UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 13 no 14
Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 03/02/2011 21:51

No www: "Uz āderēm ļoti slikti jūtas visi augļu koki, vīnogas, rozes, arī rododendri. Šie augi āderu iedarbībā biežāk cieš no kaitēkļiem, nīkuļo, apsalst, aiziet bojā. Turpretī indīgie un ārstniecības augi uz āderēm aug griezdamies.
Plašākā zemes gabalā izvēloties vietu ozolam, piemērotākā vieta augšanai tam būs trīs četru āderu krustpunktā. Meža koki uz āderu krustpunktiem bieži vien izaug resnāki, žuburaināki, dobumaināki, kā arī ātrāk noveco." Par novecošanos jautājums atklāts.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (212.93.100.---)
Datums: 04/02/2011 19:03

[]
Guļbūve apšūta ar ruberoīdu pagājušā g.s. šodien sienas satrupējušas, lietojami skursteņi un esošie pamati. vecais un jaunais plānojums līdzigs, jo ievērojot āderu tīklojumu to papildina tikai šodien nepieciešamās higiēnas telpas un kurtuve.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Juriits (212.93.100.---)
Datums: 04/02/2011 22:57

Parādiet man divus vienādus skurteņus ar vienādu garumu kur viens ir uzcelts uz uguns āderes un viens uz nekurienes, gribu redzēt vizuālas atšķirības citādi tā ir tukša di*šana. Ir labi, ka kāds pieķerās netveramām vērtībām un līdz ar to paliek labāks- piemēram zeks nakormāns, zaglis, slepkava saka ka ir atradis Dievu un kļuvis par normālu cilvēku, apsveicami! Es piemēram cenšos dzīvot pēc tiem pašiem 7 baušļiem, bet man tāpēc nav nepieciešami starpnieki- baznīca kur baznīckungs ir pedofīls un grib izdrātēt manus bērnus. Kāpēc man būtu jātic āderēm, ja cilvēki lido uz mēness, sūta biles pa gaisu, pārstāda smadzenes un klonē, bet nemāk un negrib paņamt enerģiju ko visi jau zināja pirms entajiem gadsimtiem un pat nopietni nerunā par to?

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: kolumbs (87.110.102.---)
Datums: 04/02/2011 23:36

Es Tev parādīšu. Ne skursteņus, bet vietas, kur mati ceļas stāvus pakausī un drebuļi metas. Nekādas ezotērikas, nekādu pesteļu. Kur cilvēki slimo ģimenēm un visi nomirst. Tās ir plūsmu anomālijas. Varēsi pats veidot teorijas. Tur jau tā problēma, ka no sajūtām teorijas nevar sastellēt.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (212.93.100.---)
Datums: 05/02/2011 10:01

Lauku sētā ,,Ķekari,, āderes apsekoju dabā, kamdēļ atļaušos uzdot vienu jautājumu; uz kura no skursteņiem atrodas stārķa ligzda
[]
Kas kopīgs cilvēkam ar stārķi- pārtiku vākdams staigā uz divām kājām, nav veģetārietis, ēdot strauji norij barību nesakožļājot, glabā produktus zem ledus kārtas.
Atšķirīgais 2 mēnešu laikā apgūst lidotprasmes, aizlido, lai ietaupītu uz apkuri un PVN, katru gadu audzina jaunu paaudzi.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (212.93.100.---)
Datums: 13/02/2011 10:41

[www.perunica.ru]
Kādēļ cilvēki pilsētā nezin kas ir "dzīvības enerģija " vai "dzīvības spēks".

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (212.93.100.---)
Datums: 03/05/2011 11:00

Apspriežamas darbības un jautājumi
[]

Lai veicas!

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 09/05/2011 21:30

Pilnīgā haosā ir vis ņigu ņagu... Bet tā tas nevar izdzīvot, tas ir- saglabāties. Un izrādās, ka ir sakarības, kas neiznīcinās, bet izdzīvo, jo katrā stadijā tām nav pretinieku, iznīcinātāju. Ja to matemātiski apraksta, iznāk Fibonači atklātā matemātiskā sakarība. Par to ir ļoti daudz informācijas. Un tajā arī ietilpst visiem zināmais zelta proporciju likums, jeb reālās dabīgās visur esošās, saglabājošas proporcijas. Un nav šai spirālei ne sākuma ne gala. Tā ir vienotā likumsakarībā sakārtota esība. Ir cilvēki kas šo sakarību intuitīvi saskata un rada unikālus, visas cilvēces apbrīnojamus mākslas un citus gara darbus. Tas strādā jebkurā lietā: telpā, laikā, mākslā, arhitektūrā, botānikā,......jo tas ir reāli strādājošs likums. Un jau intuitīvi cilvēki saskatījuši tajā skaistumu, kaut ko dvēselei un prātam neizsakāmi tuvu.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: b5 (87.110.241.---)
Datums: 13/09/2011 00:54

Pow Wrote:
-------------------------------------------------------
> Piekrītu Antiņam. Nu cik ilgi var šito āderu
> tuftu dzīt?
> Vienkārši apbrīnoju tos cilvēkus, kas par
> šito maksā naudu. Kaut kas līdzīgs
> astroloģijas biznesam.


Tā kā šajā diskusijā ir daudz "neticīgo", tad piedāvāju katram neticīgajam izmaksāt 25 Ls. Protams, pie viena vienkārša noteikuma: ja man neticīgajam neizdosies pierādīt ka āderes eksistē. Ja izdosies, tad nosacījums par maksāšanu paliek spēkā, tikai tas norit pretējā virzienā. Un pierādīšana notiek ļoti vienkārši: satiekamies, es nosaku āderes konkrētajā vietā, pēc tam tiek droši un cieši aizsietas man acis, "pēdu" nojaukšanai neticigais varēs mani vest apkart un riņķī cik nepieciešams, pievest mērāmajai vietai no citas puses un ja ar aizsietām acīm varēšu noteikt tās pašas āderes tad pierādīšana ar to ir notikusi. Neticīgie! Atsaucaties! Kurš vēlas saņemt 25 Ls 10 minūšu laikā?

Vv.

Ps.bet par būvniecību runājot esmu apsekojis daudzas celtnes un visur pierādās viens - senāk cilvēki precīzi ņēma vērā āderes, man nav izdevies atrast nevienu senāk celtu ēku (pārsvarā esmu skatījis vecās baznīcas), kura burtiski nebūtu iebūvēta āderu tīklā. Ne tas ka kādā brīvā pleķī iebūvēta, bet gan katra ēkas detaļa (logi, kolonnas, uc.) ir uzbūvēta saskaņā ar āderu tīklu precīzi. Pašlaik gan mājas būvē kā pagadās, kaut kādas zināsanas, kas celtniekiem bija vēl 2 gadsimtus atpakaļ nu ir zudušas.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.190.---)
Datums: 26/09/2011 19:08

B5, tu gadījumā neesi čalis no šī video :D [www.youtube.com] ?
By the way, neesmu rīkstnieks, bet šo testu es ar izietu uz taviem noteikumiem :D

Pašreizējā: 13 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **   ******    *******   **    **  ******** 
  **  **   **    **  **     **  ***   **     **    
   ****    **        **         ****  **     **    
    **     **        ********   ** ** **     **    
    **     **        **     **  **  ****     **    
    **     **    **  **     **  **   ***     **    
    **      ******    *******   **    **     **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727