building.lv skaitļos

Lietotāji online35
Aktīvie uzņēmumi19132
Nozares raksti32982
Pakalpojumi darbi : building.lv

Pakalpojumi darbi

Ezerparkā būs vienota, moderna inženiertīklu sistēma

Rīgas pilsētas būvvalde ir apstiprinājusi jaunā rajona Ezerparks inženiertīklu skiču projektu, ko ir izstrādājis SIA "Kārlis".
"NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā

"NP Properties" nodevis ekspluatācijā jaunu biroju ēku Pārdaugavā

Lielākais industriālo parku attīstītājs Latvijā SIA "NP Properties" nodevis ekspluatācijā modernu B1 biroju ēku "NTP Biznesa Centrs", kas ir lielākais kompānijas šobrīd rekonstruētais biroju centra projekts.

Valdība skatīs Ēku energoefektivitātes likumprojektu

Valdība šodien skatīs Ēku energoefektivitātes likumprojektu, ar kuru plānots veicināt enerģijas taupīšanu, kā arī samazināt oglekļa dioksīda emisiju

Drīzumā tiks izsludināti konkursi Ventspils koģenerācijas stacijas būvniecībai

Izstrādājot iepirkumu dokumentāciju Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansētā Ventspils siltumapgādes sistēmas attīstības projekta ietvaros, nolemts koģenerācijas stacijas projektēšanas un būvniecības iepirkumu sadalīt vairākās daļās. Projekta īstenotājs SIA "Ventspils ENERGO" tādējādi vēlas nodrošinā...

Aeroc likvidēs gāzbetona bloku deficītu Baltijā

Vadošais gāzbetona bloku ražotājs Baltijas valstīs un Sanktpēterburgā AS Aeroc International apstiprinājis vērienīgus nākotnes attīstības plānus jaunas rūpnīcas celtniecībā un ražošanas jaudu palielināšanā.

Darījumos ar nekustamajiem īpašumiem nav nepieciešama kadastra izziņa

No šodienas, veicot darījumus ar jebkuru zemesgrāmatā ierakstītu īpašumu, vairs nav nepieciešama kadastra izziņa no Valsts zemes dienesta (VZD), aģentūru LETA iepriekš informēja Tieslietu ministrijas (TM) Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Jana Saulīte.

Veicot darījumus ar zemesgrāmatā ierakstītiem īpašumiem, vairs nebūs nepieciešama kadastra izziņa

No pirmdienas, 18.jūnija, veicot darījumus ar jebkuru zemesgrāmatā ierakstītu īpašumu, vairs nebūs nepieciešams nest tā saukto kadastra izziņu no Valsts zemes dienesta (turpmāk – VZD) uz zemesgrāmatu nodaļām. Klienta īpašuma tiesību nostiprināšanai nepieciešamos datus no Nekustamā īpašuma valsts kadastra informācijas sistēmas (turpmāk – ...

Uzsāk būvniecības ieceres Daudzstāvu dzīvojamo māju komplekss Dreiliņi 2 publisko apspriešanu

No 11. jūnija līdz 11. jūlijam SIA Balze, SIA Balera un SIA Brave rīko būvniecības ieceres Daudzstāvu dzīvojamo māju komplekss Dreiliņi 2 publisko apspriešanu. Projektu paredzēts īstenot A. Deglava, Rembates, Dzelzavas un E.Valtera ielas rajonā.
SIA AKVASTRIMS specializējās hidroizolācijas darbu veikšanā un piedāvā plašu hidroizolācijas materiālu klāstu.

SIA AKVASTRIMS specializējās hidroizolācijas darbu veikšanā un piedāvā plašu hidroizolācijas materiālu klāstu.

Kā rāda mūsu pieredze, klienti bieži vien būvniecības procesā nevelta gana daudz uzmanības hidroizolācijas jautājumiem, nepiedomā pie tā kā pasargāt savas ēkas/mājas fasādi, pamatus un iekštelpas no mitruma graujošās iedarbības.

Dzegužkalnā taps mājokļu projekts Dominante Vita

Rīgas pilsētas būvvalde ir apstiprinājusi mājokļu projektu pie Dzegužkalna - Dominante Vita. Kompānija, kas attīsta šo projektu, ietilpst holdingkompānijā Dominante Capital. Projekta celtniecības kompānija tiks izvēlēta konkursa kārtībā, kura rezultāti tiks paziņoti šī gada augustā.

SIA TAPEKS NOMA atver filiāli Saldū

Sekojot klientu vēlmēm regulāri tiek atvērti arvien jauni nomas punkti. 21. maijā SIA Tapeks Noma atvēra filiāli Saldū, Kuldīgas ielā 69.