building.lv skaitļos

Lietotāji online0
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Apsardzes sistēmas : building.lv

Apsardzes sistēmas

Valkā atklātas jaunās dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtas

Valkā atklātas jaunās dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtas

3.jūlijā, plkst.11:00 Valkā, Tālavas ielā 67 notika jauno Valkas dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtu svinīga atklāšana.

SPECIALIZĒTĀ IZSTĀDE "DROŠĪBA 2009"

Tieši šajos ekonomiski sarežģītajos laikos, drošības jautājums ir vēl aktuālāks un pirmkārt tieši vasaras mājām, atpūtas namiem un citām ēkām, kuras bieži vien tiek apdzīvotas tikai vasaras vai brīvdienu sezonā.

Izstāde "VASARNĪCA.AINAVU DIZAINS. AKTĪVĀ ATPŪTA."

TURPMĀK JAUNĀ VIETĀ, RĪGAS CENTRĀ OLIMPISKAJĀ SKONTO HALLĒ, E.Melngaiļa ielā 1a, Rīgā

Izstādes "Māja I 2009" dalībnieku jaunumi

Informācija sagatavota, apkopojot dalībnieku iesniegtos izstādes piedāvājumus, taču nesatur visu izstādes piedāvājumu. Vairāk jaunumu: www.bt1.lv/maja1
Šobrīd par prevenciju jādomā pastiprināti

Šobrīd par prevenciju jādomā pastiprināti

Pašreizējā situācijā, kad valstī vērojama tendence palielināties likumpārkāpumu skaitam, kompānijas AS "G4S Latvia" eksperti aicina sabiedrību nopietni izvērtēt preventīvās aktivitātes kā īpašuma, tā savai drošībai.
Drošības sajūta - tas nav maz! Sargājiet sevi, sev tuvos un savu mājokli pats.

Drošības sajūta - tas nav maz! Sargājiet sevi, sev tuvos un savu mājokli pats.

Esošās ekonomiskās situācijas rezultātā, krasi turpina pieaugt zādzību un laupīšanu skaits. Katru reizi uzzinot par to, iespējams Tu aizdomājies par sevi, savu nakts mieru ejot gulēt, un mājokļa drošību Tavas prombūtnes laikā. Bet, ko esi darījis lietas labā, lai nekļūtu par zagļu upuri?
Svin Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas spāru svētkus

Svin Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas spāru svētkus

Šodien tiks svinēti Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas, kura atrodas Valmieras rajona Kauguru pagasta "Grīšļos", spāru svētki, informēja SIA "Valmieras Ūdens".

"VASARNĪCA.AINAVU DIZAINS. AKTĪVĀ ATPŪTA." 24. - 26. aprīlis, 2009. gads

Tieši pavasarī, kad izplaukst pirmie pumpuri un paliek siltāk, katram vasarniekam un privātmajas īpasniekam, rodas savas vēlmes kaut ko papildināt mājas interjerā un ainavas labiekārtošanā, bez tam…..

Top Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas ēka

Tturpinās Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas būvniecība.. Pabeigta pamatu izbūve, un sākti projekta 2.kārtas celtniecības darbi.
Kā ekonomēt elektroenerģiju? Praktiski padomi ikvienam

Kā ekonomēt elektroenerģiju? Praktiski padomi ikvienam

Domājot, kā samazināt elektroenerģijas patēriņu dzīvoklī, svarīgi pievērst uzmanību spuldzēm. Ja parastās kvēlspuldzes vēl nav nomainītas ar ekonomiskajām, pēdējais laiks to izdarīt, ziņo "Neatkarīgā Rīta Avīze Latvijai".

Notiks izstāde "Drošam darbam 2008"

Jau piekto reizi no 27. līdz 29. novembrim, Rīgā, Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks darba vides drošības, darba aizsardzības un strādājošo aizsardzības izstāde "Drošam darbam" – vienīgā specializētā izstāde Baltijas valstīs, kas ir kļuvusi par neaizvietojamu informācijas avotu katram, kurš profesionāli darbojas darba ...

Dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas pamatos guldīs kapsulu ar vēstījumu nākamajām paaudzēm

Ceturtdien, 13.novembrī, plkst.11.00 Kauguru pagasta "Grīšļos" topošās Valmieras dzeramā ūdens sagatavošanas stacijas ēkas pamatos tiks ieguldīta kapsula ar vēstījumu nākamajām paaudzēm.
Jaunais biznesa centrs EUROPA nosvinējis Spāru svētkus

Jaunais biznesa centrs EUROPA nosvinējis Spāru svētkus

Viens no vadošajiem nekustamo īpašumu attīstītājiem Baltijā "HANNER", kas realizē projektus Lietuvā, Ukrainā, Rumānijā, Krievijā un Latvijā, nosvinējis Spāru svētkus jaunajam biznesa centram EUROPA, kas top Rīgas daudzfunkcionālajā kvartālā "Jauna Teika".

Balsts pārdod Admirāļa kluba īpašnieka māju Māras alejā 1

Nekustamo īpašumu kompānija Balsts uzsākusi Jāņa Dāvja privātmājas tirdzniecību Māras alejā 1, kas atrodas pie paša Māras dīķa.
Pabeigta Rīgas lidostas jaunās radiolokācijas stacijas būvniecība

Pabeigta Rīgas lidostas jaunās radiolokācijas stacijas būvniecība

Būvkompānija LEC (Latvijas Energoceltnieks) pēc Francijas kompānijas Thales Air System pasūtījuma pabeigusi jaunas radiolokācijas stacijas būvniecību VAS Latvijas gaisa satiksme novērošanas sistēmas modernizācijai, ziņo "Dienas Bizness".

Jauns biznesa centrs EUROPA tikko atzīts par labāko biroju ēkas projektu Latvijā

Rīgā jaunajā daudzfunkcionālajā kvartālā "Jauna Teika" top moderns biznesa centrs EUROPA, kas piektdien konkursā "Labākais Jaunais projekts" nominācijā Labākais Biroju ēkas projekts ieguva pirmo vietu.
Drošības sistēmas. Plānošana. 3.daļa

Drošības sistēmas. Plānošana. 3.daļa

Praktiski visās jomās varam runāt par atšķirīgām tendencēm Rīgā un citviet Latvijā, tāpēc interesanti uzzināt, vai drošības jautājumi vienlīdz augstā līmenī tiek nostādīti visā Latvijā.
Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Drošības sistēmas. Plānošana. 2.daļa

Par mājokļa drošību lielākā vai mazākā mērā domā ikdiena mājokļa saimnieks. Šīs rūpes sākas ar piemērotāko slēdzeņu, durvju un logu izvēli, kam papildus garantiju sniedz kompāniju piedāvātie drošības pakalpojumi. Izmaksas un drošības līmenis, ko iespējams panākt ar ...
Drošības sistēmas. Plānošana. - Ievads

Drošības sistēmas. Plānošana. - Ievads

Laikā, kad ziņu pārraides liek šausmināties par biedējošām lietām, kādas notiek Latvijā un pasaulē, cilvēki arvien vairāk domā par savu un savas ģimenes drošību

Citrus Solutions Jūrmalas pilsētai projektēs videonovērošanas sistēmu

Noslēdzot līgumu ar Jūrmalas pilsētas domi, Lattelecom grupas uzņēmums Citrus Solutions sācis projektēt Jūrmalas pilsētas datu pārraides tīklu un videonovērošanas sistēmu.
"Faonet" aicina dzīvot "gudrā siltumā"

"Faonet" aicina dzīvot "gudrā siltumā"

Uzņēmuma "Fao Neatkarīgie elektroniskie tīkli" ("FaoNet") speciālisti patērētājiem piedāvā vairākas pašu uzņēmumā izstrādātas elektroniskās vadības sistēmas, taču pašlaik energoresursu sadārdzināšanās dēļ īpaši aktuāls kļuvis viens no visjaunākajiem produktiem - siltummezglu vadī...