building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19132
Nozares raksti32982
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Būvuzņēmums STATS svin spāru svētkus Tukumā

Rīt, 20. jūlijā SIA "Būvuzņēmums STATS" Kurzemes reģiona būvnieki svinēs spāru svētkus rekonstruētajā ēkā Tukumā, Šēseles ielā 3. Paredzēts, ka ēka tiks nodota ekspluatācijā šī gada decembrī kad būvdarbiem apritēs tieši viens gads.
Lai veiksmīgi uzsāktu būvniecību - Ievads

Lai veiksmīgi uzsāktu būvniecību - Ievads

Privātmājas būvniecība vienmēr saistās ar iespaidīgu un laikietilpīgu dažādu dokumentu saskaņošanu pirms celtniecības, celtniecības laikā, kā arī pēc tās. Dokumentu saskaņošanu iespējams uzticēt profesionāļiem – inženierim, būvuzraugam vai arhitektam – vai arī līdzekļu taupīšanas nolūkā veikt ...

Tokarev Invest pabeigusi darbus pie ciemata Meža Roze izveides

Tokarev Invest pabeigusi darbus pie ciemata Meža Roze izveides; turpmāk kompānija nolēmusi mainīt ārpilsētas kotedžu ciematu realizācijas koncepciju

"PROFS Latvija" turpina attīstīties

2007. gada 14. jūlijā Talsos darbību uzsāka ceturtais SIA "PROFS Latvija" franšīzes veikals "PROFS". Jaunajā veikalā klientiem būs iespēja iegādāties plašu klāstu māju elektroinstalāciju, apgaismes, santehnikas, ventilācijas, siltuma un aukstuma apgādes materiālus, kā arī dažādus instrumentus un būvstiprinājumus.
Būvkompānija "Kalnozols celtniecība" nodod ekspluatācijā "Baltic Logistic Solutions" jauno loģistikas centru

Būvkompānija "Kalnozols celtniecība" nodod ekspluatācijā "Baltic Logistic Solutions" jauno loģistikas centru

Būvuzņēmums "Kalnozols celtniecība" nodevusi ekspluatācijā uzņēmuma "Baltic Logistic Solutions" jaunuzcelto loģistikas centru Rumbulā, kura pasūtītājs bija "Avers Centrs". Jaunā loģistikas centra kopējā izmantojamā platība ir 11 tūkst. kv.m. Veikto darbu apjoms sastāda vairāk kā 6 miljonus latu.
Atvērts  Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

Atvērts Tapro veikals Gulbenē, Baložu ielā 4

7.jūlijā Gulbenē durvis vēra jaunais TAPRO būvmateriālu tirdzniecības tīkla veikals profesionāļiem. Veikals veidots atbilstoši klientiem jau pazīstamajiem TAPRO standartiem, nodrošinot augstu servisa kvalitāti un izdevīgus pakalpojumus strauji augošajā Vidzemē.
Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Arī jūlijā būvniecības nozares aktualitāte numur viens Latvijas novados un pilsētās ir jaunu dzīvojamo māju kompleksu būvniecība, ēku restaurēšana, veco māju nojaukšana. Lūk, svarīgākais, pie kā pašlaik strādā būvnieki.