UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 4 no 10
Re: malkas katla centrāl apsildes pieslēgšana
Autors: Juris001 ()
Datums: 31/01/2010 20:20

Sveiki, atkal es vai pareizi sapratu - ka būtu jataisa pirms katra radiātora ventīļa apvad loks(jasavieno radiātora turpteces truba ar promteces) ? shēmas esmu meklējis bet isti netrodu noderigas - varbūt variet palīdzēt un padalīties ar kādām primitivām noderīgam shēmam ?

par boileri druksu palaboju zimejumu - varbūt šadi būtu labāk ? kā ari ieviesu krānus lai varu vasarā atslēgt radiātoru apsildi.
[myphoto.eu]

Autors: Rx ()
Datums: 31/01/2010 21:22

...tukša runa ja nedzird ko saka.

Datums: 31/01/2010 21:23

tad ludzu atvaino - bet nēsmu sapratis ko saki - varbut vari paskaidrot kā savādāk ...

Datums: 31/01/2010 21:27

Izlasījāt par akumulatoriem? Tur visssssss ir .

Datums: 31/01/2010 21:43

tātad - adbildu uz jautājumu "ja aizgriežu ciet vissus radiātoru ventīļus" - ūdens caur tiem nespēj cirkulēt - tādad jātaisa ir radiātoriem pirms ventiļiem apvadceļš? -lai notiktu cirkulācija sitēma neatkarīgi no ventīļu stāvokļā ? (apmēram tā ka esmu uzīmējis udens silditājam pirms ventīļā apvadcēļu ?)

Autors: aaaa ()
Datums: 31/01/2010 22:03

Rx tev visu laiku liek vispirms lasīt šo, un tad prasīt:
[www.building.lv]

Autors: khe ()
Datums: 31/01/2010 22:11

to:Rx
Re: Jautajums tiem, kam ir malkas katls+siltuma akumulatos.
mēģinu izprast par to trīsgaitnieku, tāpēc pārlasiju citas tēmas. Skaidrs man ir, ka Termovar trīsgaitnieks uzsilstot atver vaļā visus 3 ceļus, tāpēc tam mazajā lokā jāliek regulējošs vārsts. Jautājums: vai ESBE trīsgaitnieks uzsilstot atver visus 3 ceļus, vai atver lielo loku un vienlaicīgi aizver mazo loku?

Datums: 31/01/2010 22:47

Man ESBE termovārsts nav bijis. Bet ja Jums ir, atskrūvējiet to vaļā un papētiet konstrukciju. Bet tīri tehniski nestādos priekšā kā to varētu tehniski skaisti realizēt, jo iekša notiek bīdes kustība.Bet visos mehāniski regulējamos trīsvirzienu vārstos ir rotācijas kustība. Tāpat, ja salīdzina trīsvirzienu un četrvirzienu regulējamus vārstus, katram sava slēguma shēma un pielietojums.

Datums: 31/01/2010 22:56

pēc tā visa izlasīšanas vel nau radusies skaidriba kas nepareizi ... mēģināsu lasīt velreiz - bet varbut tomer var lukt paskaidrot - ko vajg savadak ?

Datums: 31/01/2010 22:57

Meklējoties pa internetu atradu gandrīz tādu pat shēmu kā siltumniekā: [www.atmos.by] Par pareizību atbild ATMOS.

Pašreizējā: 4 no 10

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 ********   **     **  ********   **    **  **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **   **   **     ** 
 **     **  **     **  **     **  **  **    **     ** 
 **     **  **     **  **         **  **    **     ** 
 **     **  **     **  **         **   **   **     ** 
 ********   **     **  **         **    **  **     ** 

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.