building.lv skaitļos

Lietotāji online8
Aktīvie uzņēmumi18981
Nozares raksti32973
Juridiskie pakalpojumi : building.lv

Juridiskie pakalpojumi

Tiesvedība denacionalizēto namu jomā rit pārāk lēni

Nekustamā īpašuma kompānijas "1st Office" 2007.gada jūlijā veikusi ekspertu viedokļu aptauju ar mērķi noskaidrot, cik lielā mērā tiesas Latvijā ir noslogotas ar prasībām, kas skar denacionalizēto namu īrnieku un namīpašnieku strīdus par īres maksājumiem un īpašuma attiecību sakārtošanu un ko ...

Kredītiestādēm būs VID jāiesniedz informācija par iepriekšējā nedēļā atvērtajiem vai slēgtajiem juridisko personu kontiem

Sākot ar šodienu, kredītiestādēm būs Valsts ieņēmumu dienestam (VID) jāiesniedz informācija par iepriekšējā nedēļā atvērtajiem vai slēgtajiem juridisko personu kontiem katras kalendāra nedēļas otrajā darbdienā.
STATS grupas uzņēmumiem jauna pašu būvēta biroja ēka

STATS grupas uzņēmumiem jauna pašu būvēta biroja ēka

Senajiem latviešiem vasaras vidus bija laiks, kad mājas pārņem jaunais saimnieks. Pirmdien, 30. jūlijā simboliska saimnieka maiņa notiks arī STATS grupas jaunajai biroja ēkai - Rīgā, Bērzaunes ielā 11a.

Nekustamo īpašumu uzņēmumu tīkls "NAI Global" atver pārstāvniecību Baltijas valstīs

Komerciālo nekustamo īpašumu konsultāciju uzņēmumu tīkls "NAI Global" parakstījis pārstāvniecības līgumu ar SIA "Juridiskā grupa 360" Baltijas valstīs, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Informēs par "Stats" uzņēmumu grupas nākotnes plāniem

Šodien plkst.11 Rīgā, Alberta ielā 1, notiks preses konference, kurā tiks sniegta informācija par "Stats" uzņēmumu grupas nākotnes plāniem.

"YIT Celtniecība" paraksta pirmo darbinieku tiesību aizsardzības koplīgumu Baltijas valstīs

SIA "YIT Celtniecība" noslēgusi koplīgumu ar Latvijas Celtnieku arodbiedrību (LCA), vēl vairāk uzsverot atbildīga uzņēmuma nozīmīgumu, akcentējot darbību, kas balstīta uz ieinteresēto pušu - darbinieku, klientu, akcionāru un investoru labklājību un tiesībām.

Par būvniecību Rīgas pilsētā janvārī un februārī

2007.gada pirmajos mēnešos - janvārī un februārī, Rīgas pilsētas Būvvaldē kopumā ir saskaņoti un akceptēti 585 būvprojekti, kas paredz jaunas būvniecības uzsākšanu, rekonstrukcijas, renovācijas un inženiertehnisko darbu veikšanu.