UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Vēlos uzzzināt :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 2 no 7
Re: Krūmzāģis
Autors: Slowmo (87.110.130.---)
Datums: 09/06/2008 01:13

Pēdējās dienās sanāca nedaudz papļaut ar Dolmar krūmzāģi. Precīzu modeli gan neatceros (bija nomāts), bet tas bija vai nu MS-4010 vai MS-4510. Lai gan tikai pāris nezāļu kušķus bija jānopļauj, iespaids samērā labs radās par šo aparātu.
Taču pašlaik vienalga vairāk skatos uz Stiga ražojumiem, jo tam Dolmar, ja pareizi saprotu, komplektā nāk tikai krūmu ripa, bet viss pārējais jāpērk atsevišķi, kā arī cena tuvu 400Ls. Negribas īpaši vairāk par 300Ls maksāt...

Autors: GF (84.237.130.---)
Datums: 11/02/2009 12:21

Vēlos nopirkt trimmeri PARTNER 437, varbūt kāds padalīsies ar pieredzi.Man Husgvarnas veikalā pateica ka tas kalpo ne visai ilgu laiku. un kā ir ar tā lūšanu un detaļām un darbu? Vēlētos zināt, ja nav grūti, tad uzrakstat.

Autors: Rx (91.188.39.---)
Datums: 11/02/2009 13:10

Nebūtu jau korekti visus Partner daiktus nolikt...Bet mana pieredze ar šīs firmas benzīnzāgi (ķēdes eļļošana ļoti slikta, jo pati konstrukcija tāda...) Un ja firma var likt motorus, kas nav no tiem labākajiem (Tecumsen bija zāles pļāvejam..) tas sevi un savus produktus tā neciena un nerūpējās par kvalitati. Tad: kāpēc ticēt ka citi tās pašas firmas izstrādājumi būs kvalitatīvi?

Autors: ints45 (195.60.82.---)
Datums: 11/02/2009 18:03

man ir Stihl krūmgriezis ar to četrtaktu dzinēju, kurš eļļojas pēc divtaktnieka principa. It kā ekoloģiskāks, ekonomiskāks bla, bla, bla. Citam neieteiktu - baigā vibrācija un apgriezienus uzņem daudz lēnāk kā divtaktnieks.

Autors: Slowmo (87.226.85.---)
Datums: 12/02/2009 11:18

Beigās iegādājos Stiga SB 52 un ar izvēli esmu apmierināts. Katrā ziņā - neko sliktu nevaru teikt.

Autors: Didzisp (78.84.115.---)
Datums: 12/02/2009 16:17

Slowmo,apsveicu ar veiksmīgu izvēli! Es arī uzskatu, ka Stiga SB52 ir vislabākā cenas- kvalitātes attiecība. Zinu cilvēkus, kuri ar šo verķi diendiena mežā strādā, tā kā mājas vajadzībām un par to cenu jau gana labs aparāts. Cita lieta, ka vienkaršai zāles pļaušanai mauriņā tik jaudīgu verķi varbūt arī nevajag un sievietei 52 Stiga var būt par smagu.

Datums: 12/02/2009 16:47

Nu man tie darbi vairāk saistās ar pāraugušas zāles izpļaušanu grāvojos un visās pārējās vietās, kur ar traktorīti nevar tikt klāt.
Ieliku vēl kantainu šņori ar metāla putekļu piejaukumu - zāli ņem kā ar asmeni. Mazjaudīgiem verķiem būtu grūti pavilkt resnu šņori... Galvenais, ka pļaut ar tādu šņori var ilgi. Praktiski nav jātin ārā.

Datums: 12/02/2009 17:36

Pamēģini ar krūmgriezim līdzi nākošo četrzaru ripu,būs daudz vieglāk gan pašam gan krūmgrieža motoram:). Jāasina gan tā ripa bieži(švaks orģinālais materiāls), bet ar fleksi to var izdarīt pat ripu neņamot nost no krūmgrieža. Nu nav tas labākais variants mocīt motoru ar to striķi. Zāli vajag griezt, nevis sist ar striķi. Senči tak ar iskapti zāli pļāva, nevis ar pātagu to sita nost:).

Datums: 12/02/2009 18:07

Kur var, izmantoju ripu. Taču grāvjos, ap krūmiem un gar žogu baigi švaki ar ripu. Grāvjos vēl bieži samet pudeles, visādus dzelzs gabalus. Dzirksteles vien pa gaisu. Bet pa līdzenu pļavu gan labi ar ripu. Zāle vālos pat guļas.

Datums: 12/02/2009 18:35

Tak savus grāvjus vien pļauj Kas liedz pavasarī nepaslinkot un visas tās drazas savākt. Tak vienreiz dzīvē sakārto un pēc tam pļauj ar ripu uz nebedu:). Kad nopirku savu māju, tad no meža vien izvedu trīs tačkas ar tukšajām pudelēm, bet zāle bija pilna ar dzeloņdratīm un citiem dzelžiem. Visu smuki satīrīju un tagad pļauju tikai ar ripu, a man tā teritorija ir kāds hektārs.

Pašreizējā: 2 no 7

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  ******   ********  **     **   ******    **     ** 
 **    **     **     ***   ***  **    **   **     ** 
 **           **     **** ****  **         **     ** 
 **           **     **     **  **    **   **     ** 
 **    **     **     **     **  **    **   **     ** 
  ******      **     **     **   ******    **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727