building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi19132
Nozares raksti32982
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Būvniecības jaunumi Latvijas novados

Arī jūlijā būvniecības nozares aktualitāte numur viens Latvijas novados un pilsētās ir jaunu dzīvojamo māju kompleksu būvniecība, ēku restaurēšana, veco māju nojaukšana. Lūk, svarīgākais, pie kā pašlaik strādā būvnieki.
Dommo Biznesa parks svin spāru svētkus pirmajai ēkai

Dommo Biznesa parks svin spāru svētkus pirmajai ēkai

Rīgai tuvākais biroju, noliktavu, ražošanas un pakalpojumu komplekss Dommo biznesa parks nosvinējis spāru svētkus pirmajai noliktavas ēkai.

Atklās "Būvuzņēmums STATS" celto Dobeles sporta manēžu

6. jūlijā plkst 12:00 uz svinīgu Dobeles sporta manēžas atklāšanas lentes griešanu pulcēsies pilsētas vadība, lielākie uzņēmēji un sporta halles radītāji – projektētāji, būvnieki un darbu vadītāji.

Eksperti: biznesā ir vērojamas krīzes pazīmes

Aptauja starp finanšu un kredītrisku apdrošināšanas nozares ekspertiem, ko veica uzņēmums "Euler Hermes", parādīja, ka Latvijā vairākās biznesa nozarēs ir vērojamas biznesa krīzes pazīmes.

SIA Tapeks un SIA Aile plāno apvienoties!

SIA Tapeks un SIA Aile īpašnieki paziņojusi par iespējamo apvienošanos! Tas, vai šī apvienošanās notiks, ir atkarīgs no Konkurences padomes lēmuma, kurš, kā noteikts likumā, varētu tapt zināms 4 mēnešu laikā, kopš uzņēmumu iesnieguma iesniegšanas brīža, tātad atbildei jābūt zināmai līdz nā...

Noslēgts līgums par Liepājas ūdensapgādes cauruļvadu rekonstrukciju

Turpmāko divu gadu laikā tiks veikta jaunu ūdensapgādes cauruļvadu izbūve labākai Liepājas apgādei ar dzeramo ūdeni, aģentūru LETA informēja SIA "Liepājas ūdens" projektu realizācijas grupas vadītāja Sandra Dejus.

"Latvijas Valsts ceļi" peļņa pērn - 331 533 lati

VAS "Latvijas Valsts ceļi" pērn strādājusi ar 331 533 latu peļņu, kas gada laikā ir pieaugusi vairāk nekā trīs reizes, liecina Uzņēmumu reģistru apkalpojošās firmas "Lursoft" informācija.

Lidostā "Rīga" būs jauns biroju centrs

Starptautiskajā lidostā "Rīga" uzsākti bijušās Latvijas Pasta ēkas rekonstrukcijas darbi, kura gada laikā tiks pārvērsta par mūsdienīgu B klases biroju centru.

Pētījums: Vairāk nekā 60% Latvijas iedzīvotāju mājas celtniecību vadītu paši

Vairāk nekā 60% Latvijas iedzīvotāju mājas celtniecības procesu vadītu paši. Žurnālisti ar pētījuma rezultātiem tiks iepazīstināti preses konferencē, kas notiks ceturtdien, 3.augustā, plkst.11 viesnīcā "Reval Hotel Latvija".