UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Vēlos uzzzināt :
Building.Lv Forums
Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors:
Tuntulis
(---.csc.lv)
Datums: 20/04/2010 11:06
Klau Valdi es dziivoju 30 metrus no Daugavas, un peec logjikas spriezot uudens energji izplataas visapkaart tam, ne tikai verikaali. Sanaak, ka es esmu jau norakstiit?
Autors:
Ansis Liepa
(---.cust.tele2.lv)
Datums: 20/04/2010 12:31
2 Antiņš - nesaprotu ar ko esmu tevi aizskāris, atvaino.
Bet par saviem vārdiem es uzņemos pilnu atbildību.
jo vairāk cilvēks zin, jo vairāk saprot ka viņam nekas nav skaidrs - šai atklāsmei ar bija kāds zināms un cienījams autors :)
ar āderēm gan mana vienīgā saistība ir tāda, ka cenšos uz tām negulēt.
Bet par saviem vārdiem es uzņemos pilnu atbildību.
jo vairāk cilvēks zin, jo vairāk saprot ka viņam nekas nav skaidrs - šai atklāsmei ar bija kāds zināms un cienījams autors :)
ar āderēm gan mana vienīgā saistība ir tāda, ka cenšos uz tām negulēt.
Autors:
Ansis Liepa
(---.cust.tele2.lv)
Datums: 20/04/2010 12:36
2 Tuntulis -
"Posted by: Tuntulis (---.csc.lv)
Klau Valdi es dziivoju 30 metrus no Daugavas, un peec logjikas spriezot uudens energji izplataas visapkaart tam, ne tikai verikaali. Sanaak, ka es esmu jau norakstiit?"
-> cilvēks kas tērē savu dārgo dzīves laiku uzdodot šādus jautājumus jau varētu būt "norakstīts" :D
(šis ir humors, nevis personisks apvainojums)
"Posted by: Tuntulis (---.csc.lv)
Klau Valdi es dziivoju 30 metrus no Daugavas, un peec logjikas spriezot uudens energji izplataas visapkaart tam, ne tikai verikaali. Sanaak, ka es esmu jau norakstiit?"
-> cilvēks kas tērē savu dārgo dzīves laiku uzdodot šādus jautājumus jau varētu būt "norakstīts" :D
(šis ir humors, nevis personisks apvainojums)
Autors:
Valdis Liepa
(---.bitemobile.lv)
Datums: 20/04/2010 16:56
God. Tuntuli !
No mikrobu viedokļa jau patreiz esi kaut kas līdzīgs Piena ceļam, iesaku ja baidies izšķīst Daugavas tvaikos aizņemties no policistiem kaut ko atstarojošu / neredzamo cilvēku varēja atpazīt tikai pēc šalles/.
No mikrobu viedokļa jau patreiz esi kaut kas līdzīgs Piena ceļam, iesaku ja baidies izšķīst Daugavas tvaikos aizņemties no policistiem kaut ko atstarojošu / neredzamo cilvēku varēja atpazīt tikai pēc šalles/.
Autors:
Antins
(80.90.5.---)
Datums: 21/04/2010 08:54
2 Ansis: da ne ar ko neesi aizskaaris, un atvainoties nav par ko.
vnk citu izskaidrojumu tam, kaadeelj ir daudz indiviidu, kuri, neskatoties uz valsts doteetu bezmaksas apmaaciibu vismaz 8 klashu garumaa, t sk preciizajaas zinaatnees, kaa fizika, kiimija - ir taadi idioti, ka peerk visaadus degvielas ekonomaizerus, fuelmaxus, potapova siltumgeneratorus, tic visaadiem bullshitiem par tahionu laukiem, aadereem, magneetu dziedinoshajaam speejaam, un citaam mulkiibaam. man tam ir tikai viens izskaidrojums - nepilnveertiigs praats, kursh, neskatoties uz apmaaciibaam un pieejamo informaaciju, nav speejiigs sho informaaciju apguut un izprast.
vnk citu izskaidrojumu tam, kaadeelj ir daudz indiviidu, kuri, neskatoties uz valsts doteetu bezmaksas apmaaciibu vismaz 8 klashu garumaa, t sk preciizajaas zinaatnees, kaa fizika, kiimija - ir taadi idioti, ka peerk visaadus degvielas ekonomaizerus, fuelmaxus, potapova siltumgeneratorus, tic visaadiem bullshitiem par tahionu laukiem, aadereem, magneetu dziedinoshajaam speejaam, un citaam mulkiibaam. man tam ir tikai viens izskaidrojums - nepilnveertiigs praats, kursh, neskatoties uz apmaaciibaam un pieejamo informaaciju, nav speejiigs sho informaaciju apguut un izprast.
Autors:
LaurisV
(91.193.65.---)
Datums: 21/04/2010 13:21
Pēc Antiņa loģikas, ja kaut ko skolā neiemāca, tad tas nepastāv? Piemēram, skolā neiemāca karatē, tad tas nepastāv?
Autors:
Antins
(---.lv)
Datums: 21/04/2010 14:34
sorre, sajaucu - mans ieprieksheejais posts ir ne Ansim, bet VL adreseets.
2Lauris: tik kliiniskus gadiijumus kaa tu, par laimi, biezhi sastapt nesanaak. lasi manus postus kameer saaks kautkas "pielekt", varbuut arii kljuudos ar tavu bezceriibu, kas zin ;)
2Lauris: tik kliiniskus gadiijumus kaa tu, par laimi, biezhi sastapt nesanaak. lasi manus postus kameer saaks kautkas "pielekt", varbuut arii kljuudos ar tavu bezceriibu, kas zin ;)
Autors:
Vienstāvs
(---.lmt.lv)
Datums: 21/04/2010 16:05
Katram latvietim citādas "āderes", tostarp "nekādas":
[www.apollo.lv]
[www.apollo.lv]
Autors:
Valdis Liepa
(85.254.238.---)
Datums: 22/04/2010 12:05
2 Antins
,,citas muļķības,, ir sekojošas gultas vietas novietojums ir mīnus 8/ līdzigs arī darba vietai/ tāpēc ieteiktu pašam noteikt uz kuru pusi gulta ir jāpabīda, lai valdītu priekpilns miers visapkārt.
,,citas muļķības,, ir sekojošas gultas vietas novietojums ir mīnus 8/ līdzigs arī darba vietai/ tāpēc ieteiktu pašam noteikt uz kuru pusi gulta ir jāpabīda, lai valdītu priekpilns miers visapkārt.