UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 7 no 15
Re: Briketes krāsnij. Pieredze.
Autors: andža ()
Datums: 20/02/2012 09:18

aviators, es jau arī nesaku, ka pelnu būtu vairāk, vienkārši tie nežēlīgi put, jo briketes sadeg gandrīz pilnībā un pelni ir ļoti smalki. Tā kā man katla telpā stāv vēl arī darbarīki u.c. štelles, nav patīkami, ka tas viss pārklājas ar putekļu kārtu.

Gan jau nākamajā ziemā tomēr palikšu pie briketēm, tās var sanest iekšā uz diviem mēnešiem un atkrīt staigāšana uz šķūnīti.

Autors: aviators ()
Datums: 10/04/2012 13:31

Nu lūk. Apkures sezona praktiski beigusies. Secinājums pēc divu mēnešu izmantošanas par BIOBRIK briketēm viens - nav adekvātas savai cenai. Karstums noteikti nav lielāks kā bērzu briketēm, plus ir sodrēji, kas nosēžas iekšā krāsnī cukās, lai gan kurtuvē temperatūra ir pietiekama, jo stikla durtiņa, ko šīs briketes vienmēr nokvēpina melnu, beigās nodeg atkal tīra. Finiera briketes tā nedara.

Autors: volodijs ()
Datums: 21/09/2012 20:28

kaads meeginaajis nedaudz piesaut akmenogles, kurinot malku/briketes ?

atradu sraichikaa nedaudz akmenogles, soziem jotulaa vareetu nodedzinaaat pakaapeniski.

Autors: aviators ()
Datums: 09/01/2013 16:25

Šogad sanāca dabūt vienu kubikmetru MDF atgriezumus. Sit pušu visas krutās briketes. Ja brūnās briketes prot arī kvēpināt, tad MDF sadeg izcili pa tīro ar lielisku karstumu. Bet nu diemžēl tas tāds vienreizējs pasākums bija, tur vajag mēbeļu ražotnē strādāt, lai tiktu pie tādiem atgriezumiem.

Autors: noble ()
Datums: 01/04/2013 14:02

Sveiki!
Man arī ļoti patīk finiera briketes. Bet čakarīgi tām braukt pakaļ un cena tāda paliela. Tāpēc meklēju alternatīvu. Galvenais lai tās briketes nesadalās skaidās un tav krāpšana ar brikešu svaru. Biju pagājušo ziemu nopircis briketes pēc SS sludinājuma, tur pat 10.5kg vietā bija nepilni 9kg, plus tās briketes uzreiz uzkārstot pārvērtās par skaidām un nedega (labi ka tikai 20 pakas paņēmu). Tas bija bērzs+alksnis, un patika, kā tās tīrīja dūmvadu (vienīgais pluss).
Cik sapratu no diskusijas labas atsauksmes tām SANGLA briketēm? Kuras labāk ņemt, tās bērzs+egle vai Bērzs+alksnis?

Autors: Jankouzs ()
Datums: 01/04/2013 17:28

Nu es šoziem izmēģināju daudz un dažādas briketes! Finiera kantainās tiešām labas,bet nedaudz tā kā par dārgu,lai pie viņām palikt!paņēmu vairākas reizes Sanglas kūdras briketes nav jau ne vainas,bet putekļainu izdeģu vairāk kā vajag-pieput visa māja katru dienu jāgrābj ārā tie izdeģi nu nezinu ,ja man būtu kačene pagrabā tad varbūt varētu ar viņām ņemties!Pamēģināju arī Sanglas bērzs+egle nav ne vainas,vēl no vairākiem piedāvājumiem pamēģināju dažādas briketes,bet laikam palikšu pie Gulbenē ražotajām bērza briketēm,tās mani kautkā vislabāk uzrunāja,karstumu ar dod labu un cena ar pieņemama ziemā bija pa 80ls,tagat var dabūt pa 72ls izdeģu maz 1 reizi nedēļā izgrāb pelnus un miers,ļoti jau biju domājis ka viņas jaukšu ar sangla kūdras briketēm,bet tomēr laikam nē tie nenormālie izdeģi un putekļi tomēt par traku!

Autors: noble ()
Datums: 01/04/2013 21:49

Jankouzs, par kurām bērza briketēm no Gulbenes iet runa? Nevaru atrast, iedod, lūdzu, papildus info.

Datums: 03/04/2013 10:16

To Noble! Gulbenee razo un vinaam ir izplatiitaajs varu iedot tel.nr.26499058

Autors: MrBadMan ()
Datums: 03/04/2013 21:31

Informācijai, labas briketes ir Amberwood, pie Jelgavas. Kādreiz ir mēģināts. Šamie ražo no ozola un oša skaidām.

Datums: 03/04/2013 22:59

Jā man paziņa ar viņām kurina,esot tiešām ļoti labas-karstums liels,bet atkal tā cena- ziemā maksāja 125ls tonnā!

Pašreizējā: 7 no 15

Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **    **  **     **  **     **  ***   **  **       
 **        **     **  **     **  ****  **  **       
 **               **  **     **  **  ****  **       
 **    **  **     **  **     **  **   ***  **       

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.

Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727