building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1696
Nozares raksti32878
Uzkopšanas darbi : building.lv

Uzkopšanas darbi

Telpu un teritorijas uzkopšanas kompānijas "Cleanhouse" apgrozījums gada pirmajā pusē pieaudzis par 70%

SIA Cleanhouse apgrozījums 2004. gada pirmajā pusgadā ir audzis par 70 procentiem, kompānijas darba rezultātus salīdzinot ar iepriekšējo gadu, līdz ar to uzņēmums ir sasniedzis pagājušā gada nogalē izvirzīto mērķi - kļūt par līderi profesionālās telpu uzkopšanas un namu apsaimniekošanas tirgū.

Demonstrē tehniku ceļu un mežu kopšanai

Šodien Jelgavas rajona Ozolnieku novada Cenu pagastā, "Jaunpēterniekos", no plkst.10 tiek rīkota tehnikas demonstrācijas diena pašvaldību speciālistiem, ceļu un mežu kopšanas uzņēmumu vadītājiem, aģentūru LETA informēja SIA "Kesko Agro Latvija" mārketinga vadītāja Ingrīda Šmite.

Hansabankas Centrālo ēku apsaimniekos SIA "Cleanhouse"

SIA "Cleanhouse" un SIA "Ķīpsalas Saules Akmens" parakstījušas līgumu par sadarbību Hansabanka Centrālās ēkas Ķīpsalā apsaimniekošanu.

"Stokker", atverot tirdzniecības centru Liepājā, sekmēs Kurzemes attīstību.

Viens no lielākajiem profesionālo instrumentu tirgotājiem Baltijā SIA "Stoller", kuram pieder profesionālo instrumentu centrs "Stokker", paplašina uzņēmuma darbību Latvijā, 25. maijā oficiāli atverot jaunu veikalu Liepājā, ziņo SIA "Stoller" mārketinga asistents Filips Muntikovs, piebilstot, ka jaunā veikala atvēršanai ir liela nozīme ...

Pirmoreiz Latvijā iegūst ISO sertifikātu gan ēku apsaimniekošanā, gan telpu uzkopšanai

Aprīļa nogalē, noslēdzot ISO 9001:2000 kvalitātes vadības sistēmas sertifikāta ieviešanu, SIA "Cleanhouse" kļuvusi par pirmo un vienīgo kompāniju Latvijā, kas piedāvā sertificētus gan profesionālās telpu uzkopšanas, gan ēku apsaimniekošanas pakalpojumus.
Piemājas baseins ar strūklaku- sava veida pārticības rādītājsģ

Piemājas baseins ar strūklaku- sava veida pārticības rādītājsģ

Laikā, kad gaiss arvien vairāk smaržo pēc pavasara, ikviens cenšas maksimāli daudz laika pavadīt ārpus telpām, piedomā pie māju apkārtnes uzkopšanas un skaistināšanas.

Profesionālās uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" turpmāk strādās ar nosaukumu "Cleanhouse"

Ar šā gada 6.februāri profesionālās telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas SIA "Ātri un tīri" juridiskais nosaukums ir mainīts uz SIA "Cleanhouse". Šīs izmaiņas noteica uzņēmuma plašāka pazīšana Latvijas tirgū tieši ar preču zīmi "Cleanhouse", ko kompānija reģistrēja 2000.gadā, ...

Telpu uzkopšanas kompānijas "Cleanhouse" apgrozījums pērn pieaudzis par 80%

Telpu un teritoriju apsaimniekošanas kompānijas "Cleanhouse" SIA "Ātri un tīri" apgrozījums pērn sasniedzis 667 000 latu, kas ir par 80% jeb 300 000 latu vairāk nekā 2002.gadā.

Rīgas dome 2003.gadā rekonstruējusi vairākas skolas, atjaunojusi ielu segumu un iegādājusies jaunus autobusus

Rīgas dome publiskojusi pašvaldības 2003.gadā paveiktos darbus, norādot uz vairāku skolu remontiem, ielu segumu atjaunošanas darbiem un jaunu autobusu iegādi.
Ideāla tīrība un laimīgas sievas...

Ideāla tīrība un laimīgas sievas...

Nu jau ar vienu roku ir par maz, lai saskaitītu visus privātmāju būvniecības piedāvājumus, finansējumu avotus un būvēties gribētājus.

"Cleanhouse" aicina talkā

Spodrības mēnesī pavasara talkās ar lielu prieku iesaistās gan lielie, gan mazie, gan arī tie, kam rūpes par vides tīrību un sakoptību ir ikdienas darbs. 26.aprīlī profesionālais telpu un teritoriju uzkopšanas uzņēmums "Cleanhouse", SIA "Ātri un tīri" sadarbībā ar "Zaļā punkta&...

Brāļu kapu restaurācijas skiču projektam nepieciešami Ls 70 000

Brāļu kapu restaurācijas skiču projekta izstrādāšanai nepieciešami Ls 70 000, tikai pēc tā izstrādāšanas varēs noteikt darbu secību un restaurācijas kopējās izmaksas.
Neatstājiet pavasari aiz loga

Neatstājiet pavasari aiz loga

Cleanhouse SIA "Ātri un Tīri" mobilā telpu uzkopšanas brigāde ieradīsies Jūsu uzņēmumā vai mājās, profesionāli, kvalitatīvi, izmantojot piemērotus, videi nekaitīgus tīrīšanas līdzekļus un jaunāko tehnoloģiju, paveiks visus ar telpu vai teritoriju tīrīšanu saistītos darbus pēc jū...

Spodrības mēnesis un Meža dienas Rīgā notiks aprīlī un maija sākumā

Rīgas domes vides komiteja šodien atbalstīja Rīgas domes priekšsēdētāja rīkojuma projektu par Spodrības mēneša un Meža dienu rīkošanu Rīgā no 7.aprīļa līdz 5.maijam.
Lai skats pa logu būtu tīkams un atrašanās dārzā sagādātu baudu

Lai skats pa logu būtu tīkams un atrašanās dārzā sagādātu baudu

Līdz ar pavasara atnākšanu arvien vairāk sākam uzturēties ārā- pagalmā, dārzā, parkā u.tml. Pavasaris ir pēdējais laiks, lai izveidotu vai labiekārtotu dārzu. Vai esat jau par to domājušiģ
Instrumentu veikals "STOKKER"

Instrumentu veikals "STOKKER"

Preces, ko šeit var iegādāties, var sadalīt 4 grupās: dārza tehnika, uzkopšanas tehnika, piederumi celtniekiem un garāžu aprīkojums.

Uzņēmums SIA "Ātri un tīri" informēs par attīstību

Ikdienas telpu un teritoriju uzkopšanas kompānija "Cleanhouse" SIA "Ātri un tīri" šodien plkst.12 preses konferencē informēs par uzņēmuma attīstības plāniem un pakalpojuma unikalitāti.

Telpu uzkopšanas kompānija "Ātri un tīri" informēs par attīstības stratēģiju

25.septembrī plkst.12.30 viesnīcā "Reval Hotel Latvija" notiks ikdienas telpu un teritoriju uzkopšanas kompānijas "Ātri un tīri" rīkotā preses konference, kurā žurnālisti varēs gūt plašāku informāciju par uzņēmuma attīstības stratēģiju un jaunām akcijām, aģentūru LETA informēja kompānijā.