UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 3 no 14
Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Antins (---.lv)
Datums: 10/04/2010 01:07

nu ja, nuja. zinaashanu upuri mees...
klau, draugs, negribi magneetisko aproci nopirkt? paliidzot pret visaam un jebkuraam kaiteem, uzlabojot veseliibu un pashsajuutu.
jeb briinumaino benziina "uzlaadeetaaju", kursh ljaujot uz 20 vaiciktur procentiem samazinaat auto degvielas pateerinju? sarkastu var turpinaat veel ilgi...un pirceeji tak tam visam bullshitam ir, lai cik tas diivaini neliktos, jo mees tak dziivojam ne 14 gadsimtaa, kad tumsoniiba un idiotisms bija norma, praktiski visi muusdienaas vismaz 7-8 klashu izgliitiibu, tostarp fizikaa ir ieguvushi. bet nu briinumu lietas notiek, neskatoties uz to visu. aciimredzot starp divaajainajiem homo to sapiens ir taa pamaz - liela dalja liidz sapraatiigajam nav izaugushi, apstaajushies dziivnieku attiistiibas stadijaa...

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (---.bitemobile.lv)
Datums: 10/04/2010 21:10

Visuma vienotais informatīvais lauks attiecībā par āderēm ļauj iegūt konkrēto informāciju divos veidos/no grāmatām par rīkstniecību/. Katrs savu jūtību var noteikt izmantojot vienu tabulu.Pārbaudot dabā uz vietas ar veikto neklātienes pētījumu par precizitāti nevar sūdzēties, tāpēc āderu noteikšana vairumā gadījumu noteikta pastarpināti balstoties uz vienoto informatīvo lauku. Mani personīgi apbēdina ziņa,kad par gadsimta slimību nosauc ,,vēzi,,.Nevēlēšanās ieklausīties dabas dotos brīdinājumos uzskatu par klaju tuvredzību un paviršību, ignorējot katram individuāli doto dzīvības spēku.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: khe (78.84.202.---)
Datums: 11/04/2010 01:52

Naglu dēlī jau ari, laikam, iedzen āmurs. Tas ir nieks, ka ir vēl ari roka, kas neskaitamu impulsu rezultatā tiek atvēzēta, notur tā āmura kātu, vēl ir ķobis, kas pietēmē un vispār nolemj, ka vērts pūlēties. Vēl visi melnie caurumi un lielie sprādzieni ari tikai pirotehniķu prikoli. Viss, kas ir man aptverams un izskaidrojams ir patiesība, bet ja es nevelku, tad bulšeds. Nezināju, ka kāds vēl apšauba āderu esamību.Brīnos, ka kāds arī apšauba to kaitīgumu. Kāpēc piem veca māja ir iegrozīta šķībi gan pret ceļu, gan pret ūdenskrātuvi, bet pārbaudot rīkstniekam āderes, izrādas, ka tās ir precīzi aiz ārsienām. Iespējams ļoti garš dažādu piemēru uzskaitījums.Pašam tā rīkste man diezko nerāda, tikai pāris reizes ir izdevies, ar plikām kājām pa zemi virzoties, sajust kā šī riktīgi griežas(nebiju apkodies). Iesaku ari tiem neticīgajiem pamēģināt, kaut rīkstnieka vadībā, atrast āderi vai krustpunktu. Līdz tam es arī vīpsnāju par to kociņu staipīšanu, bet sajūtot, ka parasts kociņš vērpjas bez kādiem magnētiem un "Kaliostriem", saproti ka visu nevar izskaidrot, vismaz ne šodien.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.178.---)
Datums: 11/04/2010 11:29

''Iesaku ari tiem neticīgajiem pamēģināt, kaut rīkstnieka vadībā, atrast āderi vai krustpunktu.'' ir viens džekiņs amerikā, ja tu viņam spēsi pierādīt testā, ka tev ir šāda 6 maņa, viņš tev 1000000$ iedos. Bet gaidām visi rīkstnieki ir smagi aplauzušies un man ir prieks par fiziķiem un citiem skeptiķiem, kas šādu krāpniecību atklāj.
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]

Bet tikmēr, kāds negrib nopirkt manis izstrdātās pretvēža tabletes, ja nepatiks, varēsiet 14 dienu laikā saņemt savu naudu atpakaļ.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Pow (80.232.177.---)
Datums: 12/04/2010 11:31

James Randi FTW!!!
Es jau šito postēju citā tēmā, bet lūdzu vēlreiz:
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]
[www.youtube.com]

Un vēlreiz iedodu norādīti tiem, kas nezin vārda zinātne definīciju: [en.wikipedia.org]
Hint: tam nav nekāda sakara ar super precīziem mēraparātiem un austām tehnoloģijām.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: Valdis Liepa (---.cust.tele2.lv)
Datums: 12/04/2010 13:04

Labās puses attēls ļauj katram pašam noteikt savas spējas rīkstniecībā, tās va

rpauagstināt par10-15% vingrinoties āderu noteikšanā.

[]

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: khe (78.84.202.---)
Datums: 12/04/2010 18:18

Zeltu, bronzu, un ūdens trubas var meklēt ari ar speciāli tam ražotiem meklētājiem.
Neticu arī karošu locīšanām un visneciešamākais raidījums ir ekstrasensu cīņas:)
Bet, par āderēm runājot, esmu personiski pietiekoši daudz piemēru redzējis, lai kāds bārdains humora šovu vadītājs mani spētu pārliecināt par pretējo.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.178.---)
Datums: 12/04/2010 20:03

khe: un kas spētu tevi pārliecināt par pretējo?

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: khe (78.84.202.---)
Datums: 12/04/2010 21:56

archis:
Laikam jau nekas, jo tā vica man rokās griezās, sīkie uz āderes gulēja traki nemierīgi, vecmuterīte pārstāja žēloties par ceļgalu sāpēm(kad mazliet pārvietoja gultu), suns negāja gulēt būdā(kamēr nepārvietojato nedaudz), utt. Izklausās jau naivi un nepamatoti, bet tad pastāsti ,kāpēc vienīgo sakarību šiem un vēl daudziem piemēriem atrodu tikai tās āderes. Bet es runāju tikai par tām enerģētiskajām āderēm, nevis par ūdens trubām ,siltajām grīdām u.c. stāstiem. Par āderu atrašanu no attāluma man nav viedokļa.

Re: Āderu noteikšana neklātienē
Autors: archis1 (62.63.178.---)
Datums: 12/04/2010 23:26

''bet tad pastāsti ,kāpēc'' ja, man liktu pateikt, kas ir iemesls visiem taviem nosauktiem novērojumiem, es atbildētu - es nezinu. Cilvēkiem piemīt īpašība, ko psihologi angliski dēvē ''argument from ignorance'' Piemērs - cilvēks redz debesīs gaismu, kas šaudās uz visām pusēm. Uz jaut., kas tas ir, viņš atbild - es nezinu, laikam citplanētieši nāk apciemot mūs no tālām galaktikām. Bet stop, tu tak nezini, kas tas ir. Cits gaismā redzēs enģeļus, cits vēl kaut ko, īsāk sakot cik cilvēku, tik interpretācijas. Cilvēkam vienkārši ''kasās'' dot izskaidrojumu un nespēj samierināties ar neziņu. Priekš tam mums ir zinātne, kas pēta procesus un noskaidro sakarību starp cēloņiem un sekām. Tavu sakarības starp novērojumiem un āderēm nesaprotu. Tikpat labi es varētu pateikt, ka vainīgs ir kaimiņa ciema šamanis, kas uzbur lāstu. Bet iespējams, kaut kur apkārt staigā kāda ragana, ko ir nepieciešams sadedzināt.

Pašreizējā: 3 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **     **  **     **  **    ** 
 ***   ***  **     **  **     **  **     **   **  **  
 **** ****  **     **  **     **  **     **    ****   
 ** *** **  *********  **     **  **     **     **    
 **     **  **     **   **   **    **   **      **    
 **     **  **     **    ** **      ** **       **    
 **     **  **     **     ***        ***        **    

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727