UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 6 no 14
Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vienstāvs (212.93.96.---)
Datums: 10/05/2013 16:47

Ja izraujot rozeti, špannungs izejā pazūd, tad varētu būt dēļ starpvijumu kapacitātes:

Ja nepazūd, tad toč kosmoss...

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: neelektriķis (91.193.65.---)
Datums: 10/05/2013 16:47

Varbūt ampērus arī pamērīji? Tie droši vien tiecas uz 0, un neko reālu pie tā lādētāja nepieslēgsi.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: v_t (78.84.88.---)
Datums: 11/05/2013 20:15

pieslēdzot mikro ampērmetru, uz sekundi, divām kaut kas mazs parādās, un tad aiziet uz nulli.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (77.38.137.---)
Datums: 13/05/2013 18:41

Te rakstiņš Krievijā par e-cat tēmu: [www.pravda.ru]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: v_t (78.84.88.---)
Datums: 14/05/2013 12:41

ja/kad šitāds aparāts par 500 zaļajiem parādīsies, tad es to iegādāšos cik ātri vien iespējams un no ss atstāšu tikai siltā ūdens bunduli, pateikšos tam par uzcītīgo kalpošanu, un atdošu puikiem preparēšanai.

no visas sirds vēlu brašajam itālim labu veselību, daudz radošu gadu un panākumu visās dzīves jomās.
tai pat laikā jāteic, ka tas ir visai pārsteidzoši, ka viņam nav noorganizēts kaut kas nejaušs un traģisks, zinot to kādas izmaiņas tas nesīs enerģētikā.
vai tā ir ogļūdeņradnieku neticība projektam vai skaidra pārliecība, ka kāšana būs vēl lielāka nekā šobrīd?

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (91.188.39.---)
Datums: 14/05/2013 12:59

Domāju, ka tiek organizēta pilna šā produkta kontrole...un kas kontroletājs? USA! Tas nozīmē, ka liekot lietā monopoltiesības, var regulēt pasaules ekonomiku kā vien vēlās. Un tam jau ir tālejošas sekas...........Vienīgā cerība, ka kāds no tūkstošiem eksperimentētāju arī atklās noslēpumu un palaidīs "maisam" galu vaļā. Vai arī pēc produkta nonākšanas tautas rokās, tiks "uzlausts saturs" un sāksies pakaļdarinājumu nekontrolēta ražošana. Bet ko darīs tās valstis, saimnieki, īpašnieki, kas pelna uz gāzes, naftas, kokmateriālu, degslāņa...un cita degmateriāla pārdošanu pasaulei. Viss var būt kājām gaisā.Tas tak redzams, ka peļņa un tautas izdzīvošana ir balstīta uz šo zemes izrakteņu rēķina. Ja tādu nav...tad narkotikas. Ko darīs tad, kad strauji kritīsies cena šiem produktiem?

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: v_t (78.84.88.---)
Datums: 14/05/2013 14:36

nu, tautām arī šobrīd no naftas un gāzes atlec tik vien kā izdzīvot. citur nedaudz labāk, citur ne tik ļoti.
jahtas un futbola klubi pieder vien dažiem.
iespējams, ka mērķis ir atsēdināt uz pauzes kādu konkrētu vietu uz planētas, piemēram krieviju.
psrsam jau palīdzēja sabrukt trīskārtīgi pazeminot naftas cenu.
dzīvosim, redzēsim.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: m. (81.198.30.---)
Datums: 14/05/2013 16:44

Plastmasa nekur nepazudīs

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Jānis6 (195.13.191.---)
Datums: 20/05/2013 10:38

Beidzot zinātnieku reports ir klāt [arxiv.org]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 10/07/2013 18:22

Jaunumi šajā jomā: Neatkarīgs no izgudrotāja- autora ražotājs uzsācis E-CAT ražošanu, un kā liecina komentāri, tas nozīmē, ka bez autora arī E-CAT būs pieejams pasaulei, ja "Kāds" apstādinās šī fantastiskā enerģijas avota ienākšanu cilvēces lietošanā.....Avots te: [ecatreport.com]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 04/02/2014 20:22

E-CAT lielu jaunumu nav.....klusums pirms vētras???? Bet nu nācis klāt konkurentu jaunums, salīdzinoši tajā pat jomā: Superliela enerģija no ūdens, ko izstrādājusi, un tikko publiski arī nodemonstrējusi kompānija BlackLight . Tikko nopublicēts zinātniekiem domāts demonstrējuma video:
[www.blacklightpower.com] kas tas tāds ir: [www.blacklightpower.com]
Un tā efekts, izmaksas ir:

Ja tas tā turpināsies....un tiks ieviests...tad naftas produktu dzinējiem, dārgās elektrības ražotājiem būs "jāmainās". Tāpat jau izskan ziņas, ka mūsdienu "mājas meistari" sparīgi metušies šajā jomā, un diez vai ilgi kāds spēs "TO" noturēt noslēpumā, tā saglabājot "pasaules" monopolu. Ko darīs Latvenergo un citas starpkompānijas? Būsim gaidīt, bet liela cerība atkal ir. Rūpnieciki risināma enerģijas krīzes likvidācijas cerība!

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Eziss (178.16.22.---)
Datums: 08/02/2014 22:35

Super!!!
Komentāri liecina par sabiedrības vispārējo stulbumu un eksakto zināšanu/ fizikā, ķimijā utt./ trūkumu.Par Rx norādīto linku.
Visi elš kā itālis demonstrē 30-50 gadu vecas punktmetināšanas iekārtas darbību, pavadītu ar muļķīgu un nesakarīgu komentāru. Šādu batonu var pasniegt bērnudārzā. Vai 30-40gadnieki prātu izkūkojuši, vai arī tā nemaz nav bijis? Iespējams klātesošie tik arhaisku verķi vienkārši nav redzējuši, kurnu vēl kā tas darbojas. Pārsteiguma efekts. Varbūt itālis arī ir pārsteigts un sāk buldurēt muļķības par brīnumu?
Ar šādu verķi 40 gadus atpakaļ metināju korpusus paštaisītai elektronikai. Tagad vecis ar šādu superbatonu pelna miljonus, sameklējis naudīgus pensionārus-investorus. Brīnumi nenotiek. Onka neko neražo un arī netaisās to darīt. Nekā jau reāla tur nav, ja neskaita lūžņos atrasto verķi un dažus lcd displejus/ arī atrasti turpat/. Nepietiek ar zinātnisku terminu nesakarīgu buldurēšanu realitātes radīšanai. Publikai kaifs un realitātes sajūta!?
Varbūt viss ko rakstīju ir tikai joks, bezspēcībā pret revolucionāro proletariātu- jaunas pasaules kārtības cēlāju? Jūtos nedaudz vainīgs apšaubot jaukās un bezrūpīgās nākotnes vīzijas.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: eess (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 11:57

Esmu sens šī portāla lasītājs un reizēm arī komentētējs. Brīnos, kur tādi domājoši cilvēki kā Rx vēl tic pasakām par to Ecat. Šmauklis Itālis sprauž batonus un slēpj elektrības vadiņu ko pieslēdzis savam "brīnumam", bet naivie sapņotāji tik noelšas gaidās. Veči esiet reāli, pasakas nenotiks. Un nevajag te tagad par sazvērestības teorijām stāstīt, ka "viņam jau naftas kompānijas neļauj", esiet pieauguši reiz.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: slēpnis* (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 14:50

Esmu veselīgs skeptiķis šajā jomā, bet domāju, ka kādreiz tiks atrasts vēl kāds veids kā tikt pie enerģijas. Tāpat tiks pievinnēta gravitācija ierobežotās vietās, lai nav visādi sarežģīti pacēlāji jāizmanto. :D Kādreiz arī nevarēja iedomāties, kā enerģiju var pievadīt bez visādu vārpstu, siksnu un zobratu palīdzības. Nerunājot nemaz par pārvietošanu lielos attālumos. Bet, galu galā atklāja elektrību un atrisināja šo un daudzas citas lietas. Varbūt kaut kas tiešam notiek arī tagad un mēs būsim liecinieki, kā tas principiāli mainīs sadzīvi un daudz ko citu. Lielāki vai mazāki atklājumi notiek ik dienas, Pirms 50 -60 gadiem pasaule bijja citāda un neviens lielais fantasts nespēja paredzēt nākotni t.sk tranzistora izgudrošanu , tāpat mēs nevaram paredzēt, nākotnes pārmaiņas, bet neapšaubāmi tādas būs. :)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Eziss (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 22:19

Slēpnis....Pie visa sasniegtā cilvēce nonākusi ar intensīvu darbu, krājot zināšanas. Katrs izziņas un prakses solis sekojis loģiskā kārtībā. Fantastiski atklājumi, neticami notikumi ir tikai neizglītota pūļa un veiklu manipulatoru mijiedarbības sekas, cilvēkam patīk šovi. Daļēji nekā slikta tur nav, izglītojoša izklaide. Tranzistora eksistences teorētiskā un praktiskā iespējamība jau tika pierādīta pagājušā gadsimta sākumā. Pārsteigums bija pūlim. Kaut kāds tur 50- gads nebūt nav tā dzimšanas gads. Salīdzināsim ar cilvēka dzimšanu, deviņus mēnešus mēs viņu neredzam. Tas nenozīmē ka viņa nav. Visi slavenie fantastikas rakstnieki, vismaz kurus mēs pieminam, bija ļoti izglītoti, ar asu domāšanu apveltīti cilvēki. Viņi pārzināja jaunākos sasniegumus zinātnē un tehnikā, bija draugos ar sava laika personībām dažādās jomās. Var apbrīnot šo rakstnieku spējas apvienot atsevišķu zinātņu sasniegumus loģiskās struktūrās, kuras vēlāk redzam realizētas dzīvē. Tāpat ir ļoti daudz dažādu sapņu kuri dažādu iemeslu dēļ nav realizēti. No otras puses zvaigžņu karu romānus var sarakstīt jebkurš idiots, instinkti mums visiem vienādi. Pēc laiciņa pūlis auros- viņš jau to paredzēja. To Slēpnis- elektrība bija pazīstama jau kaut kādā babilonijā, pagājuši tūkstošiem gadu līdz mūsdienu līmenim. Nav nekādu brīnumu pilnā šā vārda nozīmē, un arī nebūs. Viss sasniegtais ir saistīts ar dziļu savstarpējo loģiku..Tikko jūsu uzskaitītie "brīnumi" liecina par Jūsu pasaules uzskata, arī zināšanu, apšaubāmo līmeni. Neņemiet ļaunā. Iedomājaties- esmu viens uz salas. Cik ilgi cilvēks tur izdzīvos, vai spēs ko izgatavot no lietām kuras tam ir apkārt ikdienā. Vispār mums strauji zūd realitātes sajūta. Veikalā viss kārbiņās. Mēs praktiski vairs nezinam kas lietās ir iekšā un kā tas viss darbojas. Ir tikai podziņas un džoistiks, kā spēļu konsolei. Zaru būdā ari negribas dzīvot.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 22:27

Lai gan Eziss paskarbi uzrakstīja tomēr grūti nepiekrist. Galvenais visā šajā tik tiešām ir tas, ka superideju pamatā ir fundamentālās zinātnes atklājumi, kuri notiek krietni agrāk pirms pielietojuma. Tagad arī piemēram tiek atklāti bozoni un higsi, bet līdz to praktiskajam pielietojumam ir vēl ilgāks laika ceļš. Prakstiski neticams ir variants, ka varētu notikt otrādi vai arī, ka kāds vienlaikus spēj atklāt fundamentālu novērojumu un paralēli tam to jau ieviest praktiskajā dzīvē. Izslēgt brīnumus nevar, bet brīnums ir ļoti mazas varbūtības piepildīšanās. ;)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 22:45

Jā kāds saka ka viss jau izgudrots, tad tie ir lieli maldi. Ja kāds tā spriež, tad tas tikai liecina par viņa prāta aprobežotību. Aizsākot šo tēmu, vēlējos tikai parādīt, ka pasaulē notiek lietas, kas var mainīt pasaules ekonomisko situāciju, cilvēces attīstību...vai pat veicināt postu! Atklājot "Džinu", ir jādomā, vai viņa izlaišana no noslēpuma, nesīs labumu. Klāt vēl suprcīņas par Naudu, Varu. Atklājumus var atklāt ar fantastiku darbu, līdzekļiem un arī ar meistaru "Gadījums". Ticība šajā gadījumā nav nekas..........Jāseko notikumiem.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 22:56

Eziss jau nesaka, ka ir viss atklāts - stāsts par to, ka šādām brīnumiekārtām darbības pamatprincipam visticamāk būtu jābūt jau labi zināmam fundamentālajā zinātnē. Tieši tā arī ir kā Eziss raksta par to intensīvo zināšanu vākšanu un audzēšanu. Nav reāli mūsdienās spēlēties ar molekulām un cerēt uz enerģētisku brīnumu - tur ir ellīgi liels darbs, laiks un dažādu apakšnozaru sadarbošanās.

Galu galā mēŗkis jau nav aizliegt kādam izgudrot un reklamēt, runa ir par līdzcilvēku naudu ko atdot šaubīgiem pasākumiem.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (178.16.22.---)
Datums: 26/02/2014 23:17

Jaunu materiālu izgudrošana rosina tos pielietot...Kā piemēram neodima magnētu strauja ieviešana rada jaunu ģeneratoru, dzinēju ēru. Pat tie motoriņi, kas nonāk apritē, pārsteidz ar savu jaudas-masas-izmēru . Tā piemēram 17 gramus smags motoriņš ir ar jaudu 60W !!!!! Nupat kā publicēts jaunā materiāla pieteikums: Palasiet paši, kādas iespējas tas paver: [subscribe.outsiderclub.com]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: slēpnis* (178.16.22.---)
Datums: 27/02/2014 08:32

Absolūti neapstrīdot Ezis teikto, tomēr ir zināmi pietiekams skaits gadījumi, kad ir izdarīti atklājumi arī nejaušības iespaidā, tieši, kā saka, spēlējoties ar molekulām.

Turklāt, kā jau te rakstīts [www.pravda.ru]
šis viss arī nav gluži tukšā vietā. Reku tie paši krievi jau no 80tajiem kaut ko tajā virzienā baksta.

Pašreizējā: 6 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **    **  **     **  **     **  ******** 
 ***   **   **  **   ***   ***  ***   ***  **       
 ****  **    ****    **** ****  **** ****  **       
 ** ** **     **     ** *** **  ** *** **  ******   
 **  ****     **     **     **  **     **  **       
 **   ***     **     **     **  **     **  **       
 **    **     **     **     **  **     **  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727