UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Dienas jautājums :  Building.Lv Forums

Pašreizējā: 12 no 14
Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 14:28

v_t Wrote:
-------------------------------------------------------
> "vienkārši kategoriski neskatos" - šis,
> protams, ir labākais izziņas veids. tas ir
> analogs izteikumam: lasījis neesmu, bet viedoklis
> man ir.

Visas pazīmes apliecina, ka tas ir 99.9999999% spams. Izgudrojumu/zinātnes tēma, ko iesaka building foruma apmeklētājs, Youtube kanāls, maz skatījumi, kandidat nauk, illuminati. Viss - šī kombinācija dod slēdzienu neveltīt laiku - ja tevi interesē detalizēta motivācija "lasījis neesmu, viedoklis ir". Principā jau pietiek tikai ar illuminati, lai izdarītu slēdzienu. Spams ir jāatpazīst - jo ātrāk jo labāk cilvēkam. Spams ir kā kancerogēns piesārņojums mūsu informācijas vidē, tas kā vēzis atņem laiku un resursus. Tev nepietiktu ar mūžību savas dzīves lai iepazītos ar visu spamu kas ir saražots, kur nu vēl to kas būs. Cerība, ka šajā spamā būs pasaules mēroga atklājums ir daudz mazāka kā piedalīties lielākajās pasaules loterejās. Cilvēku, kurš var likt likmi uz tik mazu varbūtību par kritiski domājošu nosaukt nav iespējams.
Savulaik man bija jāizstrādā viens nolikums, kur cita starpā bija jāieliek punkts par mūžīgajiem dzinējiem, jo štelle tāda, ka tādi apsēsti cilvēki reāli pie mums ir - tie ir kādi 5-10 cilvēki, kuri ar saviem murgiem ilgus gadus terorizē dažādas iestādes un organizācijas. Kā tagad atceros vienu vīru. Pagājuši kopš tā brīža kādi 10 gadi gan jau, un netīšām sanāca viena saruna ar ārlietu ministrijas darboni un es pēc apraksta atpazinu šo fruktu. Kad precizēju - jā, tas pats. Tie ir slimi cilvēki. :)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: v_t (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 14:44

jā, te prasās pēc precizējuma.
zināmas tās ir speciālistiem un pateicoties "izredzētajiem" nav pieejamas plašākai publikai.

man personīgi nav iebildumu, ja kāds sevi uzskata par mērkaķa pēcteci vai ēdenes projekta produktu.
teorētiski iespējamas arī vēl trakākas lietas.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 15:36

Ir sārņa un patiesā informacija. Kas ir kas, ir katra varā spriest un attiecīgi nolikt pie vietas....Bez tās neiztikt, tieši tā pat kā līdz šim neiztika. Citu variantu nav! Tieši tāpat kā ar Jebkuru informāciju: Tā var būt patiesa, puspatiesa, melīga, apzināti melīga... Ko kur ielikt, un vai vispār likt ( nav nekādas intereses...), ir jau atkarīgs no pasaules uztveres radošuma, analīzes- sintēzes spējām. Intuīcijas, priekszināšanām, uzdrošināšanās pārkāpt aizspriedumiem un t.t.t.t. Kā piemērs: 1980 gadā beidzu Radio fakultāti. Mācīja tuvu tam, kas bija sasniegts teorijā, praksē. Kaut kāda skaidrība bija iegūta. Fizikas pamatlikumi, kurus parkāpt nu nekādi....Kā piemēram, viena TV kanāla parraidei ( no Maskavas...) bija jaatvēl 1920 parasto telefona sarunu kanāli ( josla 300-3400Hz) Jeb blīvēšanas aparatūra K1920. Tagad šajā spektrā var parraidīt 64 TV kanālus tādā pat ( pat augstakā!) kvalitātē. Un tagad pa vienu pāri, sakaru kabelī, ( varēja tikai sarunāties telefoniski) kas pienāk abonentam vairāku kilometru attālumā, var pārraidīt 5Mb informatīvo signālu , kurā jau ir arī TV kanālu skatīšanās iespējas. Runā par 10Mb aparatūras iegādi... Tātad: varejām tikai sarunaties...nu skatāmies TV! Arī tad domāja, ka tā nevar būt, jo nevar būt nekad ....Teorija aizliedz! ( joslas platuma un parraidāmās informācijas teorija) Bet tika atklata Jauna teorija, tehniskās iespējas un...Var! Tas protams nesaka, ka vecā teorija bija nepareiza...bet jaunā iet tālāk, jo ir cilvēki, kas uzdrošinās iet. Pārvarot skepsi, neticību, jā, pat azartisku antagonismu un pat naidu.Viss notiek, ticam tam vai nē. Es iepazīstos, analizēju un arī tajos sārņos saskatu jaunrades, radošuma, izziņas neierobežoto varēšanu!

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 17:11

Rx, starp citu, tu jau esi nočekojis Adgexa lukturus? :) Labāk nepērc. Neuzlādējas.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 17:40

Šeit viens aktīvists kaut ko ir apkopojis par šo afēru.
[www.metabunk.org]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 18:42

Kāpēc tā ir? Nauda nesmird no vienas puses, un "kāpēc izlaist naudu no savas kabatas pa velti no otras puses, kāpēc nenopelnīt maksimālo piķi ?". Un kāpēc ļaut citam nopelnīt to, ko vari pats?. .Ja ADGEX būtu "gudri", tad atklātu sava patenta būtību...un pasaule būtu aplaimota ar jauno izgudrojumu: Bet nē...noslēpums. Nu un tad tā arī ir, kā ir. Tieši tā pat kā FREE energy izgudrotājiem...viens ceļš uz...kapiem un informācija zudusi. Pat centieni atklāt noslēpumu jau pirmajā solī sastopās ar.....noslēpumu! Nekompetenta skaidrojuma, nepilnīgas informācijas teikšana ir slimība kas ir jāizslimo visai cilvēcei. Tā tas būs.Pēc piemēriem nav tālu jāskatās. Kaut vai politika, kas jau savā vārdā šo principu satur. Arī cita "politika" tam seko. Domāju ka zināt, ka visi biznesi tiek veikti "noslēpumā ". Atklātībā parādās daļa no pieļaujamā. Pat te, forumā, daudzi domā, ka atklājot savus knifus būs zaudētāji, jo ...klientu skaits, Nauda aizies citam. Un secinājums: tādēļ "dimants" jāmekļe arī pelavās, jo ne visi to redz, ka izmetuši, un ne visi redz, ka tas tur ir.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Didzisp (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 18:44

Rx, nu par tām 64 SD TV programām, vienā sakaru kanālā, Tu bišku pārspilē. Tais laikos viens radioreleju līnijas kanāls bija liekas 36MHz plats un arī šodien tajā var palaist tikai vienu 4K televīzija programu. Jā tā ir augstas izšķirtspēja stelevīzija, bet tagad jaunie televizori jau uztur tādu bildes kvalitāti. Vārdu sakot, nekāda progresa nav- viens kanāls, viena programa :) labi, tas tā pa jokam. Skaidrs, ka tehnoloģijas mainās un visvairāk mēs to izjūtam mobilajos sakaros un internetā.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 19:05

Tu domā, ka Adgex tirgo neuzlādējošos lukturus tāpēc, ka īstos un tie kuri strādā viņi neizlaiž no rokām? Nav slikta versija priekš biznesa. Es nopērku vienu lukturi, nestrādā; viņi saka - noslēpums, gribi īsto - maksā vēlreiz. :) Un tad vēlāk Adgexa vadība nomirst (juridiski protams) un noslēpums aiziet kapā. Monty Phyton scenārijs.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 19:31

Jā, pāršāvu pār strīpu...Tikai 12TV viena kanāla vietā. Bet...kas var zināt, kas būs pēc laika, vai jau ir, jo noslēpums.
Padomju laikos bija divas TV pārraides saites ar "Maskavu": Pa zemes kabeļiem ( K1920) un radio releju līnijas. Par joslu platumu releju līnijā nezinu tagad,..aizmirsu. Bet 12 kanāli jau ir "baigā" revolūcija, tieši tāpat kā, 1975 gadā lasot par šķidrajiem kristāliem, kas paliek tumši- gaiši , ja iedarbojās uz tiem ar elektrisko strāvu. Jau vēlāk parādijās pulksteņi. Un tad domas par krāsām....Un LED, maigi zaļā krāsā, sarkanā, dzeltenā. Tad OOO, zilā! Un kas tagad? Kilometru spīdināmi LED prožektori, lāzerdiodes ar griešanas jaudu, optiskie vadi, kas bija sapņos , t.t.t. Un vēlāk jau SAT galviņas...lietota žiguļa cenā ( 100-120 dolāri!). Pašbūvētas SAT antenas, uztvērēji. Nemaz jau nerunājot par datoru attīstību, no milzīgām skapju iekārtām līdz ...planšetniekam, telefonam.. viedpulkstenim. Un kā ar TV tehnoloģijas attīstību? Nav progresa? Un displeju ekrānu kvalitāte, gabarīti, parametri...Arī nav attīstība?
Tas viss bija sapņos kādiem, tāpat to apgāza, ka nevar būt, un ...tagad tāda pavisam ikdienišķa lieta. Jāmācās no pagātnes. Tā parāda, ka pat visneiedomajāmākās lietas ir reāli radāmas. Ko cilvēks var sapņot, to principā viņš var realizēt, tuvākā vai tālākā nākotnē...ja pats sevi neiznīcinās.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 19:55

Pārliecinošas informācijas, ka ADGEX lukturīši nestrādā, tā kā pateikts, nav. Tie pāris video apskati ir vienīgie? Vai tad pa šo laiku nav Tauta iegrābusies, 100 dolāri pazaudēti...un tad bija jābūt bļaušanai un visam internetam, saistībā ar ADGEH falšo darbu, pilnam. Nav tik vienkārši.... Ir viens neapskatīts jautājums: Tiešām pilna šī lukturīša uzbūve. Pilna! Viens teicās, ka ir kautkāda "patentēta" platīte, otrs saka , ka nekā nav, slēdzis parastais, bet vai parastais? varbūt kapacitāte paliek? Uzmanību būtu arī jāveltī teikumam: Speciāli akumulatori. Arī tajos var būt kaut kas apsplēpts. Bija informācija par to supertruper īpašībām... Un ja ņem Bedīnī eksperimentus ar impulsu akumulatoru uzlādi, par ko var pārliecināties viņa video ( Falšš...????), tad ar impulsiem var arī tos lādēt, kaut gan teorija saka: Impuls īss, un tajā enerģija ir tik, cik laukums. Laukums niecīgs. Enerģija arī. Bet ja pieņem ka šī enerģija strādā kā "trigeris" kas uzvelk ķīmiskos elementus? Sapņot nav liegts!

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 20:24

Nedomāju, ka tur baigi daudz to lukturu pircēji bija. Paskaties internetā kur var tos lukturus nopirkt - tās ir kaut kādas kreisās mājas lapas ar minimālu audienci. Visa reklāma arī vecmodīga un free energy saitos. Nav jau tā publika tur tik daudz un tie paši nabagi. Rezultātā arī atsauksmes ir maz negatīvās un man šķiet ka tā acīs nelec arī tās pozitīvās. Būtu cilvēkiem lielāka interese, tad varbūt arī būtu pasūtījuši ķīnā kaut kādu tūnētāku lukturi, šobrīd bez liela čakara lukturis parastais. :) Pašiem jau viņiem arī nekāda dižā aizstāviba nav, nu nestrādā, atsūtīsim citu - īpaši nestreso un nepretojas. Viņiem ir SEO optimizētais web ar n-tajām savām lapām un ar to pietiek, lai pa kādam krisim noķertu.

Nu un viņu otrais bizness ir akciju pārdošana, bet domāju, ka tur arī diez ko daudz jau naudas nav ievākuši. Kaut gan zināt jau to nevar, jo viņi varēja arī tās akcijas kaut kādā citādākā veidā izplatīt nevis caur tiem pašiem saitiem kā lukturi.

Ja paskatās, tad var redzēt, ka viņi arī tirgo autoakumulatorus - nu arī high tech. Vēl kaut kāds ģenerators tur ir, bet neredz ka to var nopirkt. Īsāk sakot pa maziņam, bet stabili naudu pelna - paņem kaut kādu preci no ķīnas uzliek savu logo, bišķi parullē pa youtube un free energy saitiem un patirgo tad šo un tad to, ja vēl caur akcijām kaut kas ienāk, tad arī maizīte.

Vārdu sakot lēts bizness. :)

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Vilnis_Radio (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 20:28

Bet tu Rx esi viņu zelta klients. Es par tādu adgex mūžā nebūtu dzirdējis, ja tu nebūtu te iepostējis. Vienkārši viņu reklāmas ir "alternatīvās patiesības saitos", kuri praktiski nepārklājas ar normālo webu, līdz ar to ierindas cilvēki piedzimst un nomirst un par adgex nekad neko neuzzina..

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 20:39

Nav pēc "tā sauktajiem falšajiem lukturiem" nekas apstājies: ģenerators ar 2,5kW pārpalikuma enerģiju (???), siltuma ģenerators ar 400% lietderības koeficientu (COP=4 ??). Jā. Tā sakot vai nu spēle, vai patiesība. Laiks rādīs. Te savilkums: [www.adgex.ru]

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 11/03/2016 20:57

Vilni: Es esmu nenormāls, Jo domāju savādāk kā citi. Es neesmu ne viņu sūda ne zelta klients. Vienkārši sekoju jaunumiem. Es neatšķiru normālos no nenormālajiem web, jo visu var ģenerēt cilvēks. Līmenis webam jau atkarīgs no naudas un web radītāja talanta un zināšanām. Ne visi, kas ir arī savā ziņā gudri, spējīgi taisīt- uzturēt web , vēl vairāk: normālo web. Es esmu sapratis vienu:" iepazīstoties ar kāda censoņa dzīves laikā savākto atklāsmi, secinājumiem, pieredzi, es vinnēju milzīgu laiku, lai pats līdz tam nonāktu. Atliek paņemt, vai atmest, kas ir jau vienkāršāk un iet tālāk! Tā arī top "zinātne" mūsdienas, jo visas dzīves garumā "jaunais" veido tikai kripatiņu, bet viss pārējais ir zināšanu salikšana vienkopus! Un tagad, interneta laikmetā tāda darbošanās ir "bums". Tāpēc arī skolu sistēma nezin ko darīt, kā tālāk mācīt, lai nav šī dublēšanās. Ko turēt noslēpumā un tikai skolā mācīt...Un tā paliek arvien mazāk. Atliek vien "iemācīt" pamatus domāšanai, saprašanai, kas ir kas, un kā, kāpēc notiek, kur meklēt, kā saprast." Jeb īsumā: iemācīt piegājienu visām ar dzīvi saistītām lietām. Ne velti zināms, ka bērnībā rodas iedīgļi tālakai dabības sfērai un dzīves uztverei tādā, vai citādā formā.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: binary (85.10.211.---)
Datums: 14/03/2016 06:40

v_t Wrote:
-------------------------------------------------------
> man personīgi nav iebildumu, ja kāds sevi
> uzskata par mērkaķa pēcteci vai ēdenes
> projekta produktu.

Par ko tu pats sevi uzskati? Par citplanētiešu pēcteci? Vai par virtuālu radījumu? Vai par gēnu inženierijas brīnumu, kurš dzīvo virtuālā realitātē? Par ko? Nu tā godīgi.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: vārds (85.10.211.---)
Datums: 14/03/2016 11:49

Vēstures pieredze liecina, ka gandrīz visus lielākos zinātniskos atklājumus vienlaikus pasaulē veic vairāki zinātnieki dažādās vietās. Pēc tam bieži ir strīdi, kurš tad bija pirmais.
Ja crapexa akumulatorus ir izgudrojuši tikai šie vieni un nevienam citam pat prātā nevar ienākt kādā veidā tas viss strādā, ir diezgan nopietns pamats uzskatīt, ka tas viss ir feiks.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 14/03/2016 13:03

Interneta laikmetā jauna atklāšana piedalas milzīgs skaits eksperimentatoru un teorētiķu. Katrs kaut ko mēģina, saprotot vairāk vai mazāk. Pat tikai iepazīstoties ar mazajiem veiktajiem soļiem, var izdarīt secinājumus, vai arī meģināt tos atkārtot. Zināma mērā ļoti kaitina nekompetentā video un lietu skaidrošana un parādīšnana, diletantisku piegājienu, bez shēmam....Vārdu sakot feikam ļoti atbilstoši materiāli. Bet ir arī ļoti labi materiāli, skaidrojumi kas un kā, ar shēmām un daudzu stundu audio apspriešanām. Pie kam, ar šo paveikto eksperimentu atkārtošanos no citu autoru puses. Viens no pedējiem pat ticamiem eksperimentiem- funkcionējošām iekārtām veikts ap 2015 gada sākumā: Divu jaudīgu transformatoru slēguma shēma, ar rezonases kontūru starp šiem transformatoriem, speciāli skaņotiem, ar atgriezenisko strāvas vadības saiti, kas ražo pat 100 reizes lielāku jaudu kā tērē...Ir lielas aizdomas, ka ar kontūra rezonanses izmantošanu tiek veikta energijas saņemšana no "nekurienes"- "ētera" tā sakot".
Ir video intervijas, kur tiek apgalvots ka ar 200w patēriņu tiek apkurinātas mājas...Lielas aizdomas uz to, ka ir atklāta metode reaktīvās komponentes pārvēršanai aktīvā. Bet reaktīvo iegūst ar rezonanses kontūru palīdzību. Tūlīt birs komentāri? Nu protams..............

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: R&R (85.10.211.---)
Datums: 14/03/2016 13:51

Rx Wrote:
-------------------------------------------------------
> Vilni: Es esmu nenormāls, Jo domāju savādāk
> kā citi. Es neesmu ne viņu sūda ne zelta
> klients. Vienkārši sekoju jaunumiem. Es
> neatšķiru normālos no nenormālajiem web, jo
> visu var ģenerēt cilvēks. Līmenis webam jau
> atkarīgs no naudas un web radītāja talanta un
> zināšanām. Ne visi, kas ir arī savā ziņā
> gudri, spējīgi taisīt- uzturēt web , vēl
> vairāk: normālo web. Es esmu sapratis vienu:"
> iepazīstoties ar kāda censoņa dzīves laikā
> savākto atklāsmi, secinājumiem, pieredzi, es
> vinnēju milzīgu laiku, lai pats līdz tam
> nonāktu. Atliek paņemt, vai atmest, kas ir jau
> vienkāršāk un iet tālāk! Tā arī top
> "zinātne" mūsdienas, jo visas dzīves garumā
> "jaunais" veido tikai kripatiņu, bet viss
> pārējais ir zināšanu salikšana vienkopus! Un
> tagad, interneta laikmetā tāda darbošanās ir
> "bums". Tāpēc arī skolu sistēma nezin ko
> darīt, kā tālāk mācīt, lai nav šī
> dublēšanās. Ko turēt noslēpumā un tikai
> skolā mācīt...Un tā paliek arvien mazāk.
> Atliek vien "iemācīt" pamatus domāšanai,
> saprašanai, kas ir kas, un kā, kāpēc notiek,
> kur meklēt, kā saprast." Jeb īsumā: iemācīt
> piegājienu visām ar dzīvi saistītām lietām.
> Ne velti zināms, ka bērnībā rodas iedīgļi
> tālakai dabības sfērai un dzīves uztverei
> tādā, vai citādā formā.

Tas viss baigi gudri pateikts, bet kā tas cilvēks sākumā, būdams bez sajēgas, sapratīs, kura informācija ir īsta un kura reklāmas muļķības vai apzināta dezinformācija? Kā viņš atlasīs tos ~5%?
Agrākiem talantiem to nodrošināja privātskolotājs un mācīšanās mājā....?(Raiti...)...

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (85.10.211.---)
Datums: 14/03/2016 14:10

Bez kautkādas sajēgas var iepazīties ar parādīto, ņemt vērā, pārdomāt, mēģināt saprat savu zināšanu apjomā, secināt: noliegt vai mēģināt kaut ko no tā paņemt un atlikt atbildi uz vēlāku laiku, jo "kaut kas tajā ir". Tāpēc jau ir uzpeldējis jautājums: Ko skolā mācīt? Kā mācīt. Zinu, ka ļoti daudzi mūsdienās dzīvo pēc principa: man nekad formulas, fizika, ķīmija ...nebūs vajadzīga. Ka tik varu naudu nopelnīt...
Tad arī tādam var pa taisno visu "iepotēt", tieši tāpat kā politiskus spriedumus, vēsturi, tagadnes notikumus un t.t.tt. Mūsdienās liela nozīme ir paša interesēm un pašmācībām. Papīriņa nozīme strauji krīt! Tā vajadzīga žurnālistiem, un tiem, kas dzīvo uz "papīriņu" faktiem, doktora , profesora, akadēmiķa lauriem. Protams, papīriņš jau nozīmē, ka kautko jau zin....Bet dažš labs pašmācību ģēnijs var būt daudz erudītāks un zinošāks savā jomā kā "papīriņa" īpašnieks. Ir interesanta sakarība tam, ka ne vienmēr akadēmiskās zināšanas nosaka radošuma izpausmes. Dažreiz zināšanas neļauj pārkāpt "zināmām lietām" ne soli. Nezinātājs kāpj, un pārkāpj! Un tad parādās kompetenti teicieni: "Tas nevar būt, jo nevar būt nekad!". Japāņiem ir viena metode jaunā izzināšnā: Berniem, kas neko nezin, tiek uzdoti dažadi jautājumi. Un pec tam jau zinošāki speciālisti analizē, vai atbildēs nav sis solis pāri "nevar būt" un tieši ir risinājums. Tāpat liela nozīme radošumam ir pilnīga profesijas maiņa, lai atmodinātu citādu, netradicionālu risinājumu.

Re: Fantastisks jaunums enerģijas jomā
Autors: Rx (62.85.87.---)
Datums: 19/01/2019 17:59

Sen neesmu papildinājis tēmu. Daudz negatīvisma šīs tēmas uztverē.... Normāli. Esam taču "zombēti" iedomāto zināšanu aplokā. Ne soli ārpus tā. Jaunumi ir arī e-cat izgudrojuma realizācijā, par kuru te jau aktīvi diskutēām. Mazliet jāuzgaida, 31.01.2019 noitiks e-cat izražotas komerciālas iekārtas online demonstrācija, 35kW, izmēri 93x40x47 cm: [animpossibleinvention.com] . Laika skala, kas tika darīts ir te: [www.ecathome.eu]

Pašreizējā: 12 no 14


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
  *******   **        **         **         ********  
 **     **  **        **    **   **    **   **     ** 
 **     **  **        **    **   **    **   **     ** 
  ********  **        **    **   **    **   ********  
        **  **        *********  *********  **        
 **     **  **              **         **   **        
  *******   ********        **         **   **        

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727