UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 10 no 14
Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: vārds (178.16.22.---)
Datums: 08/01/2015 12:40

tas Levašovs izklausās Buiķim līdzīgs. Arī it kā gudrs, bet ...

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 16:19

Lai nu kā katrs domā, spriež, un meklē zinības...Bet tikko ( 2014g nogalē) atklātībā nodota pilna konstrukcija ar zīmējumu, paskaidrojumiem, kas, kā, kā jātaisa un t.t.t ( [login-ov.info] )Piebildīšu, ka šo konstrukciju jau kā strādājošu minēja viens no ievērojamākajiem Torsionu lauka pētītājiem- fiziķiem, Akimovs savās lekcijās. Arī manis dotajā lpp video ir Akimovs. Pētījumi jau tikuši veikti sen ( V. Šaubergers un dēls). Materiālu ļoti daudz, visādos skatījumos, ieskaitot Šipova fizikālā vakuma pētījumos. Jāatzīmē, ka tieši kopš 2013-14 gada ir publikācijas par šo tēmu, ar reāli strādājošu iekārtu piemēriem. Tai skaitā jau desmit un vairāk gadus ražoto kavitācijas apkures sistēmu , kas tiek sērijā ražota Krievijā. Tikko bija prezentācija firmai ADGEX, kurā tiek stāstīts un demonstrēts daudz kas fantastisks...( materiālu sakopojums te: [www.youtube.com] ). Lūdzu nekomentēt šo manis doto , ja paši neesat pavadījuši neskaitāmas stundas "fiziķu" atklāsmēs, saistība ar to, ka mūsdienu spriedumi par fiziku daudzos piemēros neizpildās....Jā, zinu, ka liekas ka esam "gudri", jo mācījamies skolā...institūtā, bet pienācis laiks "pārmācīties" jeb zināt, ka ne viss ir tā , kā domājam tagad....Veiksmi.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 17:08

Es domāju, ka no sākuma vajadzētu apgūt tā kārtīgi E-Cat un itāļa Rossi tehnoloģijas (shēmas) un tad jau pārslēgties uz austrumu torsionu tehnoloģijām. Interesantākais tajā loginova lapā ir norāde, ka to var uztaisīt katrs metinātājs, elementāri tā teikt. Pēc komentāriem apakšā spriežot dažs labs metinātājs arī ir uztaisījis, bet izskatās, ka silda tikai tik cik tens. Dīvaini. :)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 17:47

Ievērojāt, ka tiek taisītas šādas sildierīces "mazā sērijā garāžā..." Jo konstrukcija tiek uzlabota, un tiek domāts pie ērtības jautājuma, kā to darīt. Ka jau saprotams...tas, kas uztaisīs, nereklamēs to internetā, bet taisīs "kaimiņiem" un "draugiem". Naudas kāre vēl joprojām ir noteicošais faktors. Jāatzīmē, ka arī demonstrētā tehnoloģija izskatās ir uzlabojama, jo Šaubergers ilgi pētīja tieši plūsmas, kā tās ierotēt vissefektīvāk. Arī te tas būtu svarīgi. Aŗi pievadcaurules Šaubergers speciāli pārtaisīja, lai plūsma būtu rotējoši-dabīga. ( pētījumi pierāda, ka rotējot speciālas formas caurulēs, ūdens pretestība plūstamībai ļoti samazinās). Un vēl, pats svarīgākais: ja tas strāda, tad nav jau obligāti jāliek elektrosildītāja TEN. ( sākotnējos eksperimentos šāda sildītāja vispār nebija...), bet ūdens sila. ). Bet kāpēc nesildīt (ar automātiku regulējošu) ar parastu apkures krāsni...Un tad viena pagale būs kā četras! Tā vien rokas niez, lai kautko tādu uztaisītu...Bet, kā jau visā, kas nav saprotams, jāsaka, ka nevar būt, jo nevar būt......Kurš uzņemsies ziedot savu laiku, naudu un uztaisīs? Un pēc tam, godīgi atskaitīsies....

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: elektriķis Māris (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 21:42

ja forumā pavadīto laiku ziedotu kavitātes brīnummašīnas radīšanai ...

PS ilgi atcerēšos, kā man iebaroja jonu katlu :).

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: georgs999 (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 22:44

Man radinieks laukos uzlika jonu katlu, lai gan tur malka pieejama vairāk kā vajag. Priecājās cik viss tagad būs forši.
Bija daudz maz ok, kamēr pacēla cenas elektrībai. Tad sāka matus plēst un tagad tikai ar kamīnu sildās. Iztērēja daudz naudas un beigās atgriezās pie tās pašas malkas :)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 22:52

Pusmūžīgā baterija ir jau:[www.adgex.ru]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: ese (178.16.22.---)
Datums: 01/02/2015 23:57

viens teikums sajūsmina tavā saitē, rx :
Скорость распространения такой реактивной электромагнитной энергии на порядки превышает скорость света...
Bļāviens, kādu sūdu tu te stum.
Lai gan večiem, kas reģipsi grib pa lēto nopirkt, te būtu īstā vieta smadzenes tamborēt.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 00:21

Ese: pirms kaut ko sakāt, iepazīstieties ar faktiem šajā jautājumā. Vidusskolā to nemācīja.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Zodčijs (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 04:18

Ir jau labi, ka ir kas fano par visai cilvēcei aktuāli vajadzīgām lietām...citādi jau pasaule uz priekšu nevirzīsies...

Katrs no mums grib ticēt kaut kam - un tam noteikti ir savs pamatots, bet no otras puses tīri individuāls iemesls - tās ir katra tiesības...

Viens tic Dievam - cits mūžīgās enerģijas iespējamībai...kurš nu kam grib ticēt....un kāda tad starpība beigu beigās....abas ir vienādi nereālas (nesajūtamas) lietas - vismaz patreiz (es tad jau vairāk par pirmo)....

Bet nav vairs labi tad, kad fans mūs pārējos - vairāk skeptiskos (varbūt tikai nedaudz vairāk!) - un līdz ar to mazāk fanojošos - uzskata par ienaidniekiem pēc staļina - hitlera principa - kas nav ar mani, tas ir pret mani utt....

Ja kas atvainojos - bet jau ļoti sen gribējās ielikt apmēram šādu komentāru - tikai nebija pareizās noskaņas un līdz ar to nepiemeklējās atbilstošie vārdi...

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: haha (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 09:35

Es arī gribu kurināt māju ar perpetuum mobile, bet diemžēl vismaz Adgex un viņu "finansu brokeri" Atlant stipri velk uz veco labo piramīdu, kur pirmie "investori" dabū naudu no nākamo lohu paaudzēm. Vienā brīdī lohu pieplūdums izbeidzas un apakšējie lohi paliek jaņos un stāv rindās pie aizklapētiem ofisiem, lai dabūtu ārā savus noguldījumus.
Es neticu, ka tik grandiozam izgudrojumam neatrastos normāli investori un būtu jāmērkaķojas ar visādiem "tīklveida marketingiem", gluži kā visādiem Herbalife utmldz

Skat komentārus šeit:
[denisinvest.ru]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: elektriķis Māris (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 10:49

[www.adgex.ru] no šī sapratu tikai to, ka labāk lādēsies tur kur ir vairāk zibeņu. Tikai nesapratu kāpēc pieminēt zemes magnetiskā lauka jaudu. jo tieši šie "ģeneratoriņi" nespēj baroties no zemes eletromagnētiskā lauka, jo lai kautkas rastos, kautkam vajag kustēties, bet zemes lauks ir mazkustīgs. Bet šie impulsi, kas rodas no zibeņiem pārvietojas ar >c, arī nesaprotu kāpēc to uzsvērt, ja kaut šie impulsi pārvietots ar c, tad tā jau tas būtu imho ok :)

PS lukturīti noteikti nepirkšu ;)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 12:15

Nu jau ilgu laiku attīstas eksperimenti un klāt "kautkāda saprašanas" teorija par tā saukto Auksto Strāvu. Daudzi viņu cenšās savaldīt un izskatās, ka var..........( Tesla bija viens no pirmajiem....).

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Mx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 12:21

Paturpinot par virpuļūdens tēmu, bez 400%lietderības iegūšnas, vienkārši redzesloka paplašināšanai :) [www.spiralwasser.at] pielietojums caurulēm dažāds, bet var arī tā: [www.youtube.com] (mūžīgais sūknis)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Mx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 12:51

..nu labi, nekorekti to pēdējo ietaisi nosaucu par sūkni, tas ir domāts "airators" dīķiem, ar sūkni tam maz sakara, kur nu vel mūžīgo, ja traukā iet iekšā vadi :)
(kaut iepriekš bija cits video, kur līdzīgs verķis bija ielikts dīķī, un nedaudz savādāka tā ietaise. Varēja saprast, ka ūdens pats ar lielā trauka virpuļspēku tika uzsūkts augšā pa mazo virpuļtrubu, nekādu papildus sūkņu tur nebja)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 13:01

Savērptās caurules ieteica Šaubergers. Citi arī pārmerīja plūsmas pretestību . Jā, secināja, ka tā ir ļoti maza salīdzinot ar apaļu cauruli. Bet pie mazas rotācijas, kas notiek īsā caurulē, nav gaidāms kaut cik manāms efekts. Rotācijai jābūt intensīvākai. Bet par to, ka rotejošs ūdens paliek mīkstāks jau bija sen...Tehnika Molodjoži padomju laiku žurnālā rakstīts arī...tā ka padomju inženieri to jau zināja...bet nekas netika bīdīts tālāk sabiedrības labumam. Atliek tikai petīt....un likt klāt veļas masīnai lai labāk mazgā. Tā lielākā būtība ir tajā, ka rotējot rotācijas centrā rodas virpuļi ar samazinātu spiedienu- nosacīti vakums. Rodas kavitācijas burbuļi, kas tūlīt pat ar mikrosprādzienu sasitas un paliek atkal par ūdeni. Pie kam, paradoks, ka šajā procesā tiek saņemta energija no....."ētera, vakuma enerģijas, torsionu laukiem..." Šaubergers to nosauca par Imploziju. Jeb, kautkas līdzīgs eksplozijai, tikai iekšēji. Par šo efektu daudz rakstīts un petīts, un arī domāts kas un kā.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 02/02/2015 23:02

Aktuāls video kas sasaista brīvo enerģiju ar notikumiem Ukrainā un pasaulē. Te: [m.youtube.com]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: ese (178.16.22.---)
Datums: 03/02/2015 00:17

Adgex un viņu "finansu brokeri" Atlant stipri velk uz ... citāts...

Nekur nevelk, šis stāsts ir vecs ka pasaule - pareizi te teica, piramīda. Duraku, kas iedomājušies, ka gudrāki par citiem, piramīda. Un lai savus murgus pierādītu, bārstās ar puspatiesībām, pieklusinātā tonī -tas viss notiek garažās un nez kur vēl. KĀ TAD. Iedomājieties situāciju, kur tas pats adgex izdarījis neizmērojamu atklājumu, apgāžot einšteinu, kurš tagad mēli izkāris, grozās kapā, UN VISIEM pasaulē bazūnē, ka šo jauko atklājumu VĒL tikai dosim patentam. Smiekli nenāk??? Pieļauju, protams rx, ka man ar vidusskolas izglītību nav saprotams jūsu sarkasms un gudrība, bet šos teoriju jampampiņus dzīvē esmu redzējis daudz.
Pagaidām, nekas neliecina jums par labu. CIK gadu jau šis topiks ir?

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: JānisQ (178.16.22.---)
Datums: 11/02/2015 09:30

Diskusija ir iebraukusi auzās. Ja atgriežamies pie tēmas, Rossi hot-cat reaktoru veikmsīgi replicējis profesors Parhomovs, kurš samērījis COP=2.39 [www.youtube.com]
Drīz var sagaidīt vēl vairāk replikāciju. Uz šo brīdi jau var droši teikt ka LENR ir fakts, atliek tikai uzkonstruēt reaktorus kas ir stabili, droši un lēti ekspluatācijā.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 11/02/2015 13:52

Nav auzās, jo minētais tieši atbilst fantastikai. Tas ka Rokfellera klans pārņemis E-CAT savā kontrolē, liek domāt, ka tā arī būs....STOP krāns slepenības aizsegā. Tikai, ja kāds slepens aprēķins pasaules merogā ļaus TO palaist apritē. Tas ka kāds atkārto ekperimentu, vēl nenozīmē Urāāāāāāāāā. Ir jāsasniedz ieviešanas kritērijs un tikai tad viss notiks. To saprot arvien vairāk fiziķu-eksperimentatoru un internetā neslēpj savus petījumus un secinājumus.........

Pašreizējā: 10 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **      **  **        ********   **    **  **        
 **  **  **  **        **     **  **   **   **    **  
 **  **  **  **        **     **  **  **    **    **  
 **  **  **  **        ********   *****     **    **  
 **  **  **  **        **     **  **  **    ********* 
 **  **  **  **        **     **  **   **         **  
  ***  ***   ********  ********   **    **        **  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727