UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 14
Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Antins (---.lv)
Datums: 09/04/2010 13:23

kaarteejais murgs.
1. kas noteica taas aaderes govju kuutiis? kaa zinaams t s "riikstnieki" katrs noraada savu "aaderu tiiklu" - tb viens iziet cauri - saziimee. naak naakamais - ziimee pavisam citaas vietaas. treshais - analogiski.
cik savaa laikaa lasiiju, liekas, vaacijaa, kkaados 1800to beigaas esot taisiiti eksperimenti lai noteiktu, vai zem taam aadereem un riikstnieciibas reaali kautkas apakshaa ir.
tika sasaukti riikstnieki. konkreetaa zemes plekjii zem zemes vai kkaa taa pirms tam tika saguldiitas caurules, respektiivi tika uztaisiits taa, ka operatiivi vareeja dazaadaas vietaas zem zemes palaist tekoshu uudeni, aptureet, mainiit konfiguraaciju.
nu tad riikstmiekiem sho pastaastiija, un luudz noteikt, kur, kaadaa virzienaa, kaadaa dziljumaa tek uudens.
nu ko - rezultati taadi, kaadus no sharlataanisma vareej gaidiit. statistiksks razbross, taada pat liimenja kaa minot "sportloto" izlozes.
dazhi meedz kautko pseidozinaatniski par "laukiem" vaavuljot, bet, protams, bez konkreetikas - nedz par lauka tipu, dabu, spriegumu ( spriedzi?) - neko pateikt nevar. taapat kaa murmulji - astrologi. viena lauka odzinjas, imho...

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.180.---)
Datums: 09/04/2010 13:28

''Vienkārši apbrīnoju tos cilvēkus, kas par šito maksā naudu. Kaut kas līdzīgs astroloģijas biznesam.''

Piekrītu, es āderes lieku tajā pašā maisā, kur stāv NLO, astroloģija, homeopātija, pareģošana, telepātija, Sņiguracka uc. pasaku tēli.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (85.254.238.---)
Datums: 09/04/2010 15:46

Daļa no mums apšauba ūdens kristālu dažādo formu, kāda tiem fiksēta, veicot eksperimentus; noliedz brīvmurnieku ordeni; vielas 7 formas utt. Pasauli katrs uztver caur savu prizmu, balstoties uz zināšanām un ,,7,, prātu.
Dž.D.Kenjona ,,Aizliegtā vēsture,, runā par to pašu - katram laikam savi uzskati un redzējums.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Juriits (91.188.60.---)
Datums: 09/04/2010 16:38

Šito visu jau gluži vienā maisā nevajadzētu bāzt. Manā izpratnē homeopātija ir ārstniecības līdzekļi no dabiskām izejvielām, lai gan nezinu īsti kā skan definīcija. Piemēram, vai tad apstrīdēsim, ka citronā, apelsīnā, ābolā ir c vitamīns , kas cilvēkam nepieciešams?
Nu bet āderu noteikšana neklātienē gan ir bilshits. Tas, ka to varētu noteikt dabā skan drusku ticamāk, bet tik un tā nepārliecinā. Man civilsievas tēvs stāstija(kurš ir pie pilnas saprašanas :)), ka viņa laikā esot bijis tāds super rīkstnieks, kas varējis visu noteikt. Mums tur zemes gabalā ir tāds taka avotiņš, kurš ierunājas tikai slapjā laikā, vasarā tur nekas nav. Bet kad tas maģiskais vecis esot gājis tai vietai pāri, tad viņam tā rīkstīte esot tā uz augšu rāvusies, ka miza tikai rokās palikusi( neuzprasīju gan vai viņš to bija redzējis, vai tēvs, vai tēva tēvs). Tad no tā visa izriet jautājums(pieņemot ka tādas āderes pastāv), kāpēc vel nav izdomāts aparāts ar ko to var noteikt, ja reiz tas spēj lobīt mizu, griezt pa labi un kreisi rīkstītes, rīves, gredzenus un vel visādus brīnumus?

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.180.---)
Datums: 09/04/2010 17:08

''homeopātija ir ārstniecības līdzekļi no dabiskām izejvielām'' nepareizi, tad jau tam būtu kāda jēga un loģisks pamatojums. Homeopātijā zālēs aktīvo vielu x atšķaida tāda nesamērīga H20 daudzumā, ka no vielas x šķīduma nekas pāri nepaliek, tas ir šķīdums ir tīrs destilēts H20. Homeopāti to atzīst, sava šķīduma ārstniecisko efektu skaidro ar to, ka ūdens spēj ''atcerēties'' aktīvo vielu x un kaut kā ietekmēt organismu, kaut gan dažādos testos šī doma ir izgāzusies. Iesaku netā pašam pameklēt info, tur nav nekāds sakars ar dabiskām izejvielām.
[www.youtube.com]

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Vienstāvs (212.93.100.---)
Datums: 09/04/2010 18:10

Ir krieviem aparāts ИГА-1 un vāciešiem arī laikam kautkādi bija (savulaik SWH medicīnas centrā). Esmu pat Latvijā lasījis sludinājumus, ka piedāvā ar ИГА-1 noteikt. Neesmu gan drošs, ko tieši tie uzrāda.
Tas raksts par vācu šķūni, trubām un nesakritību pirms gadiem 5 bija Terrā.
Homeopātijā vēl mēdz tīri ar zemas frekvences EM lauku apstarot cukurgraudiņus. Daudzi jauc homeopātiju ar fitoterapiju.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Vienstāvs (212.93.100.---)
Datums: 09/04/2010 18:12

Savukārt tieši par govīm no latviešu autoriem daudz ir Ligera 90-to gadu grāmatā.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 09/04/2010 19:35

Attēlā no ,,Aizliegtās vēstures,, cilvēka tempļa skaidrojums veikts pagājušā gadsimta vidū.Senas gudrības šīsdienas materiālais prāts negrib ņemt pretī, jo salīdzinošā mērvienība irlietas kas ap mums nevis zināšanas par lietu dabu.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 09/04/2010 19:37

Attēls; []

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Rx (87.110.192.---)
Datums: 10/04/2010 00:14

Ik pa laikam vēsturē parādās fakti, ka kāds atklāj paradoksālas sakarības tur, kur nevien tās nav gaidījis. Un tā kā „dievs” lai kā mēs šo „domu” nesauktu.....ir visu sakārtojis ļoti nesaraujamā likumsakarībā, tā vienalga strādā, tas ir- izpaužās reālā dzīvē, faktos, norisēs. Un ir ļoti daudz nezināmā, kas tiek sakārtotas pēc šīm likumsakarībām. (šo likumsakarību izzināšana ir mūsu zinātne....). Un pat it kā nereālu sakarību atklāsme parāda, ka te nav varbūtība apakšā, bet likumsakarība....varbūt kādreiz izzināma.). Tie, kas šajā forumā tik skeptiski attiecās pret” āderu” lietām, ir mūsu zināšanu upuri, kas tā īsti šo lietu nezin, bet lasa klaču ziņas un no tām secina savu lielo, patieso gudrību. Protams, nav mans uzdevums juus pārliecināt , bet vēlos pateikt to: vai esat lasījuši, interesējušies, iedziļinājušies, paši pētījuši, apkopojuši pieredzi, sajutuši, sapratuši , ka tas ir patiesi reāls fakts daudzās šā fakta izpausmēs...Jūs varat palikt pie šim domām, un visus nolikt pie jums zināmas vietas, bet realitāte paliek. Nepazīstu Valdi Liepu, bet secinu, ka viņš jau sapratis kas domājams ar vārdu „ādere”. Un kas domājams ar distancētu āderu tīkla diagnostiku? Veselajam, neizglītotam saprātam šāda diagnostika nav saprotama, jo normāli vienkāršos vārdos nav pamatojama. Tai nav zinātniska pamatojuma kā ekstrasensorai, ekstrasensa uztverei, redzējumam. Bet es arī varu piekrist teiktajam: cilvēka spējām ir tik lielas potences, ka vēl jāpagaida, kad zinātne ar saviem aparātiem kaut ko spēs pamatot plašākai publikai. Un tie, kas gaida šo plašākās publikas pamatojumu, jau būs zināšanās atpalikuši tālu no cilvēka patiesajām spējām. Jau trīsdesmit gadus esmu ar šo diagnostikas metodi darbojies, eksperimentējis, jaunākos zinātnes, fiozofu, psihologu teorijas un secinājumus salasījies un ar lielu prieku pamatojumu citādā veidā sagaidījis, secinājis, ka tas tiešām tā ir. Ir lietas, kas tiek pamatotas tikai ilgu laiku pēc tam, kad kāds ekstrasens to jau parādījis. Lai visu šo sarežģīto tekstu uztvertu, jābūt gatavam. Gatavam informatīvi un garīgi. Jūs nezināt, cik daudz Jūs nezināt. (Analoģija tajā, kad Kristus sists pie krusta teica: Viņi nezina ko viņi dara. Un tieši tāpat tagad: Jūs sakāt: tas vis ir Bullšittsssssssssss...........

Pašreizējā: 2 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******   ********  ********   **    **  ******** 
 **    **  **    **  **     **  ***   **  **       
 **            **    **     **  ****  **  **       
 **           **     ********   ** ** **  ******   
 **          **      **         **  ****  **       
 **    **    **      **         **   ***  **       
  ******     **      **         **    **  ******** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727