UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU
Iekšdarbi :
Building.Lv Forums
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Apdare, krāsošana, flīzēšana u.c.
Re: Ekovate
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 21/05/2018 13:30
Vari pasērfot šajā vietnē attiecībā par interjeru un varbūt tu ieraudzīsi savējo no kura nevar atteikties. :)
[www.archilovers.com]
[www.archilovers.com]
Autors:
Miervaldis.l
()
Datums: 21/05/2018 13:46
Man nav karkasniece, bet gan no keraterm blokiem, 2.st sanāk: sānu sienas ka arī no mūrlatas līdz grīdai apmetums, tāpēc pārējo gribās koku + koka dēļu grīdas.
Pasērfošu. Paldies!
Pasērfošu. Paldies!
Autors:
Niks (neīstais)
()
Datums: 22/05/2018 14:46
Novirzoties mazliet no tēmas, jautājums par iekšējās apdares dēļiem (vagonku). Vai no praktsikā viedokļa ir ļoti svarīgi, ka iekšējās apdares dēlis (12-14mm biezs) ir izžāvēts līdz 12% mitruma, nevis 18% mitruma, kā parastie dēļi?
Autors:
Vilnis_Radio
()
Datums: 22/05/2018 18:09
Es kaut kā neesmu ar šo baigi saskāries, bet jebkurš koka iekšējās apdares materiāls ir labi, ka atbilst mitrumam kāds būs iekštelpās, jo savādāk viņš nostaigās vairāk vai mazāk, atsvišķos gadījumos veidojot defektiņus. Es īsti nevaru komentēt, bet man šķiet, ka tie 12% kokam arī atbilst ir centrālpkures režīmam. Es vismaz kādreiz mērīju cik ir kokam apkures sezonā un man tas aparāts rādīja ap 11% kaut ko tādu. 18% jau ir bišķīt mitrāks.
Vagondēļa risinājumā manurāt svarīgi ir cik tās gropes ir kādas. Man piemēram zāģētava uztaisīja vagondēli ar tādu profilu, ka gropē nu diezgan negribīgi līdz galam gāja, lielākoties negāja. Attiecīgi gropē ielīda atkarībā no situācijas 8-3mm. Situācija arī bija ar to ka pēc kaltes un atštropēšanas vagondēļi diezgan labi palocījās un ar pusi nācās paņemties lai ielocītu vietā. Varbūt kādi pāris dēļi bija tādi, ka jābrāķē dēļ izlocījuma. Tāda vismaz mana pieredze.
Es teiktu, ka ja gropē ielien dziļi, tad tie 18% nekādas defektīvas spraugas jau nu nesataisīs.
Vēl jau var arī paturēt pāris mēnešus objektā lai pierod pie klimata, ja ir iespēja, Man piemēram dēļ darbiem sanāca, ka nostāvēja pāris mēnešus tajā telpā.
Vagondēļa risinājumā manurāt svarīgi ir cik tās gropes ir kādas. Man piemēram zāģētava uztaisīja vagondēli ar tādu profilu, ka gropē nu diezgan negribīgi līdz galam gāja, lielākoties negāja. Attiecīgi gropē ielīda atkarībā no situācijas 8-3mm. Situācija arī bija ar to ka pēc kaltes un atštropēšanas vagondēļi diezgan labi palocījās un ar pusi nācās paņemties lai ielocītu vietā. Varbūt kādi pāris dēļi bija tādi, ka jābrāķē dēļ izlocījuma. Tāda vismaz mana pieredze.
Es teiktu, ka ja gropē ielien dziļi, tad tie 18% nekādas defektīvas spraugas jau nu nesataisīs.
Vēl jau var arī paturēt pāris mēnešus objektā lai pierod pie klimata, ja ir iespēja, Man piemēram dēļ darbiem sanāca, ka nostāvēja pāris mēnešus tajā telpā.