building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Uzkopšanas darbi : building.lv

Uzkopšanas darbi

Dārza piedāvājums

Dārza piedāvājums

Interneta veikalā ir plašs dārza tehnikas piedāvājums no dažādām ražotājfirmām. Dārza darbu tehnikas piedāvājums strauji paplašinās, bet cenas kļūst aizvien pieejamākas.
Ar AS " Latvijas valsts meži" vadību panākta vienošanās par koku ciršanas apturēšanu piepilsētas mežos

Ar AS " Latvijas valsts meži" vadību panākta vienošanās par koku ciršanas apturēšanu piepilsētas mežos

6. janvārī Daugavpils Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis tikās ar AS "Latvijas valsts meži" vadību, lai runātu par turpmāko darbību pilsētas aizsargjoslā.
Videi draudzīgi izolācijas materiāli no dabīgas kokšķiedras

Videi draudzīgi izolācijas materiāli no dabīgas kokšķiedras

STEICO kokšķiedras vate sastāv no tīrām, nesaspiestām kokšķiedras daļiņām, kas vienmērīgi aizpilda visas tukšās vietas. Katra šķiedra ietver koka labākās īpašības: ilgnoturība, stabilitāte un teicamas siltuma izolācijas īpašības. Iestrādājot izolācijas slāni, kokšķiedras vati ar augstspiediena palīdzī...
Mēbeles pašiem mazākajiem

Mēbeles pašiem mazākajiem

Tas, kas mums, pieaugušajiem, ir maza istabiņa, jaundzimušajam ir vesela pasaule, kurā viņš var justies gan droši un ērti, bet var būt arī gluži pretēji – viss atkarīgs no tā, kādu mēs būsim iekārtojuši teritoriju jaunajam cilvēciņam.

Traipu tīrīšana

Pagājis dažādo ziemas svinību laiks, kas pārsvarā notiek telpās, un kam ir nelāgs paradums atstāt aiz sevis pa kādam traipam uz iemīļotā paklāja vai grīdas seguma.
Izsludināts konkurss "Jūrmalas sakoptākā sēta"

Izsludināts konkurss "Jūrmalas sakoptākā sēta"

Līdz 26.jūnijam var pieteikt pretendentus Jūrmalas pilsētas domes organizētajam konkursam "Jūrmalas sakoptākais īpašums".
Pieprasi apsaimniekotājam  atskaiti par padarīto!

Pieprasi apsaimniekotājam atskaiti par padarīto!

Būvniecības, enerģētikas un mājokļu valsts aģentūra aicina daudzdzīvokļu dzīvojamo māju dzīvokļu īpašniekus māju apsaimniekotājiem pieprasīt iesniegt atskaites par 2008.gada iekasēto un izlietoto maksu par dzīvojamās mājas pārvaldīšanu un apsaimniekošanu.

Daugavpilī ielas remontēs

Daugavpils Domes deputāti pieņēma lēmumu iedalīt Komunālās saimniecības nodaļai no pamatbudžeta izdevumiem neparedzētiem gadījumiem Ls 100 375. Šie līdzekļi paredzēti pilsētas ielu bedru remontiem un pilsētas sanitārai uzkopšanai.

Rīgas pašvaldībai nekārtībās radīti zaudējumi apmēram 50 tūkstošu latu apmērā

Vakar vecpilsētā notikušo grautiņu rezultātā Rīgas pašvaldībai radīti zaudējumi apmēram 50 tūkstošu latu apmērā, liecina Rīgas pilsētas izpilddirektora Andra Grīnberga apkopotā informācija.
Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mājā, birojā, objektā un arī tur - Šmuce?! Mēs savāksim, satīrīsim - spīdēs!

Mēs esam SIA Lettstadat Ltd. Strādājam: - celtniecībā, - telpu un teritoriju uzkopšanā, - apzaļumošanas jomā.

Šogad turpinājusies Kurzemes rajona labiekārtošana

Kurzemes rajona izpilddirekcija šogad ir turpinājusi rajona labiekārtošanas darbus un īstenojusi vairākus būtiskus projektus. Kurzemes rajona izpilddirektors Orvils Heniņš stāsta, ka izpilddirekcijai šogad rajona labiekārtošanas darbiem ir izdevies atvēlēt pat vairāk līdzekļu nekā plānots, jo šim mērķim novirzīta arī liela daļa ietaupī...

"Rīgas siltums": šķeldas kurināmā izmantošanas izmaksas nav daudz lētākas

Eiropas Savienības lielā atkarība no Krievijas dabas gāzes jau ilgāku laiku liek tās amatpersonām arvien nopietnāk domāt par alternatīvā kurināmā izmantošanas iespējām. Taču, par spīti amatpersonu retorikai, energouzņēmumi necenšas strauji pāriet uz šķeldas vai biomasas kurināmo. Kādi ir alternatīvo ...
Kvalitatīva parketa ielikšana

Kvalitatīva parketa ielikšana

Labi sagatavota pamata grīda ir viens no galvenajiem faktoriem, kas nosaka kvalitatīva parketa ielikšanu. Pamata grīdas ielikšanas darbus var uzsākt tikai tad, ja istabā un betona grīdai ir atbilstošs mitrums.

Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2008. gada aprīlis

2008.gada aprīlī beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1390 EUR/m2 (martā 1424 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 2,1%.

Ober-Haus - Nekustamā īpašuma tirgus apskats 2008.gada marts

2008.gada marta beigās Ober-Haus aprēķinātā Rīgas sērijveidu dzīvokļu vidējā cena Rīgas mikrorajonos bija 1424 EUR/m2 (februārī 1441, janvārī 1459 EUR/m2). Vidējais cenu samazinājums mēneša laikā ir 1,2%.
Ēku apsaimniekošana

Ēku apsaimniekošana

Būvniecības tempi joprojām ir strauji, kas nozīmē arī pietiekamu darbu namu apsaimniekotājiem.

Vidzemes priekšpilsētā sakopj peldvietas un aktīvās atpūtas zonas

Šogad tiks turpināti peldvietu un aktīvās atpūtas zonu labiekārtošanas un apsaimniekošanas darbi Vidzemes priekšpilsētā pie Bābelīša ezera, Dambjapurva ezera, Gaiļezera, Juglas ezera un Velnezera.
Lieldienas un būvniecība

Lieldienas un būvniecība

Lieldienas ir pavasara saulgrieži, ko svin par godu pavasara un saules atnākšanai, kuros ar rituālām darbībām mēģina palīdzēt zemes atmodai un jau laikus nodrošināt zemes auglību, un veicināt tās svētību. Kristīgo Lieldienu tradīcijas mūsdienās ir savijušās ar latviskajā...