building.lv skaitļos

Lietotāji online8
Aktīvie uzņēmumi1705
Nozares raksti32881
Apsardzes sistēmas : building.lv

Apsardzes sistēmas

Ziepniekkalnā taps jauns dzīvojamo māju komplekss ar 700 dzīvokļiem

Celtniecības attīstības kompānija "Augstskola plus" uzsākusi darbu pie jauna daudzdzīvokļu māju projekta sagatavošanas.

Uzsākts darbs pie 800 dzīvokļu celtniecības projekta sagatavošanas

Jaunprojektējamā dzīvojamo māju masīva celtniecība, kurā paredzēti 800 dzīvokļi, sāksies 2004.gadā, un to plānots pabeigt 2005. - 2006.gadā.
Latvija ceļā uz izpratni, ka modē ir jābūt drošām slēdzenēm

Latvija ceļā uz izpratni, ka modē ir jābūt drošām slēdzenēm

Neizpratni rada tikai tas, kāpēc ļoti daudzi cilvēki joprojām iegādājas nezināmas izcelsmes, lētas slēdzenes, kuras profesionālis var atmūķēt 3 sekunžu laikā.

"Latio": jūlijā Rīgā saglabājas pieprasījums pēc B jeb vidējas klases birojiem

Jūlijā Rīgā vislielākais pieprasījums biroja telpu tirgū bijis pēc B jeb vidējās klases telpām centrā un arī ārpus tā, kuru platība nepārsniedz 100 kvadrātmetru, liecina nekustamā īpašuma kompānijas "Latio" pārskats par biroja telpu tirgu.

Jūnijā Rīgā vispieprasītākie bijuši B klases biroji pilsētas centrā

Jūnijā Rīgā vislielākais pieprasījums biroja telpu tirgū bijis pēc B jeb vidējās klases telpām centrā un arī ārpus tā, liecina nekustamā īpašuma kompānijas "Latio" pārskats par biroja telpu tirgu.
Intervija ar SIA "A.G.S." direktoru Gunti Jonikānu

Intervija ar SIA "A.G.S." direktoru Gunti Jonikānu

Signalizācija jebkurā gadījumā ir tikai palīgs, tā pati par sevi nevar nodrošināt drošību. Signalizācijas galvenais uzdevums ir laicīgi pārraidīt signālu.
RE & RE dāvina pilsētai Baltās zāles rekonstrukciju

RE & RE dāvina pilsētai Baltās zāles rekonstrukciju

10. martā ekspluatācijā oficiāli tika nodota Valsts Mākslas muzeja Baltā zāle, kuru būvfirma RE ^amp; RE, atzīmējot desmito dibināšanas gadadienu, rekonstruēja par saviem līdzekļiem un pasniedza kā dāvinājumu Rīgas pilsētai.

Bojārs iepazīsies ar Mākslas muzeja restaurāciju

Lai novērtētu Valsts Mākslas muzejā veiktos remonta un restaurācijas darbus, Rīgas domes priekšsēdētājs Gundars Bojārs pirmdien, 10.martā, plkst.14 apmeklēs muzeja ēku, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa.

Būvfirma "Re&Re" par saviem līdzekļiem restaurēs Mākslas muzeja Balto zāli

Šodien būvfirma "Re^amp;Re" un Valsts Mākslas muzejs parakstīja sadarbības līgumu par muzeja Baltās zāles restaurāciju Ls 45 000 - 50 000 vērtībā.
Viktorīna sadarbībā ar apsardzes firmu "Gens"

Viktorīna sadarbībā ar apsardzes firmu "Gens"

www.building.lv turpinot iesākto tradīciju piedāvā kārtējo viktorīnu. Šoreiz viktorīna tapusi sadarbībā ar firmu "Gens". Firma "Gens" piedāvā apsardzes un video novērošanas sistēmas, apsardzes pakalpojumus.

Sāk "Siemens ledus halles" būvi Babītes pagastā

Šodien plkst.13 Babītes pagastā tiek likts pamatakmens jaunas ledus halles celtniecībai, aģentūru LETA informēja SIA "Babītes hokeja halle" preses sekretāre Ilona Bičevska.
Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

Par izstādi MĀJA. DZĪVOKLIS 2002

No 17. līdz 20. oktobrim izstāžu centrā Ķīpsalā notiek starptautiskā mājas un dzīvokļa labiekārtošanas un drošības izstāde MĀJA. DZĪVOKLIS 2002.
Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Klāt vienīgā specializētā izstāde labsajūtas cienītājiem

Izstāžu sabiedrība PRIMA rudens sezonu sāk ar specializēto izstādi labsajūtas cienītājiem KOMFORTS 2002, kas notiks Olimpiskajā SKONTO hallē no 9. līdz 12. oktobrim.

Vērtēs VEF kultūras pils remontdarbus

Lai iepazītos ar darbu gaitu, pielāgojot telpas Latvijas Nacionālā teātra trupas vajadzībām, Rīgas domes Īpašuma departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Zviedris rīt, 12.septembrī, apmeklēs VEF kultūras pili.

"Skonto" kompleksa paplašināšanā ieguldīs ap 7 miljoniem latu

17.07.2002. svinīgi tika ielikti pamati trim jaunām "Skonto" olimpiskā kompleksa daudzfunkcionālām sporta, kultūras un izstāžu hallēm, kuru kopējās būvniecības izmaksas būs aptuveni 7 miljoni latu.

Drošība skolās nav ilūzija

Pēdējā laikā sabiedrībā plaši tiek apspriesta drošība skolās. Visaktīvāk par drošību skolās diskutē Rīgā. Galvenokārt Rīgas skolās vēlas, lai tajās tiktu ieviesta videonovērošana, tomēr tā ir dārga, tādēļ kā pagaidu variants vairākās skolās ieviesta apsargu dežū...

Daugavpilī bīstamajos objektos atklāti trūkumi

Mājas lapā www.latgaleslaiks.lv Ivara Soikāna rakstā uzzinājām, ka Daugavpilī bīstamajos objektos atklāti vairāki trūkumi.

Video novērošanas sistēmas Grebņevā un Terehovā izmaksājušas Ls 234 769

Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Latvijas austrumu robežas muitas punktos Grebņevā un Terehovā uzstādītās video novērošanas sistēmas izmaksājušas kopumā Ls 234 769, liecina VID apkopotā informācija.

Aizsardzības ministrijas logus plāno pārklāt ar triecienizturīgu plēvi

Aizsardzības ministrijas ēkā drošības apsvērumu dēļ paredzēts stikla logus pārklāt ar speciālu triecienizturīgu plēvi.
Rīgas filiāle- būve jaunajam gadsimtam

Rīgas filiāle- būve jaunajam gadsimtam

Informē Edžus Vējiņš- "Latvijas Bankas" preses sekretārs.