UZ SĀKUMU :: DISKUSIJAS :: SLUDINĀJUMI :: UZDOD JAUTĀJUMU

Inženiertīkli :  Building.Lv Forums

Apkure, kanalizācija, ūdensvads, santehnika, elektrība u.c.
Pašreizējā: 2 no 9
Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: plumber ()
Datums: 13/01/2012 21:27

Ok nekomenteeshu!
Sarunaat nesarunaashu,bet straadaa jau 4 gadu rezultaats ar briketeem sasniedz 26h diezvai tas notiek tikai degot... paareejiem rezultaati ir ap 16-18h .sliktaakais bija bija pashtecee 12h un visi laimiigi.
Ja 40 kw katlam uzliek 140mm skustena cauruli domaaju tur nekaadu temperatuuru neuzcelsi ja nevelk pat degt nedeg saakuma aizdedzinaashanai.

Visam es piekriitu ar to balanseejosho, bet man nepatiik tas izpildiijums bildiitees tai Stropuvai. Uzziimee man vienkaarshi to balanseejoshaa vaarsta atrashanaas vietu sisteemaa kur ir tikai triisgaitnieks ar suukni katla pusee.

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: qwe ()
Datums: 17/01/2012 01:33

Ko tur daudz zīmēt. Ventīlim ir jābūt tieši pirms ieplūšanas katlā, lai arī kādu shēmu tur tasītu. Instrukcijā viss skaidri redzams.
[www.bildites.lv]
...
Es ja zīmēšu, tad uzzīmēšu to pašu kāda ir instrukcijā. Labāk pats uzzīmē, kas priekš tevis ir parastā sistēma, lai varu piezīmēt, kur jāliek būtu ventīlis.
Man arī nedaudz mulsina "sūknis katla pusē"? "Cerams, ka tu runā par mazo cilpu un sūkšanu no katla". ;)

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: plumber ()
Datums: 20/01/2012 13:03

jaa suuksnis atrodas pie katla mazajaa lokaa atpakaljgaitaa. un kaa tad, ja piegriez balanseejosho vai nebremzeejas cirkulaacija radiatoriem?peedeejie njems un staasies...

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: qwe ()
Datums: 20/01/2012 23:13

Kā viņi var stāties, ja lielā cilpa ar mazo cilpu ir atsevišķi mezgli, kas savienoti savā starpā? Stropuvas vienkāršajai shēmai ir tas pluss, ka savienošanās vietā sūknis atrodas gan mazajā gan lielajā cilpā. Vai tad tiešām nemāk nolasīt elementāru shēmu? Ok, varu atzīmēt - sk.bildi. Sarkanā - lielā cilpa, zilā - mazā cilpa.
[www.bildites.lv]
...
Ja taisa vienkāršāku shēmu ar četrpušu vārstu, četrgaitnieku vai kā viņu kurš sauc, tad sūkni liek lielajā cilpā pirms četrpušu vārsta.
Zīmējums apmēram tāds varētu būt.
[www.bildites.lv]

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: plumber ()
Datums: 23/01/2012 13:55

man ta var neskaidrot pastaasti citiem,kaads jau ar to visu lasa....
es jau tiku skaidriibaa,arii leishi visu apstaastiija.Tikai par Stropuvas gatavo apsaiti prasa vairaak nekaa pusi no katla vertiibas.

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: qwe ()
Datums: 23/01/2012 16:02

Nu ja tu tiki skaidrībā, tad pastāsti, ko tu nesaprati un ar ko tiki skaidrībā.
Kaut arī es ļoti šaubos vai tu tiki skaidrībā, ja jau sāc par apzēltītām katla apsaistēm un dimanta uzgriežņiem runāt un svētā mierā maldini cilvēkus.

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: plumber ()
Datums: 25/01/2012 18:13

Lekties nevaig saakt.... sapratu visu ko vien vajag man pasham.
A par gatavo apsaiti,kas maxaa pusi no katla man teica klients kuram paardeva Stropuvu un masters kas lika to katlu nelika balansieri, jo balansieri Stropuvas tirgonji nepiemineeja kaa taadu. Taa kaa ej sazin kursh te gudrs un kursh te maldina cilveekus ar dimantiem....

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: qwe ()
Datums: 26/01/2012 17:11

Es nelecos, bet gan ironizēju.
Pajauta kurš pārdeva, jo LV Stropuvu pārdod daudzi.
Jāsāk ar to, ka Stropuva izplatītājs Latvijā nepārdod apsaistes. Viņš var pieaicināt savus cilvēkus tev sakomplektēt tikai vajadzīgos viengabalus priekš apsaistes. Man domājamā summa bija ap 100 latiem. Bet par cik es ņēmu cilvēku, kas maina visu sistēmu, tad arī viņš ar savām atlaidēm pie vairumniekiem man bija izdevīgāks.
Otrs moments. Katlu ražotājam nav jāpiedāvā lietas, kuras viņš neražo un nav viņa pamatnodarbošanās. Bet viņam ir interesanti lētticīgiem piedāvāt pakalpojumu par 10x dārgāku kā reālā izmaksa.

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: plumber ()
Datums: 26/01/2012 17:58

Ok es piekritu kad Stropuva paardeveejam nav japiedaaaa to ko nerazho,bet pateikt par balansieri ar jau tas neko neprasa...Tagad cileeks zvana vinjiem, suudzas, kad katls neiet, bet tie pasuuta 3 maajas taalaak.
Visi gudri vaariities,bet tad citus meistarus apsauc par analfabeetiem...

Re: Kuru "sveces" tipa katlu izvēlēties
Autors: qwe ()
Datums: 27/01/2012 03:37

Man tikai ir viens secinājums no taviem "stāstijuma". Tavs cilvēks nav pircis pie izplatītāja un ne tuvu pie ražotāja. Man pirms gada pie izplatītāja bija darīšana ar Stropuva katlu un viņa galvenie vārdi bija visu taisīt pēc instrukcijas, tajā pat laikā vairākkārtējs atgādinājums par ventīli un mazo cilpu.
Es protams, ka neiedziļinājos viņa teiktajā un paļāvos un pašmāju santehniķiem. Piedevām vēl bija kaut kāda sajēga no parastām apsaistēm un nekad nebūtu ticējis, ka šim katlam parastā apsaiste varētu nodarīt kādu ļaunumu vai nepareizi strādāt sistēma. Rezultātā nācās papildināt sistēmu un nedaudz pārtaisīt, lai darbotos. Un klausīties no izplatītājā - "bet vai tad es neteicu?"
Godīgi sakot man izplatītājs izstāstīja visu darbības principu n-tās reizes, bet es tak nevienu vārdu nesapratu, jo nebiju ar ko tādu saskāries. Nelikās nozīmīgi un par sarezģītu. Kad esmu vairāk vai mazāk apguvis jauno sistēmu, varu pateikt, ka tikai tagad sāku saprast, ko man toreiz stāstīja un kāpēc bija jāpievērš katram vārdam uzmanība. Nevis - kas tad tur ir... katla apsaisti neesmu redzējis.

Pašreizējā: 2 no 9


Jūsu Vārds: 
Jūsu E-pasts: 
Tēmas nosaukums: 
Aizsardzība pret mēstulēm:
Lūdzu, ierakstiet apakšā redzamo kodu! Tas ir tamdēļ, lai spameru boti automātiski neliktu iekšā visādu drazu.
 **     **  **     **  **      **  **        ********  
 **     **  ***   ***  **  **  **  **        **     ** 
 **     **  **** ****  **  **  **  **        **     ** 
 *********  ** *** **  **  **  **  **        **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **        **     ** 
 **     **  **     **  **  **  **  **        **     ** 
 **     **  **     **   ***  ***   ********  ********  

Portāls Building.Lv neatbild par ievietoto ziņu saturu, par ziņu saturu atbild to ievietotāji.




Redakcija:
building@latvijastalrunis.lv
+371 67770522
Klientu serviss:
serviss@latvijastalrunis.lv
tel. +371 67770711
fax +371 67770727