.13 Daugavpilī, Kraujas ielā 2, notiks "K-Rauta" lielveikala ēkas būvlaukuma atklāšanas pasākums, kurā būvnieki slēgs derības ar Slinkumu par veikala atklāšanas laiku, aģentūru LETA informēja AS "Rautakesko" administrācijā.

SIA Arčers ar ES līdzfinansējumu nokomplektējusi vismodernākās stikloto būvkonstrukciju ražotnes Latvijā

Celtniecības uzņēmums SIA Arčers, pagājušajā gadā veiksmīgi pārvarot projektu iesniegšanas kārtību Latvijas Investīcijas un attīstības aģentūrā ( LIAA) un izturot projekta atbilstības vērtējumu, šogad jau uzsākusi ražot stiklotās būvkonstrukcijas ar vismodernākajām iekārtām nokomplektētos cehos, ...
Lieldienas un būvniecība?- Jā!

Lieldienas un būvniecība?- Jā!

Lieldienas ir pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai, kuros ar rituālām darbībām mēģina palīdzēt zemes atmodai un jau laikus nodrošināt zemes auglību, un veicināt tās svētību. Kristīgo Lieldienu tradīcijas mūsdienās ir savijušās ar latviskajā...

Būvniecības termiņi tiek kavēti būvmateriālu trūkuma dēļ, uzskata uzņēmēji

Uzņēmēji neslēpj satraukumu par to, ka būvmateriālu trūkumu dēļ pašlaik Latvijā iznāk kavēt termiņus būvniecības objektu pabeigšanai.

Būvnieki nav iesnieguši nevienu priekšlikumu grozījumiem Vispārīgajos būvnoteikumos

Šā gada 5.martā ministrija organizēja tikšanos ar būvniecības nozares speciālistiem, kuras laikā būvnieki solīja iesniegt priekšlikumus EM izstrādātajiem grozījumiem Vispārīgajos būvnoteikumos.
Mājas "sirds" ir enerģija

Mājas "sirds" ir enerģija

"Enerģija G" ir viens no vecākiem uzņēmumiem savā nozarē, dibināts 1991. gadā
Kondicionieri vīna pagrabiem

Kondicionieri vīna pagrabiem

SIA VĪBA kopš 1997. gada ir specializējusies apkures, gāzes apgādes un ūdensapgādes sistēmu risinājumu izstrādē un montāžā
SAKOPTAS KRASTMALAS!

SAKOPTAS KRASTMALAS!

SIA "CELTMEHSERVISS" jau 16 gadus nodarbojas ar jaunu dīķu ierīkošanas darbiem, padziļina jau esošās ūdenstilpnes – dīķus, upes un ezerus

"YIT Celtniecība" paraksta pirmo darbinieku tiesību aizsardzības koplīgumu Baltijas valstīs

SIA "YIT Celtniecība" noslēgusi koplīgumu ar Latvijas Celtnieku arodbiedrību (LCA), vēl vairāk uzsverot atbildīga uzņēmuma nozīmīgumu, akcentējot darbību, kas balstīta uz ieinteresēto pušu - darbinieku, klientu, akcionāru un investoru labklājību un tiesībām.